Ga naar inhoud


alphaenigma

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door alphaenigma

  1. Na aanschaf van een nieuwe AV receiver (ONKYO TX-SR805) wilde ik graag mijn overige apparatuur hierop aansluiten via HDMI. Ik heb de PS3 en de Topfield beide op de HDMI-IN aangesloten, met een HDMI-UIT kabel naar de TV. Bij de PS3 prima beeld en geluid, de Topfield geeft alleen een goed beeld en geen geluid. Pas na aansluiten van een optische kabel komt het geheel tot leven, maar ik wil graag met 1 kabel voor beeld/geluid volstaan. Instellingen op Topfield gecontroleerd (achterop de HDMI schakelaar geselecteerd), audio-out staat in het menu op 'bitstream'. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? (HDMI kabel heb ik al gewisseld, geen verbetering)

  2. Citaat:
    Citaat:
    Afgelopen vrijdag deze TAP (en m'n eerste uberhaupt) op m'n machine gezet, ziet er prachtig uit met zenderlogo's en instelbare kleuren, functioneel voegt deze TAP echt veel toe, m'n complimenten! Waar ik een vraag over heb is het automatisch decoderen: ik heb het ingesteld op de voorbeeldwaarden, maar m'n opnames ($ = groen/geel) blijven gecodeerd. Moet ik hiervoor de te decoderen bestanden bovenin de map "opnames" plaatsen of zo? Worden de bestanden in batchvorm gedecodeerd? Waarschijnlijk maak ik een denkfout, of heb ik teveel bestanden in de map "opnames" staan waardoor codeertijd tijd tekort is.., graag jullie hulp, a.u.b.

    Waarschijnlijk heb je te oude bestanden in de map staan waardoor de tap niet door kan gaan. verplaats ze eens naar een andere map en laat 2 vrij nieuwe gecodeerde opnames staan en start de tap handmatig.
    Dit doe je door de infobalk op te roepen (i) en vervolgens 2x op de witte toest te drukken. Wat gebeurd er dan?


    Dank! <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> Na het leegmaken van de opname map, en het plaatsen van 2 nieuwe gecodeerde files wordt is alles keurig automatisch gedecodeerd. Alle $ nu groen.
    Blijkbaar heeft het aantal gecodeerde files geen invloed op het automatisch decoderen. Op m'n masterpiece werkt nu alles als beschreven, ben uitermate heppy! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
  3. Afgelopen vrijdag deze TAP (en m'n eerste uberhaupt) op m'n machine gezet, ziet er prachtig uit met zenderlogo's en instelbare kleuren, functioneel voegt deze TAP echt veel toe, m'n complimenten! Waar ik een vraag over heb is het automatisch decoderen: ik heb het ingesteld op de voorbeeldwaarden, maar m'n opnames ($ = groen/geel) blijven gecodeerd. Moet ik hiervoor de te decoderen bestanden bovenin de map "opnames" plaatsen of zo? Worden de bestanden in batchvorm gedecodeerd? Waarschijnlijk maak ik een denkfout, of heb ik teveel bestanden in de map "opnames" staan waardoor codeertijd tijd tekort is.., graag jullie hulp, a.u.b.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...