Ga naar inhoud


HDV31

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HDV31

  1. Ik heb inderdaad een goedkope afstandbediening gekocht, maar kon geen DGStation of Relook in de lijst vinden die in de AB stond. Daarnaast nog wat op Internet rondgekeken, maar kon niets vinden.

     

    Er zit wel een Learn-functie op, maar dat is nogal bewerkelijk :(, dus ik vroeg mij af of er een code bestond die voor de Relook te gebruiken is.

     

    Ik ga het wel via de Learn-functie proberen. In ieder geval bedankt voor de input.

  2. Ik heb problemen bij het opnemen van de ene zender en het kijken van een andere zender.

     

    Bij een opname krijg ik vaak de melding "Service niet beschikbaar of gecodeerd", wat na een paar keer behoorlijk irritant <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> wordt als je een leuk programma zit te kijken.

     

    Ik heb de tuners gescheiden aangesloten (dus niet doorgelusd) en heb Fantacy 2.13a geïnstalleerd met hierbij geleverde EMU MGcamd + newcs draaien. Daarbij heb ik de zenders van tuner 1 doorgekopieerd naar tuner 2. Daarbij heb ik de timeshift uitgeschakeld, omdat ik dacht dat dit mede een oorzaak van het probleem was.

     

    Aangezien een aantal leden geen problemen hebben met opnemen en kijken, vraag ik mij af wat ik verkeerd doe en wat de oplossing van het probleem is. Wie kan mij hierbij helpen?

  3. Wat ik heb gedaan, is de tijdzone juist ingesteld (GMT + 1:00) en de klok handmatig ingesteld (mocht deze niet goed zijn natuurlijk <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />. Vervolgens switch je naar tijd via SAT. Als deze bijvoorbeeld vervolgens twee uur later aangeeft, zet je deze handmatig twee uur eerder en switch je vervolgens weer naar tijd via SAT. Na wat proberen, is het mij gelukt.

  4. SmartWi is bedoeld om bijv. een CD-kaart te splitten, zodat de andere ontvangers binnen het draadloze bereik van het zendstation (lees: SmartWi) van dezelfde CD kaart gebruik kunnen maken.

     

    Je hebt een master (=zendstation) waar je de originele CD-kaart in stopt en daarnaast heb je een aantal slaves die je in de verschillende ontvangers kunt stoppen. De master stuurt de kaartgegevens door naar de slaves, zodat de zenders binnen het CD abonnement gedecodeerd en dus bekeken kunnen worden.

  5. Ik heb een paar weken geleden een Relook 400S aangeschaft en vorige week geïnstalleerd. Nu heb ik het probleem dat de Relook automatisch uitgaat (save database settings en plof, uit), naar het menu gaat, van kanaal verwisselt etc.

     

    Ik dacht dat het aan de afstandbediening lag (knopje dat vastzit of zo), dus de Relook aangezet, batterijen eruit, maar het probleem blijft. Nu gaat mijn vermoeden uit naar de harde schijf; dat deze door de trillingen bij het draaien van de harde schijf het menu beïnvloedt. Mijn vragen zijn:

    Is of dit vermoeden juist?

    Heeft iemand dezelfde problemen gehad en een oplossing gevonden die hij/zij met mij wil delen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...