Ga naar inhoud


SatNick

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SatNick

  1. Ik kan alleen penta 1.2 vinden. Maar daar staat "titanium" bij. Betekent dat dat de funcard niet wordt ondersteund? M.a.w. is 1.2. ook goed?

     

    Ik weet dat ik daar voorzichtig mee moet zijn, want een paar jaar geleden crashten 2 van de 4 modulen op 1 april omdat ik er de foute files op had gedaan. Files van "Ushtar" waren dat geloof ik...

     

    Edit: Ucas 3.0 schijnt beter te zijn. Ik ga maar even verder zoeken....

    Thx voor de reacties in ieder geval!

     

  2. Hoi allemaal, heb de hele week al gezocht op het forum maar kom er maar niet achter; een vraagje:

     

    Kan de Humax 5400 gebruikt worden voor een (legale) abo op CD NL? En zo ja, wat heb ik nodig? Ik wil het familie-pakket afsluiten maar ben al ongeveer 1,5 jaar uit het wereldje. Heb mijn funkaart dus toen voor het laatst ge-update, en de Humaxen (zijn er 4 in de familie) toen ook gepatcht. Leuk om pacman op te spelen <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> Heb nog een paar magicmodules en funkaarten liggen.

     

    Ik neem aan dat CDNL de Humax nog steeds niet ondersteunt, maar ik kan mij voorstellen dat het beestje met de nieuwe Tunings On Humax Seca2 geschikt gemaakt kán zijn, maar geldt dat dus ook voor een originele (dwz legale) kaart?

    Bedankt alvast!

  3. Kijk dat is het antwoord waar ik naar op zoek ben. Idd de eastbeam zou ik willen ontvangen hier in nl. Dus het is praktisch onmogelijk? 5 meter zei je? Nou dat is pas slecht nieuws zeg! Er moet toch een makkelijkere manier zijn om dat toch te ontvangen.... Bedankt in elk geval voor je reactie!

     

    Lijers ook die gasten: willen natuurlijk turkse reclame op tr richten en europese reclame op europa. DAt vind ik nog niet het ergste, maar dat je andere info krijgt dan de mensen in tr: ander nieuws, andere opninieprogramma's dus andersoortige beïnvloeding van de publieke opininie daardoor. Andere films (leukere, nieuwere en duurdere).

  4. Nee nee, ze zijn niet gecodeerd, zitten niet in het DT pakket. Ken Lyngsat en ze zijn echt FTA. Krijg ook helemaal geen signaal op die frequenties die ik ingevoerd heb. Denk gewoon dat mijn schotel te klein is. Of ze uberhaupt wel te ontvangen zijn hier in NL vraag ik mij dus af. En zoja, hoe groot moet de schotel dan zijn? Als iemand het antwoord weet..... graag!

    Kijk ook hier

    zoek op bijv. atv je krijgt dan 2 te zien.

  5. Hallo, Na een poosje gezocht te hebben op de forum heb ik het echt niet kunnen vinden. Namelijk dit: op Turksat 42E zenden er diverse turkse kanalen uit, echter veel kanalen zijn anders dan de kanalen die ze in TR ontvangen. Wat is nou het geval? Deze kanalen (o.a. ATV, kanal D, TGRT) hebben andere programma's en andere reclame puur gericht op de Turken hier in Europa. Veelal zijn de programma's die in TR worden uitgezonden veel beter (lees: nieuwer, duurder). Deze kanalen worden door de satelliet op TR gericht.

    Mijn vraag is nu: is er geen mogelijkheid om deze kanalen toch te kunnen ontvangen? Met een grotere schotel o.i.d.?

    Ik heb een Humax5400z, funcard, schotel 1m, settingslijst van 30/8 (daar staan deze kanalen echter niet op).Op lyngsat heb ik echter wel de frequenties van deze kanalen gezien, en deze handmatig via settingseditor erin gezet, maar noppes.... geen beeld. Indien iemand het antwoord hierop weet, dan zou ik hem/haar heel dankbaar zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...