Ga naar inhoud


adupont

Lid
  • Items

    392
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door adupont

  1. Vrije hardwarekeuze met daaraan gekoppeld de extra mogelijkheden dat dit bood, was zowat hét argument.

    Inderdaad. Bij mij vliegt tvv buiten. Wat ben ik met mijn eigen hardware als ik hem niet ten volle kan gebruiken? Ben klant van eerste uur, maar dat ze de moeite niet doen om mij in te lichten vind ik gewoon minachting.

    Als je hier dan leest dat het allemaal wel op te lossen valt met extra kaarten/kosten dan bedank ik hier voor.

    Je zit als gezin zo snel aan de limiet van 4.

    Ik heb telenet lang kunnen tegenhouden, maar kan nu niet anders.

  2. Je krijgt een papieren exemplaar toegestuurd, maar in je account, kan je ook al je facturen in pdf raadplegen... hier heb je uiteraard nu niets aan.

     

    Ik herinner me wel van de begindagen van TVV dat je per email een bevestiging van je contract in pdf krijgt.

  3. Je abonnee-nr. kan je terugvinden op je factuur, maar ik neem aan dat je die nog niet zal ontvangen hebben.

     

    Ik zou wachten op je ontvanger en nagaan of je kaart geactiveerd werd (beeld).

     

    Of je kan de klantendienst van tvv telefonisch contacteren met de vraag waarom je smartcardnr. problemen geeft bij de registratie van een account; je kan dan waarschijnlijk ook je abonnee-nr. verkrijgen om ev. met dit nr. je account aan te maken?

  4. Origineel bericht van: Zuppelan

    Dat is niet zo moeilijk: TV-Vlaanderen komt het contract niet na door nu veel minder zenders te bieden dan beloofd. Dus schrijf je een briefje dat je ze in gebreke stelt en onmiddelijk naleving van het contract verlangt, twee weken later nog eentje dat je het contract ontbindt wegens wanprestatie.

    Kan TV-Vlaanderen niet veel tegen doen...

    Ik denk dat TV Vlaanderen dit anders ziet:

    Citaat:
    Art. 16, Algemene voorwaarden
    (...) TV VLAANDEREN heeft het recht de inhoud, volgorde, naam en samenstelling van de programma’s, afzonderlijke programmaonderdelen en programmapakketten te wijzigen, zonder dat daarmee de rechten en plichten van de Abonnee wijzigen.
  5. Ik heb vandaag een antwoord van de vrt ontvangen n.a.v. mijn mail die ik eerder tijdens de 'glitch-periode' verstuurde of de vrt geen druk kon uitoefenen op tvv m.b.t. een betere beeldkwaliteit.

     

    Citaat:
    Beste,

     

    De oorzaak van deze korte onderbrekingen kan liggen aan het slechte weer van de laatste dagen. Als er zeer veel vocht in de lucht zit absorbeert dit het signaal door de satelliet wordt uitgezonden veel sterker dan normaal. Hier is noch door de VRT noch door TV-Vlaanderen aan te verhelpen.

     

    Met vriendelijke groet,

     

    Klantendienst VRT

  6. Ik weet niet of het veel zal uitmaken, maar ik heb net een mail naar de vrt gestuurd om het probleem van de glitches op hun hd-zenders te melden en of zij als eigenaar van de publieke zenders geen druk op tvv kunnen uitoefenen om een bepaalde kwaliteit van distributie te bekomen?

    De mededeling op de site van tvv dat er problemen zijn in de signalen is nu toch al meer dan 3 maanden oud.

    Er mag toch een zekere redelijkheid verwacht worden in de tijdspanne om een oplossing te bedenken.

    Ik heb er de algemene voorwaarden van tvv nog eens op na geslagen, maar blijkbaar heeft tvv zichzelf nogal wat voorrechten toegemeten.

    De laatste dagen kan je het kijken naar de hd-zenders van de vrt moeilijk nog genieten noemen (onafgezien de inhoud)...

  7. Dit is het antwoord dat ik van de VRT mocht ontvangen:

     

    Citaat:
    Geachte heer/mevrouw

     

    VRT levert identieke signalen af, die perfect synchroon zijn, aan de distributeurs (DVB-T, Telenet, BelgacomTV en TV-Vlaanderen), die deze signalen vervolgens geschikt maken voor hun platform en ze dan verder doorsturen naar hun abonnees. Tijdens deze bewerkingen kunnen asynchrone fouten ontstaan. Het spreekt vanzelf dat fouten die optreden bij één specifieke distributeur door deze laatste moeten opgelost worden.

     

    Ook tijdens de productie van de programma's (door VRT zelf of andere productiehuizen) kunnen deze problemen voorkomen, maar VRT houdt dit nauwlettend in de gaten en grijpt zo vlug mogelijk in.

     

    VRT is bezig een monitoringsysteem voor de grote distributieplatformen op te zetten. Van zodra dit operationeel is, zullen we eventuele fouten zelf kunnen aankaarten bij de distributeurs.

     

    Met vriendelijke groet.

     

    Voor mij als leek is het moeilijk uit te maken waar in de keten het voor één-hd en teletekst misloopt.

    Ik hoop alleen maar dat TVV zich niet berust in het feit dat het beeld ok is en vooralsnog met de vrt op korte termijn naar een oplossing zal streven.

    Het vaststellen en aankaarten van het probleem is één, het oplossen is twee.

  8. "Vroeger" las hier iemand van tv-vlaanderen mee, maar blijkbaar zijn problemen als deze niet echt een prioriteit om je als aanbieder druk over te maken?

    Dit sleept nu toch al van de start van één-hd op sat aan.

    Nu is er ook dat synchronisatieprobleem beeld-audio bij canvas-hd (ok, deze is nog in test).

    Kijkt er nu echt niemand van tvv of vrt naar de kwaliteit van de zender?

    Zijn deze problemen wat betreft de hd-zenders van de vrt ook merkbaar bij digitale tv van belgacom of telenet?

  9. Wel, als je momenteel durft lopen pronken met het grootste hd-aanbod en daar zonder enige schroom bbc-hd en itv-hd in opneemt, dan lijkt het mij toch moeten lukken om 13° oost er ook in op te nemen met interessante zenders als rtbf en rtl?

    Deze zenders zitten weliswaar in het betaalpakket van télésat, maar houders van een dergelijk abonnement krijgen ook één en canvas doorgeprikt. Aangezien het toch om dezelfde groep gaat, kan doorprikken voor tvv toch niet zo onoverkomelijk zijn.

    Zou het dan toch echt puur commercieel zijn?

  10. Een light-versie van het basispakket duurder dan het huidige?

    M.i. overschat men toch zijn eigen kunnen.

    Een herschikking van het zenderaanod of -indeling is niet noodzakelijk slecht, maar men zal het wegvallen van zenders toch bijzonder goed moeten gaan beargumenteren.

    Van de nieuwe m7-structuur had ik toch meer verwacht voor tvv.

    Ok, tvv is misschien binnen de groep niet denderend groot, maar enkele zenders mogen toch niet ontbreken in een basisaabod: canvasHD, vtmHD en de waalse zenders. Die laatste hoeft men enkel maar door te prikken. Volledig onbegrijpelijk.

    Vrije hardwarekeuze is mij veel waard. Van opgedrongen beperkingen draait mijn maag al helemaal... maar ik hoop dat ze bij tvv weten waaraan ze beginnen met deze herschikking.

  11. Citaat:
    Ik heb twee kaarten bij TVV als ik bv. een Lithion's raad zou opvolgen dan had ik maar 1 kaart!!

    Enkele posts terug "kaffer" je Lithion uit omdat hij het waagt je een suggestie te doen?

    Citaat:
    Als ik jou vergelijking bv. toepas op Telenet of op Sky UK dan klopt er niets van, daar kan downgraden namelijk wel.

    Tuurlijk, je kan onder eender welke contractuele verbintenis uit... zolang je maar voldoet aan de afspraken hieromtrent: betalen waarvoor je getekend hebt.
    Heb je hier geen zin in, bemerk je dat er andere mogelijkheden zijn of dat het elders beter is, dan kan ik alleen maar - zeer nederig - verwijzen naar je eerste post in dit topic

    Citaat:
    Ik heb dus dom genoeg het toppakket genomen


    Downgraden kan dus, maar aangezien je het abonnementsgeld verschuldigd blijft van het oorspronkelijke pakket, zou ik het niet doen. Kan je nog van het volledige pakket genieten tot aan de vervaldatum van het contract.

    PS: als je de toon minder hard en persoonlijk aanhoudt, lok je ook minder felle reacties uit...
  12. Lithion reageert gewoon op je antwoord waarom je van je tweede abonnement af wil. Zo off-topic lijkt me dit nu toch ook weer niet?

     

    Het abonnement dat je afgesloten hebt op je tweede kaart loopt voor 12 maanden (upgrade-abonnement). Tenzij je dit abonnement onder een nieuw klantnr. hebt afgesloten, is het abonnement op je eerste kaart ook een nieuwe abonnementsperiode van 12 maanden begonnen (gelijklopende abonnementsperioden).

     

    Opzeg gaat enkel na de 12 maanden met één maand opzeggingstermijn.

     

    De klantendienst wil je waarschijnlijk wel downgraden, maar het abonnementsgeld (al dan niet al vooruitbetaald) ben je sowieso verschuldigd/kwijt.

     

    Mvg,

     

    Adupont

  13. Ik heb je bericht nu pas gelezen, en zou gewoon voor de online domiciliëring gegaan zijn.

    Zelf breng ik mijn domiciliëringen in via internetbankieren en heb nog nooit zo'n papieren formulier ingevuld en verstuurd.

    Gewoon de nr. schuldeiser gebruiken en goedkeuren.

    Volgens mij laat de bank aan de schuldeiser weten dat de domiciliëring actief is. Voor de volledigheid stuur ik nog een mail naar de klantendienst met de gegevens van de domiciliëring (domiciliëringsnr.).

    Tot op heden is mij dit altijd gelukt... al moet ik wel bekennen geen domiciliëring te hebben bij TVV, dus dat kan ik je niet bevestigen.

     

    Mvg.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...