Ga naar inhoud


Lunny

Lid
  • Items

    143
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lunny

  1. Jawel, dat staat toch ook al in mijn bericht :) Is meer nieuwgierigheid om even te kijken hoe het werkt. Las dat sommigen problemen hebben met de Tivusatkaart en wou dus alvast even kijken hoe dat gaat met zelf de oscam versie vervangen naar een nieuwere aangezien ik straks zelf ook een Tivusatkaart krijg. Dat is de hobby he ... Heb begrepen dat je dan de bin file in usr/bin moet vervangen, vandaar mijn vraag welke van de vele versies die daar staan. Tot nu toe dus nog niemand die daar antwoord op heeft gegeven.

  2. Ik heb een VU+ Zero met CD kaart in de kaartlezer en wou een extra reader hebben voor mijn TV Vlaanderen kaart. Ik heb nu van iemand een een Smartreader Triple gekregen en aangesloten, wil denk ik in de 2e reader een Tivusat kaartje gaan doen. Alles werkt goed. Heb nu de r11213 Oscam die standaard vanuit Pli wordt geinstalleerd. Nu zie ik mensen vaak praten over een nieuwere Oscam versie dus wou ik even gaan hobbyen maar zie vele versies op http://download.oscam.cc/showrecent.php welke moet ik hebben ? Volgens mij wel een mips versie ?

     

  3. Probeer ook eens als je de harddisk loskoppelt of je dat probleem hebt, hier namelijk zonder harddisk hetzelfde probleem als jij beschrijft met iedere firmware versie die tot nu toe is verschenen... Ding is gewoon niet goed en gaat retour dealer..

    • Like 1
  4. Met 1.09.36 hier geen gecodeerde zender probleem. @Jurgen. Probleem met vastlopen is bij de dealer ook bekend, is namelijk niet pas maar al zolang dat ding in gebruik is genomen 10 maanden geleden. Firmware updates helpen niet daar ligt het niet aan, vastloop probleem blijft. Is in overleg wat er nu moet gebeuren omdat het zo niet langer kan, het is gewoon een ondeugdelijke ontvanger.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...