Ga naar inhoud


satpost

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door satpost

  1. Ik heb precies hetzelfde gehad. De ene TF deed het wel, de andere niet. Bleek bij mij aan de lengte van de coax kabel te liggen.

    Met een kortere kabel - op dezelfde schotel/LNB - werkte beide TFs helemaal goed.

    Misschien is de ene tuner wat gevoeliger dan de andere(?)

    Probeer dus als test eens een andere (kortere) kabel. Het inladen van de zenders met een editor had bij mij geen effect.

  2. Op de site van Topfield Korea staat nu deze firmware:

    TF5000PVR firmware (486) 2007/07/28

     

    Hebben ze de 16 mei firmware verbeterd en opnieuw aangeboden?

     

    Het is raar, want

    - het is nog geen 28/7.

    - Als je het bestand download staat er: TF5010PVRSE_486_2007Jun28

     

    Iemand bekend met de status van de nieuwste TF5000 firmware?

  3. Ik geef alleen de feiten zoals ik ze ben tegengekomen weer. Voor zover het kon heb ik het getest. Waarom de TF4000 (en tegenwoordig ook een Echostar 5020) het wel steeds deed/doet en de TF5000s (meerdere!) niet, dat snap ik ook niet.

    Dat probleem met de disecq heb ik ook bij iemand anders - geheel andere spullen - meegemaakt.

    Misschien ligt het aan het type kabel of disecq, de schotel en LNB zijn tussentijds 2x vervangen (stormschade e.d.)

    De TF5000 gebruik ik nog steeds, alleen op een andere plaats. Prima ding verder.

     

    Ik wil alleen deze info meegeven, zodat MAXB eens een ander type of korter kabeltje of andere/zonder disecq kan proberen. Ben benieuwd wat dat eventueel oplevert!

  4. Dit heb ik met mijn TF5000 ook. Bleek aan de lengte van mijn coax TF <-> LNB te liggen. Met een kortere kabel - op een andere plek - werkt het wel.

    De TF4000 doet het aan deze lange kabel wel helemaal goed. Heel raar en frustrerend.

    De TF5000 had ook problemen om signaal te krijgen op bepaalde kanalen op de Hotbird (o.a. ESP dutch/Eurosport). Dit bleek aan mijn Diseqc switch te liggen. Wederom werkt mijn TF4000 in dezelfde configuratie wel!

     

    Bovenstaande heb ik met meerdere TF5000s getest, allemaal hetzelfde.

     

    Misschien heb je wat aan deze info.

  5. De Echostar was helemaal in de war en kon soms zelfs de CI niet vinden (ik denk daarom opnamen van 0 MB en het niet willen decoderen).

    Vandaag een factory reset gedaan en een nieuwe scan: ik heb weer volledig EPG. Maar na het uit/aan zetten vind ie nog steeds soms mijn XCAM CI niet. Nu moet ik dan eerst de CI even eruit en erin doen en dan doet ie het weer.

     

    Wel jammer dat je niets met de kanalen en/of timerlijst kan doen via USB (of een backupbestand kan maken op de HDD van de Echostar zelf). De Echostar - in kast en kabels weggewerkt - en de PC krijg ik niet dicht bij elkaar genoeg voor een verbinding met de COM poort. Ik heb wel een hele lange USB kabel <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  6. Citaat:
    Heb je dit wel ingesteld in het menu?
    Welke satelliet staat er bij jou in het MediaHighway EPG menu?


    Jawel, staat aan. Astra 19.2 12515/h/22000

    De problemen zijn na één (drukke) avond groter dan alleen EPG:
    - Twee opnamen zijn te vroeg gestopt;
    - één opname bleek 0MB te zijn (Voetbal Insite)
    - de opnamen waren niet - zoals ingesteld - automatisch gedecodeerd. Mijn eerste opname (Enterprise) had wel een copy, maar deze was 0 MB. Achteraf met de hand decoderen van deze opname levert ook bestanden van 0 MB op (een andere opname kan ik wel met de hand decoderen). Het origineel kan ik wel gewoon afspelen!
    - Verder moest ik net echt even de stroom er af halen omdat ik steeds vast liep. Het reageren op de afstandsbediening ging traag en ik hield op een gegeven moment een zwart beeld over.

    Hierna alles weer geprobeerd (EPG en handmatig decoderen), maar helaas, de resultaten zijn hetzelfde.
  7. Ik ben vanaf 1104 (van 230806) naar de 1213 versie gegaan. Minuutje stroom eraf, factory reset gedaan en de kanalenlijst van december er weer in.

    Ook ik heb vanaf het begin problemen met de MH EPG. Ik krijg alleen now en next info, meer niet. Zou het aan het importeren van de kanalen liggen?

    Ik ben benieuwd hoe deze versie verder werkt. Er zijn in ieder geval weer mooie verbeteringen <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  8. Misschien kijk/zoek ik niet goed, maar ik kan geen mogelijkheid (instelling of TAP) waarbij ik de progress bar kan verplaatsen.

    De info box kun je via het menu omhoog/omlaag bewegen, maar ik wil de progress bar wat naar beneden halen, zodat ik deze kan zien als ik in 'zoom-stand' (zonder zwarte randen) naar breedbeeld uitzendingen kijk.

     

    Iemand die me een tip kan geven?

     

    Dank!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...