Ga naar inhoud


satikkeook

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door satikkeook

  1. Hoi,

     

    VT4 en VijfTV kun je nu ook via internet bekijken <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />. Je moet eerst het programma Zattoo downloaden en installeren en registreren (gratis) en dan kan je gewoon kijken naar deze kanalen. De kwaliteit is best wel okay voor internet tv. Afhankelijk van in welk land/streek je woont zul je andere kanalen kunnen zien (auteursrechten en zo). Er zijn op dit moment nog niet zo veel kanalen beschikbaar op Zattoo, maar ik vind het alleszins beter dan Joost (die andere internet TV aanbieder die wel meer zenders aanbiedt) . Je moet wel een snelle internet verbinding hebben. Met mijn light ADSL verbinding is het soms kantje boordje.

    Voor de Nederlanders onder jullie die naar VT4 en VijfTV willen zien vermoed ik dat je een Belgisch adres moet ingeven bij de online registratie...

     

    Groetjes

  2. Ik heb er ondertussen bootloader 1.12 opgezet en de firmware aangepast naar 02.00.01.

    De inwendige cam werkt niet, maar de Xcam werkt nu wel. Het was dus inderdaad een firmware probleem. Ik kan echter niet meer in het menu. Ipv 4 codes (0000) moet ik er nu 6 ingeven (wellicht is dat zo standaard op een DigiX DSC911). Deze heb ik nog niet gevonden. Suggesties?

    Om de UCAS up te daten naar penta 1.20 heb ik vermoedelijk wel zo'n JTAG of UCAS programmer nodig. Deze heb ik niet. Ik heb wel een Xcam programmer.

     

    Bedankt voor jullie hulp!

  3. Hier zijn de gegevens:

    Model: ECI9500S

    S/W: V01.05.04

    H/W: V13.42.65

    Loader: V1.0.7

    C.A: 3.0.3

     

    Raar dat bij andere atsats dit probleem niet opduikt. Kan je me opgeven welke software er bij jou inzit. Dit heb ik inderdaad nog niet veranderd. Blijkbaar is de site van atsat trouwens afgesloten... hebben ze er de brui aangegeven? Weet er iemand een goede site voor software voor deze ontvanger?

  4. De Xcam staat wel degelijk in het CA systeem en de software is de laatste versie. Xcam werkt ook perfect met mijn Humax5400, maar met deze atsat9500 wil het niet lukken. De enige kanalen die ik kan zien is de inXtc wat eropwijst dat de Xcam zelf wel goed werkt in de atsat. Op alle andere kanalen waar een codering gebruikt wordt die de atsat herkent (seca, viaccess, nagravision, ...) kijkt hij enkel naar de interne cam en switch hij niet naar de xcam.

    De seriele update is de mogelijkheid om via een interface met de seriele poort de update te doen. Dit staat niet vermeld in de dreem boot als je die via CA systeem oproept.

    Het scherm van geen access krijg ik ook, op exit drukken neemt dat schermpje weg, maar hij switch niet naar de xcam. Beeld blijft zwart

    Bedankt voor jullie suggesties

  5. Ik heb en atsat9500 ontvanger met tetracrypt 1.00. Ik heb tevens een Xcam. Ik zou nu willen dat de Xcam voor alle kanalen gebruikt worden ipv de interne UCAS. Ik heb al veel geprobeerd maar niets lukt me:

    + zonder kaart in de UCAS

    + printplaat voor kaartlezen loskoppelen van moederbord

    + kaart met 1 bepaalde codering (vb Seca)

     

    Weet iemand hoe je de UCAS kunt uitschakelen?

     

    Bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...