Ga naar inhoud


jab

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jab

  1. Beste,

     

    Ik heb er nu UPC op zitten alleen heb ik de kabel moeten splitsen voor de multiswitch omdat hij anders geen contact kon maken via de Horizonbox met upc, nu ik hem om de multiswitch heen heb gelegd krijg ik wel contact. zou het kunnen zijn  dat er geen retour via de Multiswitch kan?

    De rest van mijn TVs heb ik wel via de multiswitch maar volgens mij is dan het signaal te zwak aangezien ik als ik 1 tv op de multiswitch zet wel goed beeld heb maar met meerder erop steeds slechter beeld krijg, hoe is dit op te lossen?

     

    Ik heb nu een spliter in de meterkast waarvan hoofdkabel in de spliter gaat vanaf hier gaat er een kabel naar het modem en de andere naar een andere spliter waarop op de uitgang 1 kabel rechtstreeks naar de Horizonbox gaat en de andere naar de multiswitch. Vanaf de multiswitch gaan er 4 kabels naar 4 TVs.

     

    mvg

     

    Jab

  2. Ik heb een Xtrend ET9000 in mijn huiskamer en verder diverse Dreamboxen 600pvr, allen voorzien van PLI images en via een EMP Centauri multiswitch aangesloten op astra 19.2-23.5 en 28.2 nu heb ik het volgende probleem.

    De Xtrend werkt naar behoren maar de Dreamboxen geven geen beeld meer na het downloaden en installeren via het downloadmenu van de PLI image van de nieuwe settinglijsten (settinglijsten henksat) zelfs geen beeld op het BVN kanaal

    weet iemand waar dit aan kan liggen.

     

    alvast bedankt

    Jab

  3. Ik heb de schijf geformatteerd naar exFAT en dan ziet de Extrend de schijf niet.

    Nu heb ik hem geformatteerd naar NTFS en dan ziet de Extrend de usb schijf wel alleen weet ik niet hoe hem verder in te stellen zodat ik er op op kan nemen.

  4. Ik heb een Extrend ET9000 box met PLI er op draaien en nu wil ik er een USB externe HDD op aansluiten om programma's op te nemen weet iemand hoe ik dit moet doen aangezien ik hem aangesloten heb maar de box hem niet ziet.

     

    mvg

  5. Effe alles op een rijtje aangezien ik het niet helemaal begrijp.

     

    Ik heb een schotel met 3 quad lnb's Hotbird,Astra 1 en astra 2 hierachter zitten 3 Maximum DiSeqC Switch 4/1 switch 1 gaat naar een DB7025, Een andere switch gaat naar tuner 2 van de DB7025, de derde switch gaat naar een DB5620.

    NU wil ik ook HD kanalen gaan ontvangen en heb hier een Xtrend ET 9000 HD Twin PVR voor aangeschaft.

    Hier moeten dus 2 aansluitingen heen gaan voor tuner 1 en tuner 2 een andere aansluiting moet naar de DB7025 en de laatste aansluiting naar de DB5620. hiervoor moet ik er nog 1 Maximum DiSeqC Switch 4/1 bijplaatsen.

     

    Nu wil ik op mijn schotel de LNB van de astra1 vervangen door een Maximum AMBQ-24 monoblock met 4 uitgangen alleen zit hier volgens mij een diseqc ingebouwd zodat men er 4 tuners op aan kan sluiten.

    Nu had ik gedacht om elke uitgang van de Maximum AMBQ-24 monoblock met 4 uitgangen op elk een andere DiSeqC Switch 4/1 aan te sluiten en dan hierop weer de kabels naar de afzonderlijke ontvangers en deze wil ik dan ook afzonderlijk kunnen bedienen dus.

     

    weet iemand of dit gaat?

     

    mvg

     

    John

     

  6. Is het misschien ook mogelijk om een monoblock lnb te plaatsen bv de Maximum AMBQ-24 monoblock met 4 uitgangen? en is deze dan te schakelen via een diseqc 4/1 zoals ik nu ook heb, ook al zit die in de monoblock al in gebouwd.

    ik wil er wel mijn 4 ontvangers op aan sluiten zoals ik nu heb.

    als dit zou gaan kan ik ook mijn astra 2 en hotbird handhaven.

     

    mvg

     

    John

  7. Ik heb onderstaande vragen

     

    Ik heb diverse ontvangers in huis alleen is 1 stuks geschikt voor HD op dit moment, nu wil ik mijn abbonement van Canal digitaal omzetten naar HD ontvangst en mijn schotel uitrichten op Astra3.

    Kunnen mijn andere ontvangers deze kanalen ook gewoon ontvangen en weergeven in normale ontvangst?

    Wat zijn de verschillen tussen astra 1 en 3 met betrekking tot de kanalen ?

     

    mvg

     

    John

     

     

  8. Ik ben mijn sat installatie aan het updaten/vernieuwen.

    Ik heb nu een 3/1 ovale schotel met 3 quad lnb's uitgericht op hotbird,astra1 en astra2.met hier achter 3 stuks 4/1 diseqc switch

    Nu wil ik HD kanalen gaan ontvangen en wil de quad lnb van hotbird voor Astra3 hiervoor gebruiken, Gaat dit?

    Zie bijgevoegde foto's

     

    mvg

     

    Zaq

    post-30344-1318261819,6734_thumb.jpg

    post-30344-1318261819,7509_thumb.jpg

    post-30344-1318261819,811_thumb.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...