Ga naar inhoud


egypt

Lid
  • Items

    330
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door egypt

  1. 3 uur geleden zei Sprietje:

    Nou, als al deze mensen storingen hebben omdat het signaal even wat zwakker is, dan zou ik de schotel toch maar beter uitrichten want dan kan het haast niet anders dan dat je bij een beetje regenbui ook al blokjes hebt.

    Denk je nu echt dat al die mensen met het zelfde probleem hun schotel niet goed staat , neen hoor dat is het probleem niet , het probleem is bij Tv Vaanderen of Canaal Digitaal.

    Het is wel zo dat de ene decoder er meer onderhevig aan is dan de andere want zo is hier de Vuduo2 er wel onderhevig aan en de DM820 niet

  2. Er zijn voor en tegenstanders van die CCcam

    De tegenstanders zijn meestal de geroutineerde hobbyist die het een uitdaging vind de Oscam te bewerken en daarin dan ook een goed werkende cam te vinden.

    Dan zijn er nog de minder geroutineerde hobbyist en de gewone gebruikers die de CCcam verkiezen omdat die gewoon zonder teveel moeite werkt op alle kaarten en er ook makkelijk een lijntje is aan toe te voegen is.

     

    Er word geschreven dat hier een Backdoor zou kunnen inzitten maar dat werd van de vorige versie 2.3.0 ook gemeld maar nooit bewezen.

    Dus geroutineerde hobbyisten geef het een kans en schiet het niet af als rommel.

     

  3. Automatische updates van Windows 10 stoppen

    Microsoft geeft je niet veel marge als het op het plannen van updates aankomt. Ik toon je hoe je zelf de teugels in handen neemt.

    STAP 1 / Services

    Het updateritme van Windows 10 aanpassen, is eigenlijk vrij eenvoudig. Hiervoor moet je het Taakbeheer-venster openen, dat je kan opzoeken via Start of gewoon oproept via de sneltoetscombinatie CTRL+ALT+DEL. Navigeer in het venster naar de tab Services en rangschik de processen op alfabetische volgorde voor je gemak. Zoek onder de w’s naar het wuauserv-proces met de beschrijving Windows Update.  

     

    146031update1-ZWJDZQXA.jpg

     

    STAP 2 / Uitschakelen

    Klik met je rechtermuis wuauserv aan en kies in het menu voor Services openen. Je komt nu in het Services-venster terecht. Zoek hier wederom naar het Windows Update-proces, dat nu onder die naam zou moeten opgelijst zijn. De rechtermuisknopklik opent hier een menu waarin je Stoppen selecteert. Je hebt de automatische updates van Windows 10 nu

    uitgeschakeld en kan deze zelf binnenhalen wanneer het je uitkomt. Probeer dat toch op regelmatige basis te doen, om de beveiliging van je besturingssysteem niet te verwaarlozen.

     

    146031update2-7W4ZLMWD.jpg

     

     

     

  4. Buiten de prima Dreambox 8000 heb ik dus ook nog de Vu+duo2 en daar is ook geen enkel probleem mee , maar als ik toch een nieuwe zou moeten kopen en omdat de DM 8000 niet meer te  koop is zou ik beslist voor de Dm 7020 HD gaan.

     

    De fec 29900 heeft niets met de decoder te maken dat is gewoon buiten de afstelling van de schotel gewoon knoeiwerk en winstbejag van onze providers.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...