Ga naar inhoud


Walt

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Walt

  1. Sorry maar als ik de HD1000 gekocht heb, heeft de verkoper me niet ingelicht dat er beperkingen waren met dat toestel. Ik heb ter goeder trouw dit toestel gekocht. Als nu later blijkt dat dit toestel niet 100% legaal is (volgens ik vernomen heb zouden die alleen in Duitsland en Oostenrijk mogen verkocht worden met een abo van Premiere) dan voel ik me toch bij de neus genomen en is feitelijk de invoerder verantwoordelijk.

     

    Vraagje: kan je in Belgie op een legale manier een abonnement nemen op Premiere? Zo ja, hoe?

  2. Ik ben ook in het geheel niet tevreden met de manier waarop pr-hd1000 bezitters behandeld worden door Humax. Indien ze zoals langs verschillende kanalen gemeld wordt, de toelating moeten hebben van een betaalzender om hun ontvanger up te graden of om bepaalde zenders te kunnen ontvangen, dan hadden ze die enkel mogen verkopen met een abonnement van die bepaalde betaalzender en niet aan argeloze kopers die hiervan niet op de hoogte waren.

    Een vraagje: hoeveel mensen zitten er met een pr-hd1000 en kunnen we samen niet eens een mail sturen naar Humax om ons ongenoegen te uiten?

  3. Aan iedereen die gereageerd heeft hartelijk dank.

    Mijn probleem is opgelost.

    Vandaag telefonisch contact opgenomen met euro1080. Ik mocht met mijn CAM module en mijn kaart tot bij hen gaan. De schuldige was gauw gevonden. Het was de CAM die niet 100% compatibel is met de PR-HD1000 en HD1-HD2.

    Ik heb nu de cam (blauw en wit) die zij meeleveren met de HD2000 en alles werkt prima. Ik wil langs deze weg hen hartelijk danken voor de geleverde service.

  4. Alvast bedankt voor de antwoorden. Ik zal straks eens proberen via scart als HD2 weer uitzendt.

    Ontvanger is via HDMI aangesloten op de tv.

    CAM: CI module Irdeto access P/N 904542 Rev 1.0. Verder zie ik er geen gegevens opstaat in verband met merknaam.

    Bovenkant is rood met twee naar elkaar gedraaide handen met daartussen CI MODULE.

  5. Sinds HDTV1080 begonnen is met uitzendingen van de wereldbeker heb ik problemen met de ontvangst.

    Alles gaat goed (op HD1 en HD5) tot er op HD5 gecodeerd uitgezonden wordt. Op dat ogenblik is het beeld van HD1 compleet gestoord. Ik zie enkel gekleurde strepen. HD5 is niet te zien.

    Heb reeds contact opgenomen met HDTV1080 en daar beweren ze dat het aan de antenne installatie ligt. Volgens mij kan dit niet omdat het beeld heel goed is tot HD5 gecodeerd begint uit te zenden.

    Kan iemand HD1 goed ontvangen als HD5 gecodeerd uitzendt.

    Dank.

     

    Receiver: Humax PR-HD1000

×
×
  • Nieuwe aanmaken...