Ga naar inhoud


Rw1n

Lid
  • Items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rw1n

  1. Hallo,

     

    Ik heb mijn Triax 78 met multifeed (13,19.2,23.5,28.2) een aantal weken terug uitgericht. Althans gebrobeerd. Ik heb wel beeld maar een aantal zenders komen zwak binnen. Vooral met slecht weer. Ik woon in Leeuwarden. Ik gebruik voor Hotbird een normale Inverto, voor Astra 1 een Alps, Astra 3 een Megasat en voor Astra 2 ook een Alps.

     

    Wie kan mij helpen met de juiste afstanden/skew van de LNB's. Hoe meer ik begin te schuiven en te draaien hoe slechter het wordt  :).

     

    Mvg,

    Erwin

     

     

     

  2. Citaat:

    De duo bevalt mij uitstekend, ik heb alleen een schakeling voor de ventilator geplaatst, zodat deze minder hard draait. Na een paar weken begon deze namelijk vrij veel lawaai te maken, wat erg storend is. Dit heb ik van meer mensen gehoord.


    Hoi,

    Is bij de nieuwe modellen (althans bij mij) niet meer van toepassing. De ventilator is vervangen door een koelblok. En die maken geen herrie smile
  3. Hallo,

     

    Ik gebruik zelf de Evolution 2.1 image. Deze is wel te vinden op denktenk. In deze image kun je nl. Mhwepg caching uit zetten ivm het vollopen van het beperkte geheugen van de 200s.

     

    Ook staat op denktenk wel een handleiding hoe een Enigma image te installeren. Je zult hier wel een serieële kabel + "Flash tools" (ook wel te vinden bij denktenk) voor nodig hebben.

     

    Succes

  4. He,

     

    Ik draaide tot nu toe zeer tevreden met Neumo 2.13.5. Opnemen en kijken werkte bij zeer goed. (heel belangrijk :-)

     

    Toch maar eens besloten om eens te upgraden naar 2.13.6, alles werkt perfect. Behalve bij het opnemen loopt de Audio niet gelijk met het beeld.

     

    Hebben meer mensen hier last van? En is hier wat tegen te doen?

     

    Grt,

  5. Citaat:
    Wat een onzin, dat werkt hier gewoon goed!!


    Welke image gebruik je dan? Met hier en daar een uitzondering, gaat bij vanaf het moment dat ik de box heb (meestal geprogrammeerd) opnemen op Net5 en kijken op RTL5 niet goed. Mischien ook wel met meer zenders maar deze valt mij altijd op. Opnames zijn verder prima, maar bij het kijken zie je vaak haperingen, pixels etc.
  6. Citaat:
    TV kijken (duh) via cs , opnemen op de hardeschijf


    Hoi, ik zou er nog maar eens goed over nadenken of goedkoop geen duurkoop wordt. Want met wat jij wilt kun je nog wel eens van een koude kermis thuis komen. Opnemen en kijken tegelijk werkt op NL zenders niet goed. Dit is iets wat een 7025 wel kan.
  7. Hoi,

     

    Een korte vraag.

    Ik heb een Triax Multiblock gekocht voor de ontvangst van Astra 2. Ik bezit een TDS 78. Aan welke kant van de Arm kun je het beste de LNB voor Astra 1 monteren?

    Ik wil dus Hotbird, Astra 1 en Astra 2 kunnen zien.

     

    Alvast bedankt.

  8. Hoi,

     

    Volgens mij gaat er iets mis als je het bestand via FTP upload. Het bestand moet je of als Binairy of als ASCII uploaden (ik weet even niet welke omdat ik niet in de buurt van mijn Relook ben).

     

    Wat je ook kunt proberen is via Telnet in te loggen op de Relook en dan dmv Copy --> Paste de regels in te voeren. Dan kun je ook zien wat er gebeurt.

  9. Hoi,

     

    Na lang lopen aankloten met HDD problemen (pixel problemen tijdens opnemen en kijken, ook op kanalen met een andere PID) afgelopen weekend toch maar aan het hobbyen gegaan. Ik bezit een Maxtor 160GB. Uit mijn rommel lade een iets oudere 40GB Maxtor gepakt en deze gaf niet echt een vebetering. Hierna een 80GB Western Digital geprobeerd. En geloof het of niet, problemen over <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Zelfs het zappen tijdens opnemen gaat een stuk sneller. Ik had niet verwacht dat dit mijn problemen zou oplossen. Dus voor mensen die ook veel problemen hebben met opnemen, probeer eens een Western Digital.

     

    Grtz

  10. Hoi,

     

    Dat klopt idd. Ik weet niet of dit wel werkt ik heb namelijk geen 2 CI Modules (zou het ook werken met Splitty oid?). 2 Smartcards werken niet, alleen moet je dan al weer terugvallen op "hobby software" en heb je geen poot om op te staan. Is het trouwens geen licentie ding waarom de Interne Cardreaders standaard niet werken. Er is wel eens beweerd op dit forum dat het een Hardware probleem zou zijn met die PID problemen

     

    Grtz,

     

    P.s. Topic begint wel erg af te dwalen <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

  11. He,

     

    Ik loop zeker niet te "ouwehoeren" ook met originele Software kun je een aantal Nederlandse kanalen niet goed opnemen. (ECM/PID verhaal)

    Dus de Box is (nog) niet geschikt voor normaal functioneren in Nederland.

    Dit probleem speelt dus al minstens een jaar. Ik weet niet wat jou defeinitie van wachten is maar ik vind een jaar wel erg lang. Ik dacht ook lang dat het wel opgelost ging worden, maar goed positief blijven <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...