Ga naar inhoud


Cabletalk

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cabletalk

  1. Ik heb een 7020 (geen HD) waarop ik eerst altijd via Dreamnetcast luisterde naar internetradio. Nu ging dat na verloop van pli wissels niet meer en gebruikte ik de ppanel om te luisteren, gewoon het streamadres plakken in het bestandje en luisteren maar.

    Helaas is nu mijn favo zender van streamadres aan het veranderen met als gevolg dat wanneer ik dat adres in het bestand zet ik geen radio heb. Wat hij wel doet is van kanaal wisselen.... Dus tv zender zappen. M.a.w. ik heb nu geen ontvangst meer van de mp3 stream, ook niet met Dreamnetcast (want die doet het niet meer onder pli jade schijnbaar)

     

    Heeft iemand een oplossing? Ik kwam met een zoekopdracht Netcaster nog tegen, maar ik weet niet of die er is voor de 7020 en of die het doet.

     

    De stream waar het om gaat is een livestream van de publieke omroep, een themakanaal wat alleen via internet te beluisteren is.

     

    Alvast bedankt.

  2. Ik heb een DB7020 en nu wil ik de antenne uitgang hiervan gebruiken om op een tv boven ook naar de satelliet te kijken. Volgens de handleiding en het menu zou dit zonder problemen moeten kunnen, maar ik krijg een foutmelding als ik het testbeeld aanzetten selecteer.

    Heeft iemand enig idee hoe dit te verhelpen is of is er iets anders wat ik fout doe?

     

    B.v.d.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...