Ga naar inhoud


odysseus

Lid
  • Items

    147
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door odysseus

  1. Vaak zit de groepenkast naast de voordeur en de keuken achter het huis. De afstand gaat dan meebepalen.

    Voor de kabeldiameter moet je dan ook al eens gaan denken over een grotere diameter in verband met spanningsverlies, het is immers altijd een veelbelaste groep.

     

    Heb je er geen verstand van gewoon een installateur erbij halen.

  2. Staat nu 1 meter 90 voor de "normale" nederlandse zenders. En dat werkt prima. Als ik naar de footprint van 1H (de slechtste hier) kijk verschilt die niet veel van de nieuwe footprint van 1G. proberen kost niks, dus ga het zeker proberen

     

    Niet geschoten is altijd mis. Een 24 inch actuator heb ik toch liggen, en op de schotel zit standaard een polarmount, die zit nu vast met een M20 draadstang.

  3. Met HDTV gaat het dezelfde kant op als destijds met de introduktie van breedbeeldtelevisie.

    Er zijn miljoenen breedbeeld TV-toestellen naar de schroothoop gegaan zonder dat hier ooit een breedbeeld (televisie) uitzending op ontvangen is.

    Nieuwe ontwikkelingen kosten nu eenmaal geld.

     

    Zelf heb ik sinds kort mijn eerste breedbeeld-TV staan. Je kunt wel een TV kopen met toeters en bellen, maar wanneer deze mogelijkheden niet benut worden door de diverse zenders heb je aan deze extra mogelijkheden gewoon niets.

     

     

  4. De normale gang van zaken is dat de "oude" eigenaar met het volledig kentekenbewijs en alle beschikbare kentekenplaten naar de RDW gaat en daar de auto afmeld. daar word dan een verklaring van uitvoer afgegeven aan de nieuwe eigenaar, en een vrijwaringsbewijs.

     

    Hoe de pool deze auto in Polen krijgt zonder kenteken is zijn zaak.

    Mogelijk op een autