Ga naar inhoud


daw_sft2000

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door daw_sft2000

  1. Citaat:
    De kopieerbeveiliging HDCP, die het uitgaand signaal van moderne mediaspelers en settopboxen versleutelt, ligt helemaal open nu de masterkey op het internet gelekt is. Intel, dat de HDCP-standaard heeft ontwikkeld, bevestigt dat de code echt is.

    Begin deze week dook op de website Pastebin.com een ellenlange reeks code op met de vermelding: ‘Is de gelekte HDCP-masterkey echt?’. Intel bevestigt nu in een reactie aan CNet de authenticiteit van deze sleutel.

    Van settopbox naar tv
    Elk toestel dat HDCP ondersteunt, heeft een eigen code die het gebruikt om een beveiligde verbinding op te zetten met andere apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het videosignaal dat via een HDMI-kabel van je settopbox naar je tv loopt. Dat kan niet gekopieerd worden.

    Met de masterkey kunnen echter apparaatsleutels gegenereerd worden. In theorie is het dus mogelijk om een HDCP-verbinding op te zetten en het signaal aan de hand van de apparaatsleutel te ontcijferen.


    Bron : ZDNet Nederland
    Datum: 17 september 2010
    Auteur: Jan Custers


  2. Het lijkt er toch wel erg sterk op dat ze dit kunnen leveren;

     

    Azbox Plus DVB-C Tuner

    Artikel-Nr: RECAZB/013

    Lieferzeit: 24 Stunden

     

    Lagerbestand

    355

     

    Gewicht

    200 Gramm

     

    454_b.jpg

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    -------------------

     

    Dit is voor het 'oude' model (niet Plus)

    AZbox Tuner DVB-C

    Artikel-Nr: RECAZB/004

    Lieferzeit: 24 stunden

     

    Lagerbestand

    274

     

    Gewicht

    200 Gramm

     

    434_b.jpg

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    De 2 DVB-C tuners zien er toch heel anders uit, hebben een ander bestelnummer en een geheel andere interface, zoals de DVB-S voor de plus ook heeft.

     

    446_b.jpg

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Dit kan toch niet nep zijn?

    (Volg anders de links vanwaar de plaatjes vandaan komen maar eens terug, voor de volledige info)

     

    Groet.

     

     

  3. Op een duitse webshop zie ik dat er wel degelijk DVB-T & DBV-C tuners te koop zijn voor de Premium HD + en ze zijn per direct leverbaar.

     

    Deze zouden afgerond €60 moeten kosten.

     

    454_s.jpg

     

     

     

     

    (De C & T variant zien er hetzelfde uit)

    De aansluiting en het model lijkt inderdaad op dat van de DVB-S2 tuner (die overigens €10 duurder is);

     

    446_s.jpg

     

     

     

     

     

     

     

    Dit zou van de Premium HD + dus ook een combo kunnen maken.

     

    Ik was in de veronderstelling dat deze niet zouden worden geleverd voor dit model.

    Weet iemand hier meer van?

  4. Perfect! Bedankt voor de melding.

     

    Overigens vanaf 11 december 3 dagen darts op TV Noord-Holland;

     

    de Zuiderduin Darts Masters

     

    En SBS heeft er zelf voor gezorgd dat de populariteit is afgenomen. Voorheen namen ze ook wel wedstrijden op om ze na hart van Nederland dan alsnog te vertonen, daar ga ik dan niet op wachten. En vanaf 23:30 is me echt te laat.

     

    Mede door het stoppen van de grotere tournooien die SBS uitzond geven ze het idee dat er minder naar gekeken wil worden.

     

    Als er grote PDC tournooien worden gehouden en die worden gewoon uitgezonden in Nederland neemt de populariteit gerust wel weer toe, is mijn idee.

  5. Dit Premium+ model komt niet zomaar uit de lucht vallen natuurlijk. Daar gaat, mede door de nieuwe hardware, toch zeker een paar maanden ontwikkeling aan vooraf.

     

    Zou het zo zijn dat het bekend zijn met deze wetenschap er hier in Nederland toe heeft geleid dat hij uiteindelijk als Combo wordt verkocht? Als je hem maar een paar weken geleden zou hebben gekocht als zijnde Twin, kun je je eigen d'r behoorlijk ziek van voelen.

