Ga naar inhoud


thisone

Lid
  • Items

    209
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door thisone

  1. Mooie image inderdaad, helaas merk ik nog steeds dat opnames afspelen stopt na 20-30 sec. Een bug ook aanwezig in rti 1.6.0.

    Installeer ik nu iets verkeerd of moet dit met nieuwe opnames verholpen zijn?

    Ik kan dit bevestigen, ik heb het met mijn Premium ook.

    Timeshift loopt ook vast.

    Ook blijft de HD draaien en gaat niet in sleep stand. Hebben meer mensen hier last van?

  2. http://www.dtvmonito...=29&rf_id=11515

     

    Dtvmonitor is zeer uptodate!

     

    Alleen is het zo dat Ziggo meer dan oud@home.multikabel/casema kent...Casema is opgedeeld in minimaal 4 of 5 subnetwerken. Voor andere zelfde verhaal. In sommige van deze netwerken is nu qam256 actief. Het punt waar dtvmonitor scant, en waar ik kom zit nog gewoon qam64. Zo is het ook omdat de regionale/lokale zenders per gebied zijn ingedeeld.

     

    Daarbij kan je met OpenPli prima een kabel scan met bijbehorend nit uitvoeren. En dan kan je updaten wanneer je wilt.

    Er zijn ook nog ontvangers die geen open pli draaien en dan is het wel handig om te weten dat HBO 3 HD bijv. bij ziggo niet op TS 29 zit maar op TS 33. De 2e link www.digitale.... die je noemt geeft wel de juiste TS weer en geeft voor jouw ziggo gebied de bijbehorende frequentie weer.
  3. @michel

    Ik heb je goede raad twee maanden geleden al opgevolgd: Mijn Xtrend ET9000 twin tuner is inderdaad een verademing! En dat voor een paar tientjes meer als de ME.

    Maar het zou mooi zijn als de "oude" types azbox met E2 RSI of RTI uiteindelijk in elk geval met de basisfuncties foutloos gaat werken.

    Ik heb inderdaad net als jij het idee dat de fabrikant/importeur nu ook al "vergeten" is dat ze de "oude" boxen ooit gemaakt en geleverd hebben. Ik zal daarom ook nooit meer op hun blauwe ogen vertrouwen en voordat ik een nieuw product van hun koop me wel 2 x bedenken.

     

    @perdi

    De MOF draait inderdaad redelijk, maar als je eenmaal E2 gewend bent, wil je liever niet terug.

    Ondanks dat het al een poosje stil is vanaf het RTI/RSI team voor wat betreft de "oude" boxen, schijnt er nog wel aan gewerkt te worden.

  4. Nee Michel dit waren NIET die spoelproblemen...

     

    Bedankt dat jij voor ons ontwikkelaars de changelog kunt uitleggen...

     

    @M_Z

    Ik heb vernomen ;-) dat zodra blindscan helemaal af is (ze hebben nog 1 bugje op te lossen) er een nieuwe RSI gaat komen :)

     

    En voor de oude modellen komt ook snel een nieuwe RTI en RSI. Ook hier word aan blindscan gewerkt.

    En hopelijk ook aan het (naar mijn idee veel meer gebruikte) timeshift probleem.

    Wel mooi dat er nog aan de software voor de "oude boxen" gewerkt wordt.

  5.  

    Heeft iemand dezelfde overstap gemaakt? Want dan zou ik zeker van dat persoon graag een reactie zien gezien de gelijke voorgaande ontvanger.

     

    Alvast bedankt voor een reactie.

    Joop

    Er gaat een wereld voor je open! Ik zie nu pas wat voor een kl*ten ontvanger een AZbox eigenlijk is. Met welke software dan ook er was altijd wel een maar...

    Maar let op de 9000 kan voor sommigen ook 1 nadeel hebben nl: dat je nu wel de hele avond tv kunt en moet kijken, want het ding draait altijd probleemloos. :grin:

  6. even wat info voor de mensen die een et9000 hebben.

     

    voor mensen die een ET9000 hebben als die mensen nu een image van een ET9200 er in schieten dan hebben deze mensen ook uitzending gemist.

    want ik heb net mijn et9000 geflash met de image van mijn et9200 en nu zit daar ook uitzending gemist in. het is nu een et9200 geworden :D :D :D :D :D

     

    en het werkt goed

    gr.

    henk

    het lijkt me simpeler en veiliger om voor de 9000 de weblinks en de ET webbrowser via menu -> applicaties -> downloaden -> enz. te installeren.

    na een reboot heb je via de blauwe toets de keuze weblinks waaronder uitzending gemist staat maar ook buienradar en meer handige dingen.

