Ga naar inhoud


DIMKING

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DIMKING

  1. Denk dat je even terugmoet met de jouwe.. hier geen artifacts oid, werkt goed, geen klachten.. openpli 20111128, maar ook met 1121/18 en 17 geen beeldproblemen, wel wat rooie knop frustratie ;0.. en een verschil tussen de afstandsbediening van de 7020 en de 7020HD, die van de HD lijkt minder krachtig moet ik goed richten, en sommige knoppen reageren anders op de HD met beide AB geprobeert.. (de oude ligt ook lekkerder in de hand ;)

  2. Origineel bericht van: marcel1970
    Bij mij werkt het om een of andere reden niet. Ik heb een db 500+ , als ik op de gele knop druk (retrieve) dan zie ik een flits van het "downloadschermpje" en is weg....Als ik daarna blauw druk (Channels) dan staan er geen NL zenders bij (links)... Voor zover ik weet heb ik exact gedaan wat er in de bijgesloten pdf file stond.


    kijk s bij mijn post van 18:47 hierboven.. denk dat jij dezelfde handleiding"fout" heb als ik had..
  3. Origineel bericht van: Kabeltje87
    Origineel bericht van: DIMKING
    strange.. met wolfEpg krijg ik kadertje met download 1..2..3. etc.. maar bij e1_rytec.sh krijg ik een kort flitsje van het download kadertje.. en via telnet geprobeert zie ik "
    :not found_rytec.sh:10
    :not found_rytec.sh:15
    :not found_rytec.sh:16
    /usr/bin/e1_rytec: 21:syntax error: word unexpected (expecting "in")

    7020, pli3, sqlite, bestanden juiste lokatie volgens bijgevoegde pdf en txt file, juiste attrib grrrr.. ogenschijnlijk zit er qua programmeertaal weinig verschil tussen de wolf.sh en de rytec.sh, op regel 21 staat in allebei dezelfde "in" genoemd etc.. mis ik nog een stappie ?!


    Het lijkt erop dat de installatie niet helemaal goed is gegaan.

    Probeer eens de opnieuw te downloaden via de PLi softwarebeheer - download - Plugins (helemaal onderaan).

    PS: De voortgangsbalk loopt niet in deze plug-in.
    (Wolf werkt niet meer)

    Willy


    ah ik snap,, ik had de bijgevoegde handleiding gevolgd.. echter staat daar het installeren van "xmltv-epg rytec" niet in genoemd (tip voor de handleiding update wink ) maar ik had ook eerst even de pli menu update moeten doen want ik zag deze xmltv-epg rytec ook nog niet staan.. maw het werkt nu smile thnx..

  4. strange.. met wolfEpg krijg ik kadertje met download 1..2..3. etc.. maar bij e1_rytec.sh krijg ik een kort flitsje van het download kadertje.. en via telnet geprobeert zie ik "

    :not found_rytec.sh:10

    :not found_rytec.sh:15

    :not found_rytec.sh:16

    /usr/bin/e1_rytec: 21:syntax error: word unexpected (expecting "in")

     

    7020, pli3, sqlite, bestanden juiste lokatie volgens bijgevoegde pdf en txt file, juiste attrib grrrr.. ogenschijnlijk zit er qua programmeertaal weinig verschil tussen de wolf.sh en de rytec.sh, op regel 21 staat in allebei dezelfde "in" genoemd etc.. mis ik nog een stappie ?!

  5. Origineel bericht van: jubke
    ik heb 3 images op de stick staan en kan moeilijk kiezen,omdat de AB te snel is lijkt het.
    hij loopt als het ware over de images heen,hoe vertraag ik dat,zodat ik de image kan kiezen die ik wil gebruiken?


    idd dit heb ik ook, je moet echt heel kort heeeeeel even op de omhoog (of omlaag) button drukken, en dan lukt het soms wink maar de middelste blijft lastig selecteren.. Met 4 images erop, als je de ruimte hebt, is het iets makkelijker. Lijkt alsof je er gwoon 2 verder springt.
  6. Origineel bericht van: paqbro
    Omdat ik het omschakelen naar een andere satelliet best lang vind duren, vroeg ik me af of de ene switch sneller schakeld dan de ander, of ligt de vertraging ergens anders aan ?
    Ik gebruik nu digality switchen.


    hier ook Maximum Digiality DiSEqC switch 4/1 met geen enkel verschil in zappen of vertraging van wat dan ook. Denk dat het OF de switch zelf is OF de lnb op de astra 3 is niet helemaal lekker meer.. heb ik ook eens gehad, vocht in lnb waardoor die niet lekker meer schakelde, maw kun je een andere lnb proberen ?
  7. thnx !! gelukkig kun je ook engels kiezen als taal na inloggen..

     

    hmm crazy

    Citaat:
    Orbital arc too wide. Possible weak reception

     

    en laugh

     

    Citaat:
    Number of selected satellites is over than 8. Please contact Visiosat for checking. An answer will be sent to you as soon as possible.

     

    kortom een diseqc 10/1 kenne ze niet.. :D

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...