Ga naar inhoud


freeguy100

Lid
  • Items

    175
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door freeguy100

  1. Op 24-4-2022 om 15:42, gerrit B zei:

    Verbeter  de wereld en begin bij je zelf zeggen ze toch altijd.

     

    Maar maw. ik heb het hele jaar er hard voor gewerkt dus doet het er niet toe dat je dan in een paar weken net zoveel of nog meer uitstoot dan wat ik in een heel jaar met mijn auto voor elkaar kan krijgen.

    Op zich nog geen probleem mee.

    Maar dat men dan vervolgens naar mij gaat wijzen met mijn "vervuilde" diesel of naar de boeren die ons eten verzorgen en dat daar hoognodig maatregelen tegen getroffen moeten worden dat schiet mij toch wel in het verkeerde keelgat.

     

    Ik zou zeggen als je dan zo nodig naar Indonesië wilt dan neem je maar langer vrij zodat je daar wel met een veel minder vervuild vervoersmiddel kunt komen, maar vliegen voor een vakantie is gewoon niet mogelijk zodat we hier gewoon ons eigen eten kunnen blijven verbouwen en groot brengen.

    Heb ik het over boeren en diesel gehad?? Volgens mij haal je een aantal dingen door elkaar..maargoed we hoeven het ook niet eens te zijn. Ik wijs naar niemand..doe lekker je eigen ding..wij gaan lekker vliegen in de tijd die wij daar voor nodig hebben.

  2. Wij gaan in december lekker weer stukje vliegen naar andere kant van de wereld.

    Azie en om precies te zijn Indonesie..Zolang al die zogenaamde groene rakkers ook allemaal

    in het vliegtuig zitten zou ik geen reden kunnen bedenken om niet te gaan. Als het allemaal zo'n probleem is kun je

    ook meteen een touw gaan klaar hangen.Wij werken het hele jaar er hard voor en partner komt ook uit dat verre

    oosten dus meer reden om te gaan.En nee met de boot is geen optie ,zolang vakantie hebben we niet 😉 

  3. 4 minuten geleden zei Eduard07:

    Misschien doordat de reclameblokken erbij nog meer op gaan leveren?

    Riekt in dat geval wel naar oneigenlijke concurrentie met de commerciëlen. 

    Dit soort evenementen hoort derhalve niet meer thuis op een NPO.

    Volgens het verhaal levert de reclame niet meer op dan €400.000 omdat de heren blijkbaar matig spelen .

    Maargoed kijk er zowiezo niet naar maar die publieke omroep  denkt nog steeds dat ze alles met gemeenschap geld mogen en kunnen doen.

  4. Op 8-12-2017 om 14:30 zei Sjaak(k):

    Dan luister je (jullie) zeker alleen naar de commerciëlen, de PO worden al jaren doorgegeven in tunnels door de Nozema.

    Citaat Radio Freak:

    ''Nozema zal niet automatisch de ontvangst in tunnels voor haar commerciële klanten zoals Sky Radio en Radio Veronica verbeteren nu concurrent Broadcast Partners dat ook doet voor sommige klanten. Dat heeft een woordvoerder van de zenderoperator aan RadioFreak laten weten. “Het is aan de klant op te bepalen of ze dat willen. De klant moet daar opdracht voor gegeven. En bij ons is dat niet gebeurd”, zo zegt de woordvoerder.

    De publieke radiozenders die op de FM-band uitzenden maken standaard al gebruik van het systeem in de tunnels wat door Rijkswaterstaat wordt beheerd. “Er wordt in de tunnel een zogenaamde ‘stralende kabel’ gelegd. Dit is een coaxkabel die niet hoogfrequent dicht is. Normale coaxkabels zijn dat wel. Hierdoor wordt het signaal uitgezonden. Aan het uiteinde van deze kabels zit weer ontvangstaparatuur die het signaal van het radiostation oppikt. Ook de politie en brandweer maken gebruik van dit systeem”, zo legt Nozema aan ons uit.

    Nozema heeft een aantal jaren geleden in opdracht van Sky Radio uitgezocht wat het zou kosten om het ‘tunnel-systeem’ te activeren. “De kosten werden te hoog bevonden. Dus dat is toen niet doorgegaan”, aldus de woordvoerder''.

    Ja je hebt helemaal gelijk ik luister alleen maar in de auto naar de commerciëlen ,ben niet van plan omdat ik dan zo nodig ontvangst in een tunnel moet hebben om naar NPO o.i.d te gaan zoeken en is trouwens ook te gevaarlijk als je alleen in de auto zit om dan zenders te gaan zoeken.Kom niet dagelijks door die tunnels heen gelukkig ,alleen in noodzaak als je dus naar b.v schiphol moet .Dus heb het niet gecontroleerd of er inderdaad wel een zender te beluisteren is.