  7. werkt deze lijst ook op de cable versie??

    Hbo kanalen zitten er dan bij in???

     

    Verder zitten er pics in van de zenders???

    Dit gaat over de cables.xml die onder Enigma 2 m.b.v. een geïnstalleerde kabeltuner de Transportstreams vastlegt. In deze transportstreams zitten de kabelkanalen die je kunt vinden als je de ontvanger laat scannen.

    Gebruik je een onvolledige cables.xml dan mis je dus zenders.. Bijvoorbeeld een aantal van de HBO kanalen die volgende maand erbij komen.

    Niet vergeten te rebooten nadat je de cables.xml in de box hebt gezet. En voor de zekerheid de "oude" cables.xml natuurlijk even backuppen :grin:

    Als je met "pics" picons bedoeld: dat is een heel ander verhaal en staat hier los van.

  8. Ziggo biedt vanaf 9 februari 2012 Home Box Office (HBO) premium kanalen aan. Bij deze alvast een updated cables.xml voor 9700 (groningen)

  9. Als je zelf een beetje handig bent met linux kun je veel plezier beleven aan de Amiko met spark fw. Werkt ook prima als cliënt met Oscam van bijv. je dreambox met CCcam. De kanalenlijsten naar je eigen smaak samenstellen ben je wel even mee zoet.

    De Xtrend is een keer zo duur maar heeft veel betere en actievere ondersteuning en zul je dus makkelijker en sneller aan de draai krijgen. Voor de Xtrend zijn ook veel meer plugins beschikbaar.

    Maar eerlijk is eerlijk: De Amiko is een verrekt leuk ontvangertje voor die 110 euro. (en heb niet eens aandelen van Amiko :grin: )

  10. kan wel zijn dat de oscam.srvid-files OK zijn, maaaaaaaaaar je hebt ze nergens voor nodig en je kan ze dus maar best weglaten...

    Met of zonder zal je OScam, als hij correct geparametreerd is, even goed draaien !

    Dat is wel wat kort door de bocht.. Als je "leesbare" services wilt in de webif (en de log) ben je deze wel degelijk nodig.
  11. Ik heb hem geprobeerd, maar ik ervaar dezelfde problemen als bij 1.5.x; niet geheel lipp-sync en Cccam stopt er telkens mee (althans met een locale Ziggo kaart erin).

    Ik ben dus helaas weer terug naar 1.4.

    OP mijn inmiddels toch maar aangeschafte XTrend ET 9000 had ik ook lipsync problemen. (Ik heb mijn satboxen via hdmi op mijn av-receiver aangesloten met daarop aangesloten een plasma scherm.) Onder de instellingen bleek: "AC3 naar stereo converteren" aan te staan. Deze op off gezet en daarmee waren de lipsync problemen (op de Nederlandse kanalen, zenden geluid in AC3/dolby uit) verdwenen.

    Misschien heeft iemand hier wat aan... :)

  12. Ook bij 1.3.0 kun je de kaartlezer gebruiken, zolang je dat maar icm cccam doet.

    Zal hetgeen ik wil eens testen met nieuwere fw.

    icm met Oscam ook prima trouwens ;) Dit werkt overigens alleen goed als je een DVB-S2 tuner gebruikt, met een DVB-C tuner schijnt het nog niet goed te werken!
  13. Weer bijna een maand verder. UFS-910 met Titan wordt hier dagelijks gebruikt met CD Seca Card in de Smargo.

     

    Uitval = 0. Geen enkel enkele maal een reset gedaan. Reset = 0.

     

    Geen enkel GS of ander probleem voorbij zien komen. GS =0.

     

    Opnemen en afspelen gaat vlekkeloos. USB HD wordt zonder hapering keurig gemount bij het opstarten. USB HD = 100%

     

    Geen enkel probleem kunnen ontdekken. Is dit bij andere gebruikers ook zo ?. Of zijn er toch nog ergens bugs aanwezig. Perfecte firmware bestaat niet. Maar dit komt er dicht in de buurt.

     

    Groet,

     

     

    Bram

    Ik heb hem even kort geprobeerd toen de versie net beschikbaar was en de eerste indruk was erg goed. Zal hem binnenkort eens afstoffen en aan een uitgebreidere test onderwerpen ;)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...