Ga naar inhoud


zgundro

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door zgundro

  1. Uiteindelijk ben ik wel van plan om onaangekondigd binnen bij deze winkel te gaan.Eerst wil ik mijzelf enigziens indekken om hem nog wat tijd te geven en eens via oficieele weg te proberen. Als deze week niets oplevert dan ga ik naar de politie.Wanneer dit niet helpt dan ga ik mijn geld zelf halen, en geloof mij, deze man wil mij niet aan zijn deur zien staan.Ik reken dan rijsegeld bij, rente over mijn geld(7 maanden over 900 euro),dagvergoeding(moet vrij nemen.

    Ik weet dat hij hier mee leest, en misschien denkt ervandoor te kunnen gaan met mijn zwaarverdiende geld, maar moet uiteindelijk toch rekenen op onverwacht bezoek.

  2. Heb mijn geld toch niet gekregen.

    Deze winkelier denkt blijkbaar

    dat hij andermans geld zomaar kan pikken.

    Heb her en der gevraagd en ik kan gewoon aangifte wegens diefstaal doen.

    Aangezien hij dit ook meeleest geef ik hem nog tot vrijdag aanstaande de tijd om mijn geld terug te betalen, als ik dan niets krijg ga ik maandaag aanstaande even langs het politie kantoor.

  3. Ik heb ook te maken met deze mensen. Na maanden gewacht te hebben op DM 8000, deze uiteindelijk afgezegd en mijn geld terug gevraagd.Mail gekregen dat het geld binnen twee weken op mijn rekening zou staan...moi niet!

    Bellen kan niet meer want tel.nr.is inmiddels verwijdert, en op mail reageeren ze niet...

    Begin langzaam mijn geduld te verliezen....

  4. Dan hebben wij het over diezelfde satshop uit de kleine Noorse havenstad.Man had daar tot voor kort enkele tientallen op voorraad, kon binnen 5 dagen leveren overaal in europa.I kon het in de eerste instantie ook niet geloven(wacht op de mijnde al enkele maanden), maar keek toen met mijn mondopen hoe mensen hem binnen een week al thuis hadden!

    Origineel bericht van: oldebroek
    Origineel bericht van: zgundro
    Dm 8000 is wel te koop.In Noorwegen, Slovenie en Kroatie zijn deze boxen(backorders)wel te krijgen.Dus DM 8000 wordt gewoon gelevert.Waarom DM 8000 hier in NL

    op dit moment niet leverbaar is weet ik niet...

     

    Over de verkrijgbaarheid in Noorwegen weet je blijkbaar meer dan ik (en de officieele noorse importeur).

    Heb hem hier al sinds november in bestelling (bij de 'echte' importeur) maar het ziet er naar uit dat de grijze import ook hier floreert er was hier in januari ook een dozenschuiver die er opeens 40 te koop had....of DM naait zijn officieele importeurs (de jongens die ze groot hebben helpen maken)of er is iets heel anders aan de hand met DM en zijn vroegere klanten.

  5. Dm 8000 is wel te koop.In Noorwegen, Slovenie en Kroatie zijn deze boxen(backorders)wel te krijgen.Dus DM 8000 wordt gewoon gelevert.Waarom DM 8000 hier in NL

    op dit moment niet leverbaar is weet ik niet..., weet alleen da ik de mijne eind oktober vorig jaar heb besteld, maar nog niet kunnen ontvangen omdat desbetreffende webschop helaas niets van importeur krijgt.

    Origineel bericht van: Henksat
    En er viel niet veel meer te verkopen, de 8000 is niet te leveren en de verkoop van de overige modellen stagneert aanzienlijk.
  6. Waar heb ik dat eerder gehoord? shocked Ik durf te wedden dat ze het dit jaar niet meer halen om de Dreambox te leveren. crazy

     

    Zou ik niet zo stellig beweren..er zijn al en paar weken promo modellen bi de distributeur aanwezig...dus het is deze keer meeneens

×
×
  • Nieuwe aanmaken...