Ga naar inhoud


BACKFIRE

Lid
  • Items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BACKFIRE

  1. Zal de usb computer kunnen werken op de dm8000. De specs van de FXI TECH

    • Quad Core ARM® Mali-400MP Graphics Processing Unit
      – Quad-core ARM Mali-400MP 720p / 1080p OpenGL ES v2.0
      – 30M Polygons, 1.2 GPixels / s
    • ARM® Cortex™-A9@1.2GHz
      – NEON extensions
      – TrustZone extensions
    • Connectivity
      Wifi 802.11 b/g/n
      Bluetooth 2.1 + EDR
    • Memory
      1GB DRAM
      Up to 64GB memory local storage (microSD)
    • Software
      – Android
      – Ubuntu
      – Virtualization client for Windows, Linux, Mac, embedded

    • Video / Audio / Media Support
      – 480p/720p/1080p decode of MPEG4-SP/H.263/H.264 AVC/MPEG-2/VC1
      – MP3, AAC, AAC+, Real Audio
      – JPG, GIF, BMP, PNG
      – Additional video, audio and image formats can be supported through 3rd party codecs
    • Connectors
      – USB 2.0 male form factor for power and connection to devices that supports USB mass storage
      – HDMI 2.1 with audio for connection to devices that does not support USB mass storage

  2. Origineel bericht van: Psychosammie
    @BACKFIRE
    Het lijkt mij heel belangrijk dat zaken goed opgeschreven worden. Dit was een afkorting en het kon dus best zijn dat hij wat anders bedoelde. MRSA heeft dus niets met veeteelt te maken. Zomaar wat dwarsverbanden leggen zoals Tonskidutch doet terwijl je er geen verstand van hebt is nu juist de ellende van deze hele klimaat hoax.


    als je dat meent dan heb ik niks gezegt. Maar ik heb meer het iede dat je wilt laten zien hoe goed je wel niet bent. Ik ben niet zo goed in formuleren omdat ik erg last heb van mijn dyslectie en er is niet zo vervelend als iemand je elkekeer verbeterd. Als iemand wat fout schrijft wijs hem er dan op via PM als dat de discusie verbeterd.

    Citaat:
    En als je nu echt eens wil weten hoe de milieu hoax in elkaar steekt dan ga je op zoek naar alle lobby organisaties rond het IPCC en de bijbehorende geldstromen. En dan kom je er vanzelf achter dat het graaien van banken niets voorstelt hierbij vergeleken. Milieu is een miljarden industrie.


    Je hebt gelijk dat er een hoop mensen er weer misbruik van maken maar die zie je aan beide kanten. En die verknallen het voor de rest wie wel goede bedoelingen heeft. Een dat het milieu een miljarden industrie is daar is toch niks mis mee daar profiteerd de burger ook weer van in de vorm van werk.

    Citaat:
    Waarom denk je dat Siemens en IBM zo enthousisast zijn over dat rekeningrijden kastje. Vanwege het milieu?.


    Dit heeft niks met het verbeteren van het milieu temaken. En ik vindt het ook jammer dat ze dit gebruiken onder de noemer dat dit het milieu zou verbeteren. De mensen gaan door deze maatregel echt niet minder rijden. Wij moet gewoon accepteren dat het file probleem nooit opgelossen word. Wat er wel moet gebeuren is dat de auto,s nog schoner moeten worden. En het liefs moeten we helemaal van de olie verslaving af.

    Citaat:
    Nu even de lagere school aardrijkskunde ophalen. De laatste ijstijd begon pakweg 100.000 jaar geleden en hield op pakweg 10.000 jaar geleden. Twee conclusies:
    1. Kouder worden en warmer worden zijn normale fenomenen;
    2. We hebben het dan over periodes van grofweg 90.000 jaar.

    Welke conclusies kan je dan trekken uit 150 jaar temeperatuurgegevens? Wat is de waarde van een opmerking als 2009 staat in de top tien van warmste jaren sinds 150 jaar? Helemaal niets!


    Natuurlijk verandert het klimaat voldurent. Maar wat er nu aan de hand is dat temperatuur veel te snel stijgt in een korte periode.
    bijvoorbeeld: als de temperatuur geleidelijk 2 graden stijgt in 90.000 jaar heeft de natuur meer kans om zich aan tepassen dan in 150 jaar. Hier een mooi grafiekje van het knmi

    zr5ms6y.jpg


    Citaat:
    Het is waarschijnlijker dat meer CO2 uiteindelijk geen effect meer heeft.


    Teveel co2 heeft juist een groot effect dan is er geen leven meer mogelijk op aarde. Al eens in een aquarium gezeten gevult met koolzuurgas.

  3. Origineel bericht van: Psychosammie
    En die zeespiegelstijging gaat echt niet komen! Sterker nog, de aarde koelt af!


    leg dit maar eens uit want ik kan er geen touw aan vastknopen.

    En zit niet heeltijd mensen te verbeteren als ze een woord verkeert schrijven mad.
  4. Ik weet niet of je het weet maar India heeft het grootste zonne-energie programma ter wereld. Nederland loopt hopeloos achter op dat gebied. Dus je kunt wel zegen dat hun eerst de zaken innorde moeten hebben. Laat Nederland eerst zelf maar eens wat doen aan het milieu.

  5. Goede Ledlampen geven genoeg licht en mooi licht. Maar het probleem is mensen willen er niet te veel voor betalen. Daarom kraken ze de ledlamp helemaal af. Er is ook een catagorie die wil geen vooruitgang die willen het liefst nog met een carbidlamp aan tafel zitten. En het verhaal over de de power factor er zijn veel apparaten die slechter schoren dan de led lamp. Zo als spaarlampen kleine geschakeldevoedingen (adapters van mobieletelefoons enz).Daar hoor je niemand over klagen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...