Ga naar inhoud


JeanuitB

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JeanuitB

  1. Daar de CI-module en kaart niet meer werkten na enkele minuten leek het een temperatuur probleem te zijn. Waarschijnlijk werd de module + kaart te warm in de oneconnect box.

    Ik had als test een koelvin geplakt op deze CI-Module en vanaf toen ging alles perfect.

    Daar de CI-module niet meer werd ondersteund met nieuwe software updates heb ik de module vervangen door een nieuwe module van smardtv.com , pn C10355-CDB01 R1.0, en ook deze werkt nu perfect. 

    Voor mij mag dit probleem worden afgesloten. Groetjes, JeanuitB

    foto04.jpg

  2. Ik kocht op 1 sept 17 een nieuwe Samsung QE65Q7F tv met de oneconnect box. Ik gebruik deze TV onder andere voor mijn reportages in 4K (UHD).

    Alles werkt perfect behalve al de betaalzenders of gecodeerde TVVlaanderen kanalen zoals één, VTM, NPO etc. Deze werken slechts prima gedurende 2 a 10 minuten en dan verschijnt de foutmelding : Geen kaart gevonden of soms dit is een gecodeerdkanaal. De vrije te ontvangen kanalen zoals BVN werken perfect.

    De 2 kaarten van TVVlaanderen en de 2 CI modules werken wel perfect op mijn 2 oudere Samsung TV's met DVB-S en op mijn externe ontvangers (DS1010Roadstar en SAB).

    Gebruikt er iemand een dergelijke Samsung TV met oneconnect box en TVVlaanderen? Werkt dit normaal en zo ja met welk merk/model/versie van CI module? 

    Momenteel gebruik ik de CI Module van smartdtv met pn 910050 R1.0  Groetjes,  JeanuitB

  3. Het is opgelost. Aan allen bedankt voor de reacties. Ik heb de zoekfuncties inderdaad moeten aanpassen voor Astra 19.2 WAS 11.322 V Y A en 10.729 V N A.

    NU 11.494 H Y A en 10.964 H Y A. Daarna kon ik in mijn motorhome weer probleemloos naar TV Vlaanderen e.d. kijken via Astra 1

  4. De service van Teleco is een dikke zero. Hoe dan ook ik zoek gewoon een antwoord op de eerder gestelde vraag. Ik heb degelijk een Magic sat digital Plus CI systeem (9jaar oud) van Teleco. Werkt perfect via alle sats behalve astra19.2 sinds een 14-tal dagen. Voor de latere systemen van teleco is er wel een oplossing.

    Ook heb ik voordat ik deze vraag stelde, wel degelijk gezocht op het internet voor een oplossing.

    Groetjes

  5. Neen neen, Ik heb wel degelijk kennis van zaken. Ik zoek gewoonweg een antwoord op mijn vraag: Wat zijn de 5 zoekparameters voor mij Teleco Magic sat 2002 CI om deze schotel te richten op Astra 19.2 (eventueel op astra 23.5).Ik ben zeker dat deze zoekfrekwenties of transponders zijn veranderd een week of twee geleden.

    Groetjes.

  6. Peter,

    Ik heb van alles reeds geprobeerd, ook analoge transponders op Astra 19.2 De schotel blijft gewoon wat draaien met als eindresultaat: geen sateliet gevonden.

    Op Astra28, hotbird, Hispasat e.d. geen enkel probleem. Wat zijn de juiste zoekcriteria voor Astra 19.2? eventueel ook voor Astra 23.5

  7. Alles werkt goed met mijn Magic sat digital plus CI , behalve via Astra 19.2 Deze satelliet is onvindbaar sinds een paar weken. Waarschijnlijk zijn de zoekcriteria veranderd. Wie weet de nieuwe zoekcriteria ?

    Was ( en werkt niet meer ):

    1 11.322 V Y A

    2 10.729 V N A

    3 V A

    4 V A

    5 V A

     

    Weet er iemand de zoekcriteria voor Astra 23.5 ?

  8. Jürgen, bedankt voor de info. Ook ik heb aan mijn TF7700HDPVR en HD TV (Samsung LF46F8) een mediaplayer aangesloten (Samsung HT-Z310). Ook via deze MMplayer heb ik geprobeerd. Via de USB aansluiting gaat dit ook niet ( 800X600 is het maximum). Moest dit in HD wel gaan dan sloot ik mijn draagbaar USB-schijf (in FAT32) aan op de MMplayer.

    Als ik via mijn PC een DVD maak van een HD-film en deze afspeel op de MMplayer wordt er wel een upscaling gedaan. Het resultaat is geen full HD meer.

    Ik zal zelf ook nog wat experimentern. Moest ik zelf een oplossing vinden dan zet ik het onmiddellijk op het forum.

    Groetjes JD

  9. Als film/foto liefhebber maakte ik in het verleden films op mijn PC via studio (Pinnacle). Dan maakte ik een DVD en kom alles bekijken op mijn TV. Nu het HD tijdperk is aangevangen, maak ik nog altijd films met Studio maar dan in full HD (1080i). Ik kan deze films afspelen op mijn PC (HD-scherm) en ook op mijn Full HD TV,als ik die als tweede monitor gebruik via HDMI kabel (Prachtige beelden trouwens). Ik ben echter op bezoek om mijn films in HD van mijn PC naar mijn TF7700HDPVR te kopieren, zodat ik niet telkens mijn PC moet verplaatsen en aansluiten aan de TV. Een film-bestand van 1uur in HD is ongeveer 10Gb groot. Ik heb al veel geprobeerd, via memstick, externe USB disk, Lan, maar krijg geen volledige films in HD overgezet naar mijn TF. (een kort filmpje van enkele Mb gaat uiteraard wel). Groetjes, en alvast bedankt voor je reactie. JD ( TF7700HDPVR 23231 L1.02 V2.0.14 7.0034 Apr 7 2009 )

  10. Hey,

    Heeft er iemand een idee hoe ik mijn HD films, gemaakt met mijn PC kan kopieren naar de harde schijf van mijn TF7700HDPVR?

