Ga naar inhoud


thelasman

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door thelasman

  1. Hey

    Indien je een extra kaart wil is het zeker één CI+ met ingebouwde chip. Opgelet sommige receivers kunnen er niet mee overweg. Ik heb een Vantage waar ze niet in werkt, de CI+ module met kaart van Duitse HD+  doet het wel. De Linux receivers hebben er normaal tot hiertoe geen probleem mee.

    In ieder geval heb ik na de bestelling van extra kaarten mijn originele oude smartkaart behouden.

    Greetz

    Paul

  2. Indien dit zou kloppen, dan is het finaal gedaan met TVV voor mij, intussen aantal vrienden geïnformeerd met zelfde reactie.

    Heb TVV onmiddellijk een zogezegde "mail" gestuurd, wat ze een mail noemen maar er geen is, want eens je geschreven bericht verstuurd, vind je er nooit nog iets van terug. Tenzij je de tekst hebt gekopieerd en opgeslagen hebt natuurlijk. Ik heb ze van de opzeg verwittigd indien ze het aandurven om alle Discovery's te dumpen.

    greetz

     

  3. Hoi,

    Heb sedert 19u00 op alle TVV zenders van het Basic+ toppaket maar enkele seconden beeld, dan "Scrambled" bericht en soms na 1 minuut weer beeld voor 10 sec steeds in hetzelfde circeltje draaiend. 

    Dit ligt NIET aan mijn apparatuur, 2 originele TVV/CD Cams waarvan 1 met de nieuwe witte sticker, hetzelfde met 4 andere cam's en dit op 3 Samsung gecertifieerde tv'v en 3 Settop boxen waarmee anders nooit problemen.

    Iemand hetzelfde verschijnsel? 

    Zonier kan de smartcard midsschien defect zijn.

    greetz

  4. Hoi allemaal,

    Ik ben nogal verbaasd wat ik hier allemaal lees ivm de ontvangst van TVV na de recente transponderwijzigingen. Ik heb zelf twee dual 4 sat Multytenne's staan, een 90cm met dual Quad LNB en een draaibare 1.20 m. Ontvangst wisselend via 2x Samsung Sat tv's, Topfield TF7710HDPVR, Vantage VT1-S, VU+Duo en VU+Ultimo. Alles over tijd zelf geïnstalleerd, niks van zenderlijsten ooit gedownload. Alle instellingen steeds manueel ingevoerd. Ik heb echt, behoudens de gekende zwakkere signalen van de Astra3 en de gevolgen bij zware regen, nooit ontvangstproblemen gehad. Mijn schotels staan 100% juist gericht, prof kabels( max 25m) en connectors. Ik veronderstel dus, dat gezien de  klachten in deze thread, het veelal ligt aan slecht uitgerichtte schotels, minderwaardige kabels en minder gevoelige tuners in goedkope ontvangers. Dit rekening houdend met het feit dat TVV/CD steeds de goedkoopste, dwz zwakkere transponders afhuurt.Terzijde hiervan valt het iemand op dat TVV de zenders EEN HD en CANVAS slechts met een datarate van max 3 Mbps? Ik noem dit zoals bij de meeste commerciële pakketten digitale "rot" kwaliteit.

  5. Vandaag maandag 1 maart even het programma van HD1 willen raadplegen op hun site. Echter is de programmatabel helemaal leeg.

    http://www.hd-1.tv/default.aspx?page=/dynamic/programgrid.aspx

     

    Snel even mijn Humax HD2000 angezet en ja... geen HD1 meer... Noch op Mpeg2, mpeg4, Astra 3, W3 en Sirius!!

    Gebeld naar euro1080: telefoonbeantwoorder met bericht dat ze enkel te bereiken zijn in de week tijdens de kantooruren. Het is nu donderdag 10u23??

    Kan het zijn dat euro1080 HD1 hun boeken dicht zijn?

    Weet iemand misschien hierover meer?

    <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...