Ga naar inhoud


Ger01

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ger01

  1. Bedankt Cees, ik ga morgen direct je tips opvolgen!

    Heb de zenders een tijdje geleden handmatig ingevoerd omdat de zenderlijst niet meer volledig is in de Humax, en ik nog niet langgeleden de HD zenders kan ontvangen via basis pakket.

     

    Het is natuurlijk raar dat alleen ned2 HD dit probleem geeft.

    Maar wie weet geeft jou tip de oplossing.

     

    Groet Ger

     

  2. Hallo Humax lief hebbers,

     

    Ik ben in het bezit van een Humax HDCI2000.

    Mijn CI-module is de originele van canaldigitaal gekocht 2010.

    Software versie 1.00.16

    Abbo is basispakket.

     

    Alles werkt goed via mijn technisat 4 kops.

    Het enigste probleem wat ik heb is dat ik geen geluid heb op nederland 2 HD.

     

    Ik ga er dan ook vanuit dat mijn instellingen goed staan omdat de andere zenders allemaal goed functioneren.

     

    Hoor graag jullie advies.

     

  3. Kan trouwens nog wel wat andere kanalen ontvangen zoals,SAT 1, pro sieben enz.. via transponder 58 / 12480. Ook via transponder 36 / 12051. Verder heb ik niet gekeken. Ik heb de spanning onbelast gemeten (18V). Ik heb inmiddels begrepen dat ik de vertikale gedeelte niet kan ontvangen (13Volt).

    Ik zal aankomend weekend even een foto maken van tuner en omliggende componenten. Komt vaker voor dat de zelde print gebruikt wordt in "onbekende" als Comag. Wie weet. Nog bedankt voor de reactie!!

  4. Ik heb al diverse componenten doorgemeten (diodes en weerstanden), maar kan helaas geen defect ontdekken. Het is natuurlijk zoeken in een hooiberg zonder schema. Ik hoop niet dat deze tuner defect is, want dan denk ik dat het afgelopen is. Kan deze zelf wel vervangen, maar waar haal ik deze vandaan tegen een redelijke prijs? Mischien heeft iemand een defecte Comag liggen waarvan de tuner nog goed is.

  5. Hallo, ik heb sluiting gemaakt met het aansluiten van mijn LNB op mijn Comag ontvanger. Ik zag het display uitgaan. Direct de kabel losgemaakt. Hierna geen ontvangst meer. Welk component kan defect zijn. Lijkt me dat een ontvanger hiervoor beschermt moet zijn. Nu weet ik dat dit geen super ontvanger is, maar toch! Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt.

  6. Hallo, ik heb sluiting gemaakt met het aansluiten van mijn LNB op mijn Comag ontvanger. Ik zag het display uitgaan. Direct de kabel losgemaakt. Hierna geen ontvangst meer. Welk component kan defect zijn. Lijkt me dat een ontvanger hiervoor beschermt moet zijn. Nu weet ik dat dit een super ontvanger is, maar toch! Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...