Ga naar inhoud


jdz

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jdz

  1. PKT-Nebula draait prima op mijn Ipbox 910 HD.

    Hiervoor draaide ik AAF, reloaded. Daar had ik wat met Oscam gestoeid, en eindelijk een goed werkende versie gevonden, versie 5387, oscam 1.0 unstable. Die oscam, met alle settings heb ik nu naar Nebula gekopieerd, en het werkt prima.

     

    Twee vragen:

    1. Ik heb Nebula op de hdd geïnstalleerd (belangrijk: in het instelmenu voor de bootopties koos ik eerst sda1-sata, en dan gebeurde er niets. Toen heb ik sda1-IDE gekozen, en toen startte de 910HD keurig op van sda1). De swapfile staat ook op dezelfde hdd. Mij lijkt het rustiger om de swap op usb te zetten. Maar hoe stel ik nebula zodanig in dat deze de usb-swap gebruikt?

    2. Ik kijk via scart. In AFF kon ik het beeldformaat wat instellen (OSDadjust). Dat is ook nodig. In PKT-Nebula vind ik het OSD-adjust menu nergens. Iemand anders wel???

     

    Groet,

    JDZ

  2. Dag,

     

    soms gebruik ik via Teletext ondertiteling. Als de ondertitel lang is worden twee regels gebruikt. Komt daarna weer een korte, dan wordt weer één regel gebruikt - de onderste. Maar... in de Relook (Mutant) blijft dan de bovenste regel staan, deze wordt niet meer gewist. Het probleem doet zich voor in alle images. Is er wat aan te doen? Of kan iemand deze bug anders doorgeven aan dgstation.

     

    vr. gr.

    JDZ

  3. Fantacy final loopt ook bij mij als een tirelier. De CD-kaart doet het bij mij onder alle drie de bijgeleverde emu's: Mgcamd, capmtserver en CCcam.

    Ik weet alleen nog niet of de update van CD ook doorkomt (tot nu toe is me dat niet gelukt, onder bluebox, en heb ik steeds een beroep op de buurman gedaan).

     

    Vraagje: Via de bijgeleverde emu en updatefunctie heb ik wel ORF, maar geen Prem*. Heeft iemand enig idee hoe ik iets meer kanalen kan krijgen? Evt. per PM.

     

    Groeten,

    JDZ

  4. {Citaat: Wat betreft GBOX en andere EMU-zaken: de NeumoTeam images worden niet met die bedoeling gemaakt, zoals ook de images van de Franse RelookUsers groep. De doelgroep zijn mensen die FTA kijken, en/of met een betaalabonnement. }

     

     

    Dag,

     

    ik heb Neumo geïnstalleerd (hoera, mijn eerste update, gelukt!), maar nu heb ik geen canaldigitaal meer. Onder mijn vorige installatie werkte de kaart perfect. Hoe krijg ik de kaart onder Neumo aan de praat?

     

    Groeten,

    Jaco

  5. Dag Relooker

     

    ik heb een 200s met Rudbox erop. En wil Neumo wel eens proberen. Nog nooit een image gewisseld, overigens.

    Vraag, je hebt NeumoTeam_400s_282_usb_kernel_root_db_PAL bijgeplaatst, maar heb je ook zo'n totaalpakket voor de 200s. Of moet ik daar eerst 281 plaatsen?

     

    Nog een andere vraag: in pc-editor kan ik bij het maken van een imagebackup via netwerk kiezen tussen usb en serieel. Het levert nét een ander bestand op. Maakt het nog uit?

     

    vr. gr.

    Jdz

×
×
  • Nieuwe aanmaken...