Ga naar inhoud


elembeetje

Lid
  • Items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door elembeetje

  1.  

    Ik heb zojuist een panasonic plasma tv met multituner gekocht en deze werkt goed met canaldigitaal en een aston 1.07 dual crypt ci module. Het is een p42gt24, gekocht via een_of_andere_veiling_site in oostenrijk. Maar bij een internetbedrijf in Uden kun je er ook een bestellen. Het is een panasonic plasma p42g15 die ook een multituner schijnt te hebben

  2. Je kunt dvb-T niet vergelijken met canaldigitaal via de schotel.

    Ned1, 2 en 3 zijn alleen in Nederland te ontvangen via dvb-T, maar op de schotel zijn ze via canaldigitaal en TVvlaanderen te ontvangen in het hele astra gebied. Hiervoor zijn geen rechten. Daarom zitten deze achter de decoder en heb je hier ten alle tijden een smartcard voor nodig. En omdat deze publiekelijk zijn in Nederland, hoef je hiervoor niet te betalen. Alleen je hebt de canaldigitaal smartcard nodig om deze te decoderen.

     

    Alleen vind ook ik de prijs van de smartcard te hoog

  3. Hallo BMW318

     

    Waarschijnlijk krijgt jou ontvanger de activatie puls niet binnen en als het al 4 dagen geleden is lukt het ook niet meer. Je moet dan eerst het registratieformulier opsturen, wat bij de nieuwe smatcard zit. Zodra hun dit dan ontvangen en verwerkt hebben (duurt ongeveer 1 à 2 weken), dan wordt het signaal weer aangezet.

    Er kan ook nog iets aan de hand zijn met de nieuwe smartcard. In dit geval kun je het beste even bellen naar de klantenservice van canaldigitaal. 0900 9325 en dan vertellen hun wat er aan de hand is. Dit kunnen ze nl zien als je het cardnummer doorgeeft.

     

    Ik hoop dat je hiermee geholpen bent

     

  4. Ik heb een Hyundai Hss 1000ir en deze geeft melding "gecodeerd kanaal" met een irdeto card zonder abonnement op Ned 1, 2 en 3. Heb het ook geprobeerd met een seca2 card met geldig basispakket in een canaldigitaal module. Ontvanger geeft wel de informatie en geldigheid van de smartcard, maar geen beeld. Alleen "gecodeerd kanaal". Wel beeld op FTA zenders

    Heeft iemand hier ook last van en/of weet iemand wat het probleem kan zijn?

  5. Mijn ervaring met de canaldigitaal seca2 cards is het volgende.

    Ik heb nog een aston 1.03 ci module en hierin valt het signaal van de oude zwarte kaart na ongeveer 1 minuut uit en de maandelijkse update komt daarom ook niet binnen.

    Maak ik nu gebruik van de nieuwste( de rechtse in de bovenste rij), dan blijf ik wel signaal houden en krijg ook de maandelijkse updates binnen.

    Heeft dit met de extra beveiliging te maken?

  6. hallo Ejdv

     

    Tot augustus 2008, had je 2 apparte rekeningen. Eentje van € 12,55 voor het basispakket( dit is incl. de extra zenders in het combipakket) en eentje van € 19,95 voor Film1/Sport1. Sinds augustus zijn deze samengevoegd en betaal je slechts 1 rekening van € 32,50 voor het combipakket.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...