Ga naar inhoud


Klaasius

Lid
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Klaasius

  1. Waarschijnlijk ligt het niet aan uw ontvanger! Momenteel hebben we weer een periode waarin EPG niet wordt meegestuurd. Lees ook de andere Forum berichten onder de Arion. Sommige hebben baat bij het teruggaan in firmware versie. Bij ons blijft EPG leeg. Je leert er mee leven....... Veel plezier met uw aankoop. Is wel een goede ontvanger.

  2. Ik weet niet meer wat we toen gedaan hebben. Ik weet alleen dat 'ie het nu goed doet en ik kom nergens meer aan. Wij heeben een CD uitvoering. Software is zobijZo anders dan de normale over OTA. Formatteren hebben wij ook al eens gedaan. Erg vervelend. Het vertrouwen dat een prog. opgenomen wordt is weg.

  3. Hallo enthousiaste "beginner"!

    even ter aanvulling op de antwoorden hierboven;

    U hoeft bij opnemen via EPG niet naar "menu" om de timer gegevens te verlengen of in te korten. als u in EPG op "rec" gedrukt hebt en u drukt dan op "OK" dan komt u automatisch in het timermenu en kunt gelijk de opnametijd enz. bewerken.

    Deze informatie is softwareversie gebonden. Ik ga er vanuit dat u nieuwe 9400 de laatste software versie heeft. Succes!

  4. de opgenomen programma's worden ongecodeerd opgeslagen indien u niet zelf naar een ander programma kijkt of opneemt, anders wordt het wel gecodeerd opgenomen. U kunt dan zelf kiezen wanneer de programma's gedecodeerd worden. (meestal de nacht erna). Type kaarten ben ik niet zo goed in. Qua harde schijven even dit forum zoeken hierop. Ik meen mij te herinneren dat de zgn hoge snelheidsschijven problemen geven. Qua rotor ook de zoekfunctie gebruiken van het Arion Forum. Er zijn gebruikers die een rotor gebruiken. Ik heb zelf een vaste opstelling.

    Let u bij aanschaf verder of u een CD goedgekeurde ontvanger koopt of een "normale", de CD versie heeft een andere software versie welke niet uitwisselbaar is met een " gewone". Succes!

  5. Origineel bericht van: Klaasius
    Hallo, is er ook bekend wat de veranderingen/verbeteringen zijn in deze nieuwe software versie?

    gevonden:
    1. At Channel list, The current time will be shown.
    2. BugTracker Issue 46: FTA recording is shown as partially scrambled, fixed.
    3. BugTracker Issue 30: FTA recordings not usable and marked as encrypted when started by timer are solved.
    4. Timeshift bug fixed (Time display over flow bug/problem - fixed)
    5. BugTracker Issue 23: Videotext does not display correct page content
    6. For the infobar time out, 7 sec was added
    7. When deleting a file, a wait message box will be shown
    8. The OSD problem, there is misprinted dots or lines on OSD
    sometimes, was fixed.
    9. Some CI problem is solved.

    Fixed Bugs:

    1. Aspect ratio of PiP channel overrules aspect ratio of main channel, fixed
    2. Videotext on Sites 150-153 fixed
    3. Timeshift problem when timeshift is set to a value != 60 minutes, fixed
    4. EPG uses wrong character set (like Hungary language), fixed
    5. Solved the hangup when usb cable is plug out sometimes
    6. Solved the hangup when playback is going on with no signal state sometimes
    7. New bug fixed on mediahighway epg
    8. New bug fixed when autosearch menu work incorrectly
    9. When standby, SPDIF output will be halted

    Improved Functions:
    1. When changing fav group name, user can use “ * + , : / .
    2. Summer Time on/off control is added (it will works automatically)
  6. Ik weet niet of u er iets aan heeft, maar ik kopieer eerst alle bestanden van de ontvanger naar mijn PC alvorens ik de tool de bestanden laat overzetten naar een .avi. Ik heb vernomen dat het programmaatje dan minder vast loopt. dit waarschijnlijk omdat ie sneller over de bestanden kan beschikken dan over USB 2.0?? Iemand anders nog een idee.....?

  7. de Arion met de meegeleverde USB-kabel aan een computer koppelen. op OK drukken van de afstandsbediening zodat u de gegevens van de Arion in kan zien in verkenner van uw computer. de opgenomen programma's vindt u terug in een van de aanwezige directory's. deze is dan te verwijderen of te bekijken op uw computer als u een computerprogramma heeft die het formaat ondersteunt. Succes

  8. Ik snap er niet veel van wat je nu eigenlijk bedoelt.

    hoe je software moet uploaden kun je wel terugvinden binnen het Echostar/Arion forum. Dit kan namelijk via OTA of via een nul modem kabel en een te downloaden programmaatje of het update betandje via een USB-kabel rechtsstreekts op de harde schijf zetten onder directory "firmware" en dan onder menu de update starten.

    Je moet je wel even verdiepen en al veel vaker gegeven oplossingen, zodoende hoeven we het ei niet iedere keer te leggen.

    succes!

  9. Inderdaad heb ik ook de nieuwste USBloader. Knop converteren naar .avi werkt bij mij wel hoor. Alleen loopt mijn laptop vast als ik convertereer terwijl het satellietbestand nog op de Arion harde schijf staat. Ik kopieer eerst gewoon met verkenner de bestanden (ook de.AVF) naar de c scjijf van de computer en start dan de .avi tool van usbloader. werkt prima. ook met geluid. Trouwens de .avr bestanden zijn gewoon mpeg2 transportbestanden waar Arion de extensie van veranderd heeft in .AVR. de .avr bestanden zijn bij mij ook af te spelen door Nero. (ik weet niet precies welke applicatie van Nero). Succes maar weer

  10. Een tweede opname die niet geaccepteerd wordt hebben wij ook last van (CD-versie)(software 2087). Wat helpt bij ons is om het tweede programma een minuutje later te laten beginnen. Je kan beter één minuut missen van je programma dan het hele programma. Als dit ook bij u helpt dan hoor ik het graag!

  11. Mij is opgevallen, vergeleken met de vorige software versie (voor CD) dat je nu een minuutje speling moet programmeren. (hoor ik de vrouw steeds over tenminste)

    dwz neem je op de zelfde zender met EPG een programma op en vervolgens ook het daaropvolgende programma (op dezelfde zender bv), ook via EPG, dan moet er een minuut tussenruimte inzitten. Dit is een verslechtering van de nieuwste software. Ik hoop dat als voor de CD versie ook het nieuwe timerscherm uitkomt dat deze "bug" er uit is. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...