Ga naar inhoud


mrbeegee

Lid
  • Items

    453
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mrbeegee

  1. Een Hdmi kabel verandert hier niets aan.

    S/DIF kabel: dat denk ik ook niet. Kan je niet gewoon de audio uitgangen gebruiken?(rode en witte tulp)

     

    Met een harde schijf opnemen is veel makkelijker dan een externe dvdspeler.

    De handleiding doornemen is wellicht het makkelijkst. Zoek met google op tf5000PVR handleiding Nederlandstalig en print het uit. Dat zal een hoop vragen oplossen.

  2. Je hebt een 5000PVR, dus als er een werkende harde schijf in zit kan je daarmee opnames maken. Ik zou de DVD recorder dus niet hiervoor gebruiken.

    Als je het ene programma wilt bekijken en een ander gelijktijdig op wilt nemen moet je 2 antenne-kabels van je LNB(bij schotel) naar je ontvanger laten lopen. Daar kan je allebei op een aparte tuner aansluiten en heb je de volledige mogelijkheden van je twin-tuner. Met een enkele kabel kan het ook(signaal van tuner 1 wordt door gelust naar tuner 2) maar dan kan je tijdens een opname alleen naar programma's kijken die op dezelfde transponder zitten waarvan wordt opgenomen. Ik neem aan dat je een LNB hebt zoals de avatar van satencom(1 van de 2 spiegelbeelden!) deze heeft 2 koppen voor ontvangst van 2 verschillende sattelieten en 2 uitgangen om 2 ontvangers op aan te sluiten of in jouw geval 1 ontvanger met 2 tuners.

     

    Daarnaast kan je op deze ontvanger nog tap's(programmaatjes) zetten die het gebruik van je Topfield enorm vergemakkelijken. Met name op het gebied van de digitale programmagids en (automatisch) opnames maken, decoderen en beheren. Zie http://www.tapworld.net/

     

    succes!

  3. Ik heb sinds een paar weken de Sony KDL26EX555 aangeschaft voor in de slaapkamer. Deze mooie kleine tv heeft een ingebouwde HD dvb-S2 ontvanger MET ondersteuning van DUO lnb. De installatie ging mb de fastscan van CD erg snel.

    Het beeld is erg goed, veel extra's op het gebied van internet. Wifi, aansluiten van externe HDD voor programmeerbare opname's(nog niet geprobeerd). Het zappen gaat wat langzaam.

    De prijs is wel wat hoog, maar tot nu toe erg tevreden.

  4. programma's ouder dan 3 dagen kan je niet meer decoderen. Het kan zijn dat die op een oude opname vastloopt

    Dit gebeurd ook soms met opnames die gemaakt zijn met zwaar weer. De opnames bevatten daardoor te veel fouten om juist te decoderen.

    Gebruik je een tap om de opnames ('s nachts) automatisch te decoderen?

     

    Nog een mogelijkheid is dat je harddisk te vol zit, bij mij krijg ik problemen zodra ik nog maar ca 30GB over heb op mijn 250GB schijf. Oplossing is dan wissen.

  5. Hoi,

     

    Ik heb een aanbieding gekregen voor het familiepakket.

    Hiervoor moest ik een nieuwe duo lnb installeren.

    Echter het lukt mij niet om alle zenders vanaf de astra 3 in te laden. Hij stond ook niet in de lijst, maar ik heb "other" gebruikt. Ik kreeg echter maar 8 tv zenders en 3 radiozenders binnen. Ik denk dat ik meerdere frequenties in moet vullen maar weet niet welke.

     

    Kan iemand mij helpen aan een sateliet / zenderlijst voor het familiepakket? of een link naar waar ik dan kan vinden?

     

    bvd,Beegee

  6. Bedankt voor het opzoeken,

    Helaas heeft aston dit menu-item niet teruggezet, ondanks mijn verzoek.

    Ik heb hem zelfs opgestuurd naar Frankrijk om hem te downgraden of om het probleem op te lossen. Maar ik kreeg hem na een week terug met een berichtje dat dat ze niets konden doen. Teleurstellend.

     

    Ik heb nog een kleine hoop dat het in de nieuwe versie misschien op een andere sofwarematige manier opgelost hebben. Wachten totdat die op de aston ftp-site staat.

  7. Is er in de versie van 2.25 ook weer de instelling van berichtlengte teruggekomen? Ik heb nog altijd als ik in opnames spring, dat ik de melding "Gecodeerde opname, druk op OK om verder te gaan" krijg die ik dus steeds met OK weg moet drukken. Vroeger verdween die melding gewoon. De opname is trouwens wel gedecodeerd en speelt gewoon af.

    Kan iemand met 2.25 dat even nakijken in het common interface menu> astonCam instellingen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...