Ga naar inhoud


bierboer

Lid
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bierboer

  1. Hallo vraagje mijn afstandbediening heeft sinds kort een rare instelling .als ik via de afstandbediening een cijfer indrukt krijg ik een pop venster met daarin de cijfer van de zender die ik wil zien maar er gebeurt niets ik moet dan eerst op de ok toets drukken . De ontvanger gaat niet automatisch naar de zender ik moet altijd twee maal drukken eerst de cijfer gevolgd door de ok toets . Kan dat niet in een keer ik bedoel ik druk op de vijf en de ontvanger gaat naar vijf.en niet twee maal drukken .hoe stel ik stel ik dat in en waar .

  2. Hallo hopelijk kan iemand mij helpen ik heb een dreambox dm900 met openatv 6.2 maar heb op twee zenders geen ondertitels dat zijn animale planeten en showcase wat doe ik fout of wat moet ik anders instellen . Druk twee maal gele knop kom dan bij ondertitels staat achter nederlands een kruisje maar er gebeurd niks geen ondertitels Help

  3. hallo hoe kan ik de schotel bijstellen .

    als ik de schotel handmatig links of recht laat draaien word de ontvangst gelijk beter maar zet ik deze nieuwe instellingen vast .

    als ik uit het menu ga draai de schotel weer terug naar de oude instellingen .

    Johan

  4. hallo ik heb in het lcd schermpje ROOT staan en dat krijg ik niet weg normaal staat daar de tijd of de zender hoe krijg ik dat weer zo afgesteld dat ik weer de tijd en of de zender krijg .

    ik durf niet te flashen want ik ben bang dat ik alle instellingen kwijt ben .

  5. hallo wat ik zou willen is alles regelen via de pc ,tv kijken via de pc ,via een Tablet tv kijken .

    opnames terug kijken via de pc, zenderlijsten laden via de pc .en dan natuurlijk streamen vanaf de pc naar mijn ontvanger en afspelen via mijn tv .

    maar als eerste gewoon de ontvanger via de pc leren omgaan ,trucjes .

  6. hallo wie kan mij helpen ,wat voor software heb ik allemaal nodig voor op de pc om van alles te kunnen instellen met de ontvanger .en ik zou graag ook vanachter de pc naar de uitzending kijken. ben met dit systeem nog redelijk onervaren ,heb deze ontvanger vanmiddag pas gekocht.

  7. hallo ik de fabriek reset gedaan  systeem recovery gedaan alles opnieuw ingesteld .

    dan is nu de vraag wanneer krijg ik de melding sd of hd want ik kan dit nergens vinden .

    krijg ook niet deze melding als ik kanalen ga zoeken .

    kan kiezen uit automatisch , handmatig ,uitgebreid , smart .

    maar geen keus in sd of hd .

    wat doe ik dan fout .

    want zo werkt het niet.

  8. hallo ik heb net een nieuwe fastscan gedaan maar nu kom ik er achter dat Veronica zit op 8 en rtl8 op 10 dat wil voor mij niet echt werken want nu moet mij motor de schotel telkens draaien van 23 naar 19 graden  kan ik op een topfield 7710hdpvr deze twee zenders op een of andere manier laten verhuizen naar voorkeurzender 108 en 110 dat was ook zo voor ik een fastscan had gedaan .hoe kan ik de hd zenders weer allemaat achter elkaar krijgen zonder dat mijn schotel telkens moet draaien.

  9. ik heb van de week een nieuwe tv gekocht maar blijf schaduw op het scherm zien heb een nieuwe hdmi 1.4 high speed kabel gekocht maar blijf de schaduw toch zien wat kan ik hier aan doen
    topfield 7710 hd pvr philips 46 pfl8007k/12
    heb op dit moment de sat ontvanger op 720 p gezet word dan iets beter.

  10. ik heb nu de topfield hd pvr kan ik met coaxkabel aan de achterkant gewoon doorlussen .en ja ik heb alles al van een draaiende schotel tot en met een ontvanger,maar de ontvanger krijg kuren dus vevangen ben ik bang.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...