  5. Op 4-12-2017 om 19:10 zei Sjaak(k):

    Dan ben je niet goed op de hoogte, in de meeste tunnels zit een rebroadcast systeem dat heet TRT X12 Road Tunnel FM-radio Re-Broadcast System, dat zit oa in de in de Schiphol tunnel.;)

    https://breedbeeldweetjes.wordpress.com/radio-ontvangst-in-tunnels/

     

    Nou ben anders vorige week nog door die tunnel gereden en radio ontvangst was even foetsie, ook door andere tunnel in Amsterdam geen radio meer..op fm dus

  6. 6 minuten geleden zei Psychosammie:

    Ach, je was weer even van de straat :-) 

    Haha ja hoewel de laatste 2 dagen heb ik me er niet meer zo mee bezig gehouden en vertrouwde ik op de AUS helpdesk die me netjes geholpen hebben net als sommige mensen hier trouwens. Heb vakantie dus alle tijd voor dit gedoe hoewel het niet op de planning stond..maar het is opgelost en het werkt weer en ook wat geleerd over de techniek en ook wat opgestoken en geleerd van mensen .

  7. Heb dus een programma gekregen van de helpdesk van Asus en de Merlin firmware er weer opgezet.Programma die ik dus zelf niet op hun website had gevonden .

    Daar wist ik dus wel de beruchte VID 34 in te vullen en had dan ook meteen internet. Die instellingen voor internet had ik ooit al eens gevonden hier op sat4all compleet met afbeeldingen erbij dus is 2 minuten werk dan.Werkt wel alleen als je glasvezel hebt .en ook alleen voor internet,omdat ik toch geen tv en telefoon heb via de glasvezel via Tweak(1000-1000)

  8. Om om dit toch nog even goed af te sluiten..inmiddels werkt het allemaal weer met Merlin er op.

    De technische dienst van Asus heeft me er goed bij geholpen en met het juiste programma was het in 5 minuten gefixt .

    Kortom eind goed alles goed .Rescue programma en gewoon weer de firmware erop die ik er op wilde hebben.

    Iedereen nog maals bedankt voor de hulp .

  9. Bedankt Sjaak voor het meedenken,dacht dat ik de hele tijd heb verteld wat ik met de adviezen gedaan heb en wat er wel of niet werkt..ik roep niet zo snel dat je ergens niks van snapt..niet kan lezen enz..ik wil mensen wel in hun waarde laten. Maar bedankt voor het suc6 wensen .

  10. Ja ik had al eens de instellingen gevonden dacht ik van hem hier en zodoende kreeg ik on Merlin ook het internet aan de gang .

    Maar zou graag weer Merlin er op willen want dan had ik niet 2 dagen zitten te prutsen met dit gedoe, en had ik het internet al weer lopen 

  11. Ik ga vanavond nog eens een uurtje wat proberen maar zie het eigenlijk niet meer even.

    Vind in die DD-WRT nergens iets met iptv om in te stellen zoals je dat dus wel vind in de Asus firmware .

    Vreemde is ik ben al 2 dagen aan het zoeken op google maar vind ook bij niemand die instellingen 

  12. Nou het word ook gebruikt om toegang tot internet te krijgen.Zonder die instelling dus geen connection met internet .Zal vast ergens een simpele instelling zijn maar alles is simpel als jet het weet..tot op vandaag niet gelukt..net als andere firmware erop zetten..wat me in het verleden wel lukte maar toen stond er nog geen DD-WRT op..Heeft dus wat mij betreft voro de rest niks met tv te maken.

  13. Zucht dacht je nu echt dat ik niet wist dat het internet via de WAN gaat en mijn laptop enz via de LAN ?

    Ik heb GEEN modem er tussen .Mijn glasvezel gaat gelijk in het modem..gebruik geen vaste telefoon en ook geen tv..dus heb aan internet genoeg.

    Om terug naar begin..om dus het internet werkend te krijgen moet dus ergens VID34 Prio 0 ingevuld .Lukt dus in de Merlin firmware maar kan het nergens vinden in de DD-WRT.

  14. Ook dank je wel voor je antwoord..de router gebruik ik als modem en werkte met Merlin firmware ook gewoon als modem en kan ik mijn eigen glasvezel modem in de kast laten.Met Merlin firmware kon je dus VID34 prio 0 inbrengen en dan had je connectie met internet..maar tot nu toe heb ik dat dus niet gevonden in de DD-WRT firmware en ik krijg er niks anders meer op.. enige wat ik er van krijg is hoofdpijn en dat in mijn vakantie :-(

  15. Na wederom van alles uitgeprobeerd te hebben ook zoals hier boven beschreven nog geen stap verder..de tool van Asus krijgt geen verbinding met de router en het enige van Asus is dus Divice discovery en daar krijg je dus geen tool met firmware recover o.i.d . kortom..na 2 dagen nog geen stap verder ondanks alle hulp hier waar voor bedankt natuurlijk .

  16. Hmm laten we het daar op houden..via wifi kan ik er in..al diverse keren geprobeerd om fw te veranderen helaas geen resultaat ,met utp krijg ik geen connectie met de router ..is ip 192/168.1.1 de firmware restaration tool had ik ook al geprobeerd maar herkend het modem niet..jij zal wel niet in het noorden wonen denk ik Sjaak anders had ik graag gezien hoe jij binnen 10 minuten de boel aan het lopen(praat)had gehad. Weet er wel iets van en heb al veel geprobeerd..met Merlin had ik gewoon internet werkend..maargoed ..ik zal het niet snappen 

  17. Ja zou ik iets aan hebben als ik eerst die firmware er weer op krijg maar dat lukt dus niet.

    Ben inmiddels gestopt met zoeken,meer dan 24 uur later en het moment van de kliko komt snel dichterbij maar in ieder geval bedankt iedereen voor de moeite.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...