     

    Toch vind ik het ook raar dat niemand het bericht van "27 Juli 2009 19:31" over de Premium+ dan ook niet eerder heeft opgemerkt?

     

    Statement (Hardwarefehler bei den CI-modulen)

     

    Premium+ (aankondiging en omruil)

     

    Beide meldingen zouden op exact het zelfde moment gepubliceert moeten zijn?

     

    Blijft natuurlijk de vraag of € 129,00 reëel is? Met een losse tuner prijs van ongeveer € 35. Die krijg je er dan tenminste wel meteen bij.

     

    "AZBOX HD Preminium Plus wird beim austausch mit der Twintuner (2xTuner) geliefert"

  6. De Azbox Premium + staat nu ook als bestelbaar in Duitsland met een levertijd van 2-3 weken. Zowel als single en direct als twintuner sat.

     

    Zoals blijkt uit het voorgaande zijn er dus hardwarematige aanpassingen gedaan, dit en en feit dat er een omruilactie gedaan kan worden (met bijbetaling), moet toch betekenen dat de orginele Premium waarschijnlijk nooit meer een twintuner gaat worden met 2x een sat module.

     

    Ik als mogelijke koper vindt een kritische blik (als die van Tox), dus ook niet onterecht.

  7. Citaat:

    Free-view Davis Cup Nederland – Frankrijk op Sport1

    In samenwerking met Sport1 kunnen alle CanalDigitaal abonnees volgend weekend gratis genieten van de live wedstrijden van het Davis Cup duel Nederland – Frankrijk op Sport1.

    De loting voor het promotie/ degradatieduel voor de Davis Cup heeft inmiddels plaats gevonden. Het Nederlandse Davis Cup Team speelt vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september 2009 een thuiswedstrijd in Maastricht tegen Frankrijk. De winnaar van dit duel is in 2010 verzekerd van een plaats in de Wereldgroep.

    Ook al zijn de Fransen favoriet, Jan Siemerink zei op de persconferentie alle vertrouwen te hebben in zijn spelers. Raemon Sluiter, die naast De Bakker, Huta Galung en Sijsling geselecteerd is voor het team, hoopt dat het Nederlandse team in Maastricht voor een stunt kan zorgen!


    Om dit spectaculaire duel niet te missen gaan we, net als afgelopen februari, deze Davis Cup-wedstrijden op “free view”-basis uitzenden op Sport1*.

    Sport1 is te bekijken op voorkeuzezender 31.

    U kunt overigens ook alle andere uitzendingen op Sport1 van 18 tot en met 21 september 09:00 uur gratis bekijken (niet alleen de Davis Cup-wedstrijden).


    * Met uitzondering van de zondagwedstrijden, indien deze op Sport 1.2 uitgezonden worden.


    Bron : CanalDigitaal
    Datum: 17-09-2009
  8. "wel de bovenste slot gebruiken kaart (eprom) naar beneden"

     

    Dat is wel bekend, ik gebruik nu ca. 1,5 jaar de MC icm Camd3, echter heb ik nooit het idee gehad dat het systeem daarmee lekker stabiel loopt. Ik heb altijd wel een dag dat het beeld 1 of meerdere keren blijft hangen, (kanal zur zeit nicht verfugbar) en dat is behoorlijk irritant als het de enige manier is hoe wij TV kijken.

     

    Vandaar ook de wens om CCcam met MultiCam en een CD kaart dan te proberen, dat was me nog niet gelukt. Dus als je de config file al hebt, zou ik hem graag van je zien.

     

    Echter vraag ik me af of er wel iemand is die een dBox2 met MultiCam en een CD kaart gebruikt <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />. Iemand anders mag natuurlijk ook zijn config file posten. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    Groet P@

  9. @Unetwork

     

    Ik heb de config file van CCcam doorgekeken maar zie er niet in staan hoe je hem moet instellen zodat de MultiCam gebruikt wordt <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    Omdat je juist de combinatie MC en CCcam aanraad hoop ik dat je kan vertellen hoe die config file er dan uit zou moeten zien.

     

    Groet,

    P@

×
×
  • Nieuwe aanmaken...