Ga naar inhoud


Herco M.

Lid
  • Items

    252
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Herco M.

  1. Zit je kaart niet in de 'lock' ? Dit kan gebeuren als je geen SID limit hebt ingesteld en teveel kanalen tegelijk bekijkt, incl opnames. Share je bijvoorbeeld nog naar de slaapkamer oid met die ontvanger?

  2. Als je twee coax kabels naar je tuner hebt lopen moet je tuner B ook apart instellen, net als tuner A, dus:

     

    a 19.2

    b 23,5

    c 13,0

    d 28.2

    22khz ja

    diseqC ja

     

    En dus niet de opties 'gelijk aan' of 'doorlussen naar' kiezen.

     

    Verder in menu-> instellingen-> systeem-> diverse instelingen de opties  'voorkeurstuner' en 'voorkeurstuner voor opname' op 'auto' zetten.

     

    Dit zou moeten werken.

  3. bullyshit...

     

    een VU+ is een volwaardige receiver die vanaf het eerste moment aan aangesloten werkt zoals het hoort

    Dus je hebt geen softcam nodig om naar je canaaldigitaal kaartje te kijken?

     

    Ik zeg niet dat het niet goed werkt, maar je moet er soms wel wat voor doen

  4.  

    Enfin ieder zijn plezier maar ik heb andere hobby's ....

     

    Overigens ga ik er vanuit dat na de aankoop van zo'n VU ontvanger op sommige plaatsen hetzelfde gebeurt als hier bij ons thuis.

    Als er zich een "kleine " onregelmatigheid voordoet met de installatie dewelke ikzelf nog wel klaar krijg dan kan mijn vrouw dat niet en moet zij noodgedwongen de tv uitzetten.

     

    Gebruiksvriendelijk ?

    Helemaal niet.....!!!!!

     

    En overigens , wat is er mis met Jip en Janneke    ;-)))

     

    Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat de prestaties van het toestel  enorm zijn maar als je het niet beschouwd als een hobby dan kan je volgens mij beter wat anders kopen .

     

    Met dat laatste heb je gelijk, een Vu+ is nu eenmaal een hobby ontvanger, dus als het je hobby niet is had de verkoper jou beter een 'Canaaldigitaal bak' kunnen verkopen....

  5. Bij ons op het werk maken we ook printen, als dat printen zijn waar het risico bestaat dat er vocht bij kan komen dan doen we er een coating op genaamd 'hummiseal'. Er komt dan een coating over de print en de componenten. Verder lijkt het me wel goed om in de onderkant een paar gaatjes te boren, condens zou er dan wel in kunnen komen maar dat heb je nu dus ook, met die gaatjes onderin is het zo weer weg als de zon er even opstaat..

  6. Je hebt niet heel toevallig een synology NAS? Daarmee is het opzetten van een VPN server erg makkelijk, werkt hier prima, ook naar buiten streamen, en ook de HD kanalen. In blackbox moet je dan wel 'transcoding' op enable zetten. (voor de HD kanalen)

     

    Met een raspberry kun je trouwens ook een VPN servertje opzetten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...