Ga naar inhoud


Knalleballetje

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Knalleballetje

  1. Ik heb geprobeerd om na een verhuizing zelf m'n rotor uit te richten wat niet gelukt was. de enige satlliet die ik zuiver kon krijgen is de 19,2 astra.

     

    ten einde raad heb ik een professional ingeschakeld. die 2 uur bezig geweest met afstellen, maar kwam er uiteindelijk achter dat de aansturing vanuit m'n dreambox niet lekker werkt. wanneer er een andere satelliet gekozen wordt wil de rotor wel naar rechts draaien, maar (soms) niet meer naar links en soms ook weer wel.

    Alle settings zijn nagetrokken, verschillende images geprobeerd, heeft allemaal geen effect. Hij had een apparaat bij zich waarmee hij signalen fysiek kon aflezen op een klein beeldbuisje (sat-look) als de kabel van de dreambox afgehaald werd en op de sat-look aangesloten werd, kon de rotor ineens wel probleemloos alle kanten op draaien. weer terug aan gesloten op de dreambox > wel naar rechts draaien, maar vaak niet meer naar links.

     

    conclusie van de monteur: hardware aansturing van uit de dreambox niet helemaal jofol.

     

    heeft iemand dit eerder gehad, en hoe kan ik dit oplossen. of moet ik gewoon een nieuwe dreambox kopen?

  2. hee luitjez,

     

    Ik heb onlangs ook gemini 3.20 erop staan.

    Ook ik heb de fout dat de hd niet herkend wordt. Het formateren in de dreambox zelf lukt wel, maar herkend na het formateren niet de filestructuur.

    Ik heb daarom de hd uit de dreambox gehaald en op de PC alle partities verwijderd en een nieuwe ext3 partitie aangemaakt/formateerd.

     

    daarna heb ik de hd weer in de dreambox gezet, en toch heb ik nog steeds hetzelfde probleem.

    wie heeft een idee hoe ik dit kan verhelpen?

     

    greetz,

     

    Knalleballetje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...