Ga naar inhoud


Hulkie

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hulkie

  1. Mijn 7020Si met Gemini 4.50 heeft een standby probleem. Je zet de DB met de ab op standby. Als je op de ab op de standby knop drukt, kan je de DB door de knop op de ab snel (<2 sec) aan krijgen. Maar laat je de DB langer als een kwartier in standby staan, moet je 'm eerst uitzetten met de knop op de DB en ook zo weer aanzetten en hij boot dan op.

    Iemand een oplossing?

  2. Ik ben de troste eigenaar van een iMac 20" Inter Core2Duo, 2,16 Ghz met 1 Gig ram.

    Ik draai Leopard en ben nog zoekende naar progjes om m'n DB 500S met Gemini 4.20 lekker te besturen. Een en ander wordt langzaam duidelijk via het forum over Dreambox op Sat4aall.

     

    Eerdaags nog wel ff het geheugen van de iMac uitbreiden...

     

    eens een Mac....altijd een Mac

  3. Ik kan opnemen op de pc met XP Home..

    Ik heb op de pc een map aangemaakt zoals beschreven op de handleiding met de naam dreambox. Hierin heb ik een map aangemaakt met de naam movie. Keer terug naar de map dreambox en druk op de linkermuisknop. Kies delen en beveiliging en vink van deze map een gedeelde netwerkmap maken aan. Geef als sharenaam: dreambox op. Vink ook netwerkgebruikers mogen mijn bestanden wijzigen aan. Als je nu op ok klikt zie je als het goed is een handje onder de map verschijnen.

    Op de dreambox maakt je een mount aan zoals beschreven in de handleiding. ipnummer, cifs, dir: dreambox, localdir: /hdd, extra: nolock,rsize=4096,wsize=4096 user: dream, laat password leeg en vink automount aan. Sla op en je mag kijken of hij mount, maar dat doet hij toch niet. Hij geeft aan 'failed'. Probeer iets op te nemen door vanuit de epg de timer funtie naar voren te roepen, vergeet niet opnemen DVR, te selecteren. Als alles goed gaat, zie in de map movie de bestanden staan.

    Succes, Hulkie

  4. Staat in de handleiding ook nog dat je bij options: RW,soft,udp,nolock moet kiezen en niet alleen RW.

    In dit draadje worden ook vele problemen besproken...misschien staat er wat voor je tussen.http://www.sat4all.com/forums/showflat.php?Cat=0&Number=1236477&page=0&fpart=1&vc=1

    Heb ik ook nog een vraag. Hoe bepaal je de juiste waarde voor rsize/wsize?

    Ik heb 'm op 4096 gezet, maar 8192 werkt ook. Ik heb het forum al uitgeplozen maar kom niets concreets tegen.

    Henk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...