Ga naar inhoud


ronald10

Lid
  • Items

    409
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ronald10

  1. Jongens,

    Voordat we elkaar gaan beschuldigen van je weet het wel en je weet het niet.

    Ik ervaar verschil met hoe het allemaal is geweest.Ik heb een config lopen die prima is met cccam.

    Al jaren met en zonder HTPC.BTW EIT heeft alleen maar wat te maken met de EPG.

    De HTPC staat niet eens aan op het moment van zwart gaan.Oscam is een optie maar het doet niet ter zake in dit topic.De afhandeling van de ecm's heeft altijd gewerkt via cccam alleen vandaag was er duidelijk wat aan de hand.Ik heb niets veranderd in de config of cccam of wat dan ook.

    Het is niet meer maar wel minder.

    Ik hou er hier verder over op en ik lees wel of ik de enige ben.

  2. Theparasol,

     

    Ik heb vanaf de dag dat de sid limiet werd ingesteld nooit last gehad van tijdelijk zwart beeld.Ook niet na update van de kaart naar de laatste REV.Sinds vandaag wel zwart beeld en door de interne shares te verminderen naar 2 kreeg ik het beeld weer terug na een tijdje.Weer terug gezet met 1 extra intern lijntje naar mijn ontvangers en wel weer op zwart.Terug naar 2 interne shares en weer terug op beeld.

    Ik loop al een tijdje mee dus ik weet waar ik over praat.Natuurlijk snap ik dat van roddels etc.maar in dit geval is het voor mij wel duidelijk dat het einde nog niet in zicht is van het limiteren van de kaart.

     

    CD kan en wil me hierover niets vertellen.Ik heb ze nl gebeld.Dus als wederdienst en de goede service van CD zet ik mijn bevindingen hier neer.Als ieder met nog 4 sids dit als indianen verhaal gaat zien PRIMA

    Ik weet genoeg!

  3. Hallo,

     

    Hoe kan ik mijn dvblink server en source volledig van mijn systeem verwijderen.Ik wil het namelijk van scratch weer opbouwen.Via programma's verwijderen lukt het maar er bliven nog een aantal bestanden staan.Deze kan ik handmatig verwijderen maar bij het opnieuw installeren van dvblink server en source loop ik toch tegen een aantal problemen aan.Er blijkt dat er toch nog wel wat achter blijft op mijn windows 7 systeem.

     

    Iemand een idee hoe ik de resten ook van het systeem krijg?

  4. Hier ook erg tevreden met de opstelling.Alle content en speelt alles af.Wat ik wel merk is dat bij sommige hardware configuraties er veel cpu en geheugen capaciteit nodig is.

    Ik heb veel mensen geholpen en steeds weer andere problemen.

     

    Het kost wat tijd en leeswerk om het systeem helemaal naar behoren in te stellen.Zeker als de eis is om het ontvangen van hd in combinatie met mediacenter.

    Dat het stil is op dit forum heeft meer met het weer te maken dan met de ontwikkeling op htpc gebied

×
×
  • Nieuwe aanmaken...