Ga naar inhoud


Sinners

Lid
  • Items

    90
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sinners

  1. Hier flink aan de bel wezen trekken bij ING op een gegeven moment arrogant terug doen en gewoon eisen voor compensatie. Hun willen dat je digitaal werkt zorg dan ook dat het werk.

    Mij is al 20 euro toegezegd. 2 maanden telebankieren kosten en 10 euro bel kosten.

    Had namelijk door de storing zondag een dubbele afboeking van dezelfde acceptgiro.

  2. Ligt volgens mij ook nog hoe oud de ontvanger is en hoe de garantie regeling is, en in sommige gevallen weet ik niet hoe het met de garantie zit als je de originele software veranderd. Dan vervalt volgens mij ook de garantie. Maar ik zie het meer als een zeikerige klant die voor dubbeltje op de eerste rang wilt zitten.

    En bij contantering altijd een belletje plegen wilt u het laten maken kost dit en dit, en gesprek opnemen ten alle tijden zodat je bewijs heb.

    Maar weet niet hoe oud de ontvanger is en wat de officiele garantie is op het apparaat volgens de europese richtlijnen want die gelden ervoor niet wat er op de ontvanger door de fabriek zelf is aangegeven denk zelf rond de 2 jaar

  3. Ken soms de rare winkelpraktijken, had zelf keer met mediamarkt thuis gekomen zat de verkeerde blue ray in de hoes, of ik zo vriendelijk 60 Km wilde rijden om het om te ruilen.

    Zij toen simpel is maar paar euro en is jullie fout dus jullie lossen het op en sturen het jullie maar op na paar keer nee ging ik al helemaal op me strepen staan en dat ik gewoon eis dat hun het recht zetten op hun kosten en dat is simpel per post. Of zij daarna tegen de manager van de verdachte winkel of kom je uit het tijdperk van rook signalen en ja hoor dag later email werd via post omgeruild en zulke gevallen al gehad met HP sharp en FUJITSI siemens en allemaal hebben ze het opgelost gewoon een grote bek opzetten en zeker zijn van je zaak je staat in je recht en die zal je ook halen ook. Hun zullen voor de rechter altijd in de minnen zijn en verliezen. Maar hun trekken een grote bek naar de klant en die haakt af gewoon met gelijke munt terugpakken.

  4. Heb paar bakken draaien in Amsterdam datacenter ik wil heus wel de boel sponseren de bakken zijn voorzien controlpanel, en easy install scripts voor de doorgaande programmas.

    En daar een gesloten feedhunt plek van maken wil zelfs nog wel de domeinnaam sponseren.

  5. De channelmaster zit nu op een gbox Clark Tech aangesloten. En als ik goed begrijp moet ik nu per satelliet positie alles ingeven en die positie opschrijfen dus bv Astra 19.2 op nr 1 in de gbox en hotbird op nr 2 enz enz en die posities later in de Dreambox per satelliet ingeven.

    En de optie rotor niet gebruiken in het menu?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...