Ga naar inhoud


Knudde

Lid
  • Items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Knudde

  1. Heb zelf een Sony Bravia KDL-40L4000 en daar heb ik 2 regionale zenders op: TV Gelderland en TV Oost. Ik weet niet of jouw Sony dezelfde software heeft, maar bij mij lukte het op deze manier:

    Scan eerst alle zenders automatisch in (Menu > Instellingen > Digitaal Set-up > Digitaal Afstemming > Digitale automatische afstemming)

    Als alles ingescand is, heb je als het goed is 1 regionale zender.

    Vervolgens kijk je op welk kanaal de andere regionale zender zit die je wil hebben

    (bijv. op deze site: http://radio-tv-nederland.nl/dvbt/digitenne-kpntv.html). Deze zender ga je handmatig inscannen:

    Menu > Instellingen > Digitaal Set-up > Digitaal Afstemming > Digitale handm. afstemming.

    Je moet nu het kanaalnummer intoetsen. Nu worden alle zenders van dit kanaal ingescand en die verschijnen onderaan het scherm. Daar zit de regionale zender ook bij. Selecteer deze zender met de pijltjestoets en geef er een programmanummer aan (bijv. het eerste lege programmanummer).

     

    Succes.

  2. Ik krijg op mijn Scena5M sinds kort het bericht dat er een nieuwe software versie beschikbaar is (1.74). Ik kan er verder nog geen informatie over vinden.

    Momenteel heb ik versie 1.73 draaien en ben daar op zich tevreden over.

    Maar misschien heeft de nieuwe versie nog interessante nieuwigheden. Heeft iemand 1.74 al geïnstalleerd en wat zijn jullie ervaringen?

  3. Topfield probleemloos? Kijk eens even verder in dit forum: nog steeds staat het bol van de opmerkingen over opnames die gecodeerd op schijf terechtkomen en die niet meer bekeken kunnen worden. Probleem bestond al toen ik mijn Topfield 4000 PVR kocht in 2005 en is nu bij de nieuwe modellen nog steeds niet opgelost!

    (Jaaa, ik weet dat je dit kunt verhelpen door meteen een kopie van je opname te maken, maar dat noem ik dus geen oplossing).

  4. Origineel bericht van: Elwin
    Origineel bericht van: satvet
    Van een highlander op een NL forum zou ik toch een betere vertaling verwachten.
    Lijkt wel Googlebabbel. whistle


    (hoe slecht hij de film wil.......) :D


    Waarschijnlijk de Google vertaling. Maar nu snappen we wel waar het over gaat! wink

    O ja, is dat zo? :D
  5. Dat vind ik zowiezo met al die beweringen over het aantal branduren van spaarlampen, en tegenwoordig ook van LED lampen. Volgens de leveranciers gaan die lampen bijna oneindig lang mee. Maar wie controleert die beweringen? 30000 branduren! Bij gemiddeld 3 branduren per dag is dat een levensduur van bijna 30 jaar. Maar als ik na 20 jaar met een kapotte lamp terugkom bij de winkel, denk ik niet dat ik een nieuwe krijg.

    Ik heb eigenlijk nog nooit tests hierover gelezen. Mijn eigen ervaringen met spaarlampen zijn in elk geval dat ze helemaal niet zo lang meegaan: ofwel houden ze er mee op ofwel wordt de lichtopbrengst op een gegeven moment zo klein dat je ze om die reden al moet vervangen.

    Toegegeven, ze gaan gemiddeld langer mee dan gloeilampen maar dat het verschil zo groot zou zijn geloof ik gewoon niet.

  6. Of het een fout is of oplichting kunnen wij niet beoordelen. Als ze bewust een gerepareerd apparaat als nieuw wilden verkopen, vind ik dit oplichting. Ook al word je na ontdekking ervan nog zo goed behandeld, dat verandert er niets aan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...