Ga naar inhoud


Triple P

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Triple P

  1. Na lang getwijfeld te hebben of ik de update naar 1.3 wel zou doen, heeft het bericht van CD dat de DSR7005 hiermee CD approved is de doorslag gegeven en heb ik het afgelopen weekend gedaan. Nu mis ik alle kanalen die via frequentie 12515 binnenkomen. Dit zijn o.a. Ned.1, Ned.2, Ned.3, NGC, Nick/Comedy. Schotel opnieuw uitgericht, kabels verwisseld (met tweede receiver), knalen opnieuw gezocht, niets helpt. Op de tweede receiver (Pace Puma Twin) geen enkel probleem. Ik heb een CI odule van CD, smartcard via CD heractiveerd. Alleen fabrieksinstelling (nog) niet teruggezet, maar zover zou je voor een update toch niet hoeven gaan, toch?

     

    Ik sta voor een raadsel, heeft iemand een idee?

  2. Ik heb de DSR 7005 nu enkele maanden in gebruik en ben redelijk positief. Een groot aantal problemen (stilstaan, zappen, etc.) heb ik ook en reeds op dit forum gelezen.

     

    Het enige dat ik niet snap is de CI module, ik heb een standaard Canal Digitaal en hiervoor een Matrix gehad.

     

    Echter op pagina 62 (rechtsonder) van de handleiding staat dat de EPG beperkt wordt tot NOW/NEXT als een common interface module gebruikt wordt.

     

    M.a.w. kan ik iets anders dan een CI module inpluggen waardoor de EPG verder gaat dan nu?

     

    Alvast bedankt voor jullie reacties.

  3. @all,

    Ik kom van een Pace Puma twin tuner, waar ik geen CI module voor nodig had. Helaas was mij bij aanschaf van de DSR7005 onbekend dat ik een module nodig had, waardoor installeren niet verder kon, oude maar weer aangesloten dus. Nu lees ik in de Philips handleiding dat er verschil in modules is voor single en dual tuners.

    Iemand enig idee waar ik op moet leteen als ik een voor een Canal Digitaal Card een CI module aanschaf? Bedankt voor julie reacties.

  4. Ik ben van plan een DSR7005 satelliet receiver aan te schaffen. Min of meer gedwonngen door het uitvallen van de DVDR9000H DVD/HDD recorder uit de Cineos serie van Pilips. Om goed beel alsnog met een HDD en een goed uiterlijk te combineren, denk ik erover om de DVP9000 DVD/SACD speler (Cineos) te koppelen aan de DFR9000 tuner (ook Cineos) met de DSR7005 (geen Cineos, wel soortgelijk uiterlijk). Weet iemand waarom de DSR9005 satelliet receiver (wel Cineos, maar alleen voor Premiere gecertificeerd) niet op de Nederlandse markt komt?

    Thanx, Triple P

    1177415-dsr7005_00_pss_nld.pdf

  5. Hoi,

     

    Na mijn drama om mijn Pac Puma (twin receiver) met een Philips DVD/HDD recorder HDRW720 aan te sluiten, ben ik van plan te switchen naar de DVDR9000H. Ondanks mijn grote ontevredenheid en de mogelijkheid om na inruil naar een ander merk over te stappen, wil ik Philips het voordeel van de twijfel geven. Logisch (maar helaas) zijn er nog geen reviews te vinden. Zelfs op de site van Philips kom ik hem nog niet tegen. Kan iemand mij aan meer informatie helpen of MET NAME de het type PUMA van pace hier compatibel mee is of gemaakt kan worden? Alvast bedankt. Hans

×
×
  • Nieuwe aanmaken...