    De USB van de TF ondersteunt enkel FAT32, dus niet geschikt voor mijn grote videobestanden (+/- 10 Gb), via mijn LAN netwerk lukt het evenmin. Ook via een draagbaar USB hard schijfje van 500Gb lukt het niet.

    Is het zowiezo mogelijk om grote HD bestanden van PC naar TF te kopieren?

    Groetjes, JD

  11. Hello, Ik heb vele 1080iHD films gemaakt (Studio11) en wil ze op de harde schijf van mijn TF7700 zetten die verbonden is met een grote Samsung Full HD TV.

    Kan iemand mij vertellen hoe ik Dvix,AVI,MP3 etc kan kopiëren van mijn PC naar de TF7700.(gedetailleerde procedure)

    Ik heb de volgende hardware:

    8 poorts HUB (UTP, Cat5)

    Een poort is verbonden met de TF700HDPVR (23231)

    Een poort is verbonden met mijn vaste PC (Vista)

    Een poort is verbonden met mijn notebook (Vista)

    Een poort is verbonden met mijn internetmodem.

    Beide PC's werken goed met elkaar, en met het internet.

    In mijn netwerk zie ik beide PC's, maar geen TF7700.

    Ik heb eerder via LAN de TF firmware veranderd V2.0.9 V2.0.14 zonder probleem (dus kabels, Hardware e.d. lijken oke)

    Ook zie ik op beide PC's via dos/ping (+ TF id) de TF7700.

    Wat is nu de exacte procedure om bestanden over te zetten?

    Waar en wanneer moet ik ergens guest en 0000 ingeven?

    Kan ik in Vista dan bestanden kopieren naar de TF, net zoals van PC tot PC?

    Wie weet er een oplossing of waar kan ik het vinden?

  12. Bedankt voor de info ivm PM.

    de site van teleco heb ik reeds helemaal uitgepluist en geeft inderdaad wat uitleg. Deze is voor een andere type. Voor de magicsat easy is er inderdaad wat meet info, maar ik heb de magicsat 2002A.

    Vele groetjes uit het zeer koude België.

  13. Hello,

    Ik ben nog altijd opzoek naar de settings om mijn automatische satelliet ook op Astra23,5 te kunnen zetten.

    Zijn er dan geen Nederlanders die met dit automatisch systeem Magicsat 2002A op hun camper naar de Ned. regionale Tv zenders kijken via Astra23,5 ?

    Ik kan waarschijnlijk ook mijn LNB vervangen door een monoblock die zowel 19,2 en 23,5 kan ontvangen. Dit gaat thuis met mijn vaste installatie prima.

     

    Mr vGnp: wat bedoel je met "Zie daarvoor PM".

    Groetjes, JeanuitB

  14. Het klopt, ik weet er heel veel van, maar....

    Niemand kan me echter mijn originele vragen beantwoorden: oa welke settings, frekwenties moet ik instellen voor bv Astra23.5

    Ik heb ook gezocht bij andere merken (Oyster kathrein) maar ook daar vondt ik geen antwoord of uitleg hoe het zoeken naar een bepaalde satelliet verloopt.

    Vele groetjes, JeanuitB

  15. Hello, Ik heb het probleem zelf kunnen oplossen. Het probleem lag in de dunne flexibele coax verbinding naar de LNB. Ik heb deze soepele middendraad van de coaxkabel met een soldeerbout vertint en verdikt, zodat hij perfect vebinding maakte met de LNB. Daarna ging alles weer zoals het hoort.

    Zowel van de fabrikant in Italie als van de verdeler in Duitsland had ik (buiten een hoge reeds betaalde faktuur), niet de minste support ondervonden.

    Ik heb echter nog geen antwoord kunnen vinden op mijn vragen zoals:Hoe werkt de zoekcriteria, welke zoekcriteria moet ik instellen voor Astra 23,5, etc (zie de originele vragen).

    Aan alle lezers, een gezond 2009 toegewenst... Groetjes JD.

  16. Hello, Kan er iemand mij wat raad geven over mijn Teleco Magic Sat Digital Plus CI 2002A:

    - Hoe weet die welke satelliet te kiezen (zoek criteria)

    - Wat zijn de juiste zoek criteria voor Astra 19.2 en Hotbird

    - Hoe een satelliet bijvoegen ( vb Astra 23,5)

    - Wat zijn de juiste instellingen (config, LNB etc)

    - Bestaat er voor dit systeem een upgrade

    - Bestaat er zoiets als een reset naar fabrieksinstellingen

     

    Mijn huidig systeem heeft 4 jaren goed gewerkt, maar doet het nu enkel nog of TF1 via Telecom 5W. Andere satellieten zijn onvindbaar.

    Zelf vindt ik nergens op het internet of bij Teleco een antwoord.

    Vele groeten, JD

×
×
  • Nieuwe aanmaken...