Ga naar inhoud


uffelte

Lid
  • Items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door uffelte

  1. ook wij werden geteisterd door de kleine zwarte monsters. Op aanr aden van een kennis haalden we bij een DA=drogist een klein bolvormig geval met bovenin wat vanggleuven en onderin een soort parfum. Na enkele dagen waren de meeste gevangen in de bol en de rest was vertrokken. Naam vergeten, maar de man in de witte jas weet het vast wel. Sukses.

  2. oplossing probleem: satelliet met hdmi naar tv, kabelkastje kpn met scart naar tv. Prima beeld en geluid en alles vanuit de stoel regelbaar. Je moet je grenzen kennen! Het was dus een nulprobleem ,waarvoor mijn excuses.

  3. Met dank voor de reakties: het probleem verplaats zich. Ik heb ook een switch met afstansbediening, merk (voor zover te lezen) ATEN. Alles ingeschakeld, keurige wisseling tussen de twee bronnen, maar van de satelliet krijg ik alleen beeld en geen geluid. Alle instellingen van satelliet en tv nagegaan, ik neem aan dat er ergens iets verkeerd staat aangevinkt, maar niets helpt. Is hier nog redding?

  4. ik heb een loewe-tv met 1 hdmi aansluiting. Via een philips hdmi-switch heb ik mijn homecast (hs8100 ci cd pvr) en het kastje van de kpn glasvezelkabel aangesloten. Prima beeld en geluid, maar de beloofde automatische schakeling werkt niet. Leverancier beweert dat kpn zijn ontvangkastjes afschermt en daardoor de doorschakeling belemmert. Klopt dit?

  5. al jaren (55) heb ik tv en de amerikaanse pulp komt mij de strot uit. heel vaak schakel ik dan naar swissclassic op hotbird. een radiozender met veel bekend klassiek, maar juist ook wat men dan noemt "zweite garnitur". dwz vaak alleen aan insiders bekende komponisten die ondergesneeuwd zijn door super bekende tijdgenoten (mozart etc) maar werken van hoog niveau geproduceerc hebben.

  6. ik ben van 1925 en heb dus echt een probleem met de hoge tonen.Worstel nu ruim 2 jaar met apparaten die totaal ca. 4000 euro kosten.Links is al 2x terug naar de fabriek geweest, rechts gaat nu voor de 3e maal.Keurige en deftige zaak, steeds een andere medewerker, steeds een ander verhaal.\ik weet er nu wel zoveel van dat ik zelf kan vaststellen dat de versterker of de luidspreker het weer gaat begeven. Het probleem is alleen om de z.g. deskundige hiervan te overtuigen, die zit alleen maar met z'n computertje en het programma te rommelen. Het blijkt ook dat bepaalde mensen alleen verstand hebben van bepaalde produkten. Heb je de verkeerde dan ben je aan de heidenen overgeleverd. Ik eindig nog met zo'n grote koperen toeter in mijn oor!

    Er is wel een voordeel bij de hele zaak: je kunt de dingen uitzetten! Eet je tenminste rustig in een restaurant.

  7. wij bezitten een z.g. opiumtafel, een laag ding met kromme pootjes.Vraag me niet waarom het zo heet.Aan elke zijkant zit vlak onder het blad een tweetal spleetjes, waar net een briefkaart door kan; die valt dan op de grond onder de tafel. Is er in dit gezelschap mischien een opiumschuiver die weet waar dit voor dient? Mijn verslaving ligt n.l. op een ander gebied.

  8. ik denk dat ik niet volledig ben geweest. Het gaat om een hdmi aansluiting met een loewe individual.

    De gebruiksaanwijzing geeft aan dat de resolutie van het beeldscherm 1366x768 is en dat de juiste instelling automatisch wordt ingesteld; het tv apparaat wordt verder aangeduid als hd-ready.

