Ga naar inhoud


marik

Lid
  • Items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door marik

  1. Ik heb een Amiko alien2, al 2 jaar. Ik heb nu openatv opnieuw moeten installeren  en krijg de oscam niet meer geinstalleerd. Er staan vele youtube filmpjes op het net maar wat ik ook doe, ik krijg het niet meer voor elkaar. Ik heb de secret-feed.sh4.ipk geinstalleerd. Ik zou nu de plugin voor de softcam moeten krijgen maar dat gebeurt niet.

    Wie o wie kan mij op gang helpen.   M.vr.gr.      Marik.

  2. Iemand ervaring met het installeren van openatv 6.1 op een Amiko Alien 2???

    Heb de laatste versie gedownload maar krijg steeds foutmelding T TO terwijl Openatv 5.3 wel lukt!!

     

    Wacht met spanning,        Marik.

     

     

     

  3. Dank je wel Sprietje voor de informatie. Ik denk dat ik het begrijp. Op de tuners van de Amiko zitten 2 aansluitingen, eentje voor de schotel en een loopthrough aansluiting, met de mogelijkheid voor een 2e ontvanger, volgens de handleiding!!

    Daar wilde ik gebruik van maken met de beperking door jou omschreven. Omdat er 2 tuners in zitten en je er eentje dan moet instellen voor de loopthrough functie is het mij, uit de handleiding, niet duidelijk hoe dat te doen. Vandaar mijn vraag of iemand daar ervaring mee heeft en mij zeggen kan hoe aan te sluiten.

     

    Nogmaals bedankt voor de info,       m.vr.gr.      Mari.

  4. Ik gebruik de Amiko Alien 2 met OpenATV en wil graag een 2e ontvanger doorlussen op de amiko. Wie kan me helpen hoe dit te realiseren. Ik gebruik een draaibare schotel en de Amiko heeft 2 sat tuners, op welke moet ik de schotel aansluiten en hoe werkt dan de loop through. En hoe moeten de instellingen zijn bij het kopje tuner configuratie?

     

    Hopende op hulp,       Mari.

     

  5. Ik heb op mijn Philips DSR 7141 ontvanger een schotel met dubbele kop aangesloten. Ik heb deze thuis gebruikt waar alles naar behoren werkte. Nu heb de set meegenomen naar de camping, 40 km bij mijn woonplaats vandaan en gebeurt het volgende: Als ik nu via de automatische diseqc zoek functie satellieten laat zoeken geeft hij goed signaal op de Astra 1 (19.2) en astra 2 (28.2)!!! Maar ik wil natuurlijk de astra 1 en astra 3

     

    Op de astra 1 ontvang ik inderdaad alle juiste zenders maar op de astra 3 helemaal niets.

    Wat doe ik fout???

  6. Hoi, ik heb ook zo'n ontvanger en had gisteren dezelfde ervaring. FF gezocht naar de nieuwe frequentie en gevonden dat alleen de symbol rate in gewijzigd. Als ik me goed herinner naar 29900, deze aangepast bij installatie en weer beeld.

     

    Groet,    Mari.

  7. Ik heb sinds kort openatv 5.3 op mijn alien2. Mijn box draait op een draaibare schotel. Nu doet zich het probleem voor dat als ik omschakel van astra3 naar astra1 wijzigt de box van tunerB naar tunerC. Dan heb ik natuurlijk geen beeld meer omdat de schotel is aangesloten op tunerB. Hoe kan ik dit wijzigen dat de box op tuner B blijft staan??

     

    Groet,       Mari.

  8. Ik heb in openatv 5.3 op mijn amiko alien2 de pd1loi-hd-full-hd_1.1b skin in  gezet en ziet er heel mooi uit. Mijn woonplaats nummer ingegeven in Yweather.py maar de gegevens van Kiev blijven in de informatie balk staan. Hoe kan ik er mijn woonplaats gegevens in krijgen??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...