Ga naar inhoud


Baakey

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Baakey

  1. Hallo allemaal, ik denk dat mijn TF5510 de geest heeft gegeven. Het schermpje op de TF geeft nog wel de klok of L436 maar verder kan ik niet in het menu komen of iets anders. Kan ik iets over het hoofd zien, is er iets doorgebrand of moet ik een nieuwe decoder aanschaffen.Gisteravond deed alles het nog, maar had hem uitgezet en opnieuw gestart omdat ik al enkele dagen een wit puntje zag in het beeld. Volgens mij geen dooie pixel omdat films op de B&O pc dat niet hadden en ook niet met teletekst. Daarna dus niets meer ook het groene lampje op de kaarthouder flikkert alleen af en toe als ik hem op standby zet.

  2. Citaat:
    Het heeft met de uitzendrechten te maken:

    Amsterdam, 16 februari 2006 – Digitale filmzender Film1 ziet zich gedwongen een 10-daagse gratis kijkperiode voor digitale TV-abonnees in te trekken. In de afgelopen weken hebben digitale TV-zenders Film1 en Sport1 ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van 16 tot 26 februari een gratis kijkperiode aangeboden. Naar aanleiding van dit aanbod is Film1 er door de filmstudios op gewezen dat deze promotionele actie inbreuk zou maken op de rechten van enkele commerciële zenders. Na uitvoerig beraad heeft Film1 moeten besluiten de gratis kijkperiode in te trekken.

    Bron: persbericht Film1


    En dat hadden ze niet eerder kunnen bedenken. Lijkt me sterk, zal wel over nagedacht zijn.
  3. Het viel me inderdaad op dat in deze threat ineens over conax werd gesproken, juist omdat ik er buiten digitenne niets over hoorde. Daarom dacht ik dat die CI sloten misschien daar voor konden zijn. Zoals ik al eerder zei, was mij verteld dat die sloten alleen speciaal voor Noorwegen zouden zijn. Vandaar dat mijn fantasie op de loop ging met het idee dat die misschien voor conax kaarten konden zijn.

  4. Ik heb ook net even de schotel sneeuwvrij gemaakt. Tot de storm vorige maand stond hij op het dak (plat dak) maar dat is een hele klim en met slecht weer al niet te doen hij bleek ook niet erg stevig te staan daar. Nu op het balkon neer laten zetten gewoon op voet en heb ik hem zelf even schoon kunnen vegen. Wat een vreugde.

  5. Ik heb toen ik mijn TF pas had in april 2006 een paar keer gehad dat de kalender van de opames totaal van slag was. Ineens stonden alle voor geprogrammeerde opnames op 2030. Vandaag was het ineens weer raak de klok liep 1 uur achter en de opnames stonden voor juni 2030 ingesteld.

    Ben ik de enige of heeft iemand daar ook last van of ooit gehad en dit verholpen. Het is heel hinderlijk als je denk dat er een programma wordt opgenomen maar dat is pas een kwart eeuw later <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

  6. Het is gelukt, na wat heen en weer lopen (met antenne) zoeken en alles opnieuw installeren heb ik ontvangst. Ik zei al tegen de KPN dat Rotterdam op loopafstand lag (moet je wel zin in hebben <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />) dus dat ik het vreemd vond dat ik geen ontvangst had.Het een en ander zal wel te maken hebben met de metalen raamkozijnen mobiel bellen is met sommige providers ook een crime. Maar het werkt, dus totdat de schotel weer terug geplaatst wordt heb ik tv en voor alle volgende keren dat er een stormpje mijn schoteltje wegblaast.

    In ieder geval bedankt voor de support, ik had het bijna al opgegeven. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  7. Dat Digitenne geen beeld heeft heb ik vanmiddag van KPN gehoord. Die antenne, heb je die dus met een coaxkabel? Ik ga in ieder geval nog even stoeien, volgens de KPN dame is er officieel geen ontvangst in HJD, maar misschien ook wel, ze dekte zich dus ruim in. Alhoewel ik dan niet snap dat ze me vanochtend dat ding verkochten.

  8. Vandaag heb ik een digitenne kastje van KPN gekocht, als aanvulling op mijn sateliet, die het toch wel eens af laat weten.

    Maar ik krijg het menubeeld niet eens stil, het blijft lopen. Ligt dit aan de binnen antenne ontvangst of zijn er meer mogelijkheden waarom ik het beeld niet stil krijg?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...