    Als technische leek vroeg ik me nu af of aanpassing van de satellietontvanger resolutie nog enige zin heeft of niet met betrekking tot de beeldkwaliteit. Ik zie geen verschil maar ik heb dan ook bar slechte ogen.

  9. Mijn homecast 8100 gaat tot 1080i, mijn tv tot 720p.

    Is het van belang om de homecast ook op 720 te zetten of maakt dat niets uit? Ik merk wel dat het formaat van b.v. de screensaver er door beinvloed wordt. Bij voorbaat dank voor instructies. groet.

  10. ik ben niet zo goed in code's etc en weet dus niet of ik passend reageer. Ik heb sinds niet zolang een HS8100CI CD PVR; aangesloten op een Loewe invidual. Beeld en geluid op alle gebieden nog nooit zo goed gehad. Er is echter nogal veel in te stellen op het apparaat, mischien staat er iets niet goed.

    Flets beeld was bij mij vrijwel altijd een kwestie

    van verkeerde tv-afstelling.

    groet.

  11. in 1947 behaalde ik mijn motor en autorijbewijs: dwz je kreeg dat gewoon als je een eindje rondreed zonder iets te raken. Vervolgens werd alles steeds gewoon aangevuld. Ik geniet (volgens mijn vrouw) nog steeds als een kind wanneer ik ergens mijn rijbewijs moet laten zien en het blijkt dat alles er opstaat. Ook met tanks mag ik rijden.

    Binnenkort zal het wel afgepakt worden wegens trillende handjes, hoewel ik nog nooit zelf brokken heb gemaakt (afkloppen).

    Ik begon overigens met een DKW RT (98cc): bij tegenwind moest je met je voet bijsteppen.De AJS (alle jezus snel genaamd in de dienst)beviel beter. groet.

  12. er is nog hoop: na mijn tachtigste ga ik steeds later naar bed, ram op de computer en de satellietontvanger als een gek, ontkurk de rode wijn met grote gemak. Ik weet nl niet of ik me over de gang van zaken in de wereld moet dood ergeren of dood lachen. Deze twijfel houdt mij in leven.

    Hemmingway beweerde al dat een gelukkig leven bestaat uit een goede gezondheid en een slecht geheugen. Mischien een aanrader. groet.

  13. het bekende verhaal: er zit een knopje aan het ding!!

    miin standaard radio: swiss classic, klassiek

    en altijd wat verrassend nieuws (dus oud). Veel beroerder is het gebruik om allerlei visuele programma's te vergiftigen met een overmaat aan achtergrond gerimram (muziek kun je dit toch niet meer noemen).Dit is geen schreeuwen maar krijsen.

  14. mijn echostar 5020 werkte met een draaibare opstelling perfekt.

    Ben nu overgestapt op een vaste opstelling (visiosat met 4 lnb's

    alps voor 3 astra's en hotbird).Voordeel:snelle schakeling en bij opnemen vrije programma keuze. Heb goed beeld en geluid maar de signaalsterkte van de buitenste lnb's is sterk teruggelopen.

    BBC van 88 naar 67, hotbird van 90 naar 79.Ik vrees snelle beelduitval bij nat weer. Volgens mijn dealer, die mij altijd uitstekend helpt, zijn dit normale waarden. Is hier inderdaad niets aan te doen?

    Bij voorbaat dank voor bericht. groet.

  15. hier wil ik even tussen komen, de rest vind ik niet interessant.

    Weer een blijk van onkunde rond de toestanden van de divisie 7 december (als dat al iets zegt). Toen ik na vier jaar afzwaaide als cie cdt moest ik wel 25 gulden betalen voor een paar weggeraakte schoenen, maar niemand bemoeide zich met mijn pistool, wapenstok en mills 36 etc. Toen ik kinderen in huis kreeg heb ik de zaak gewoon afgegeven via het ministerie, uiteraard tegen verklaring in drievoud.

    Je kunt het ding (ze werken nog steed prima) ook gewoon op marktplaats slijten, groet.

    öld soldiers never die, they just fade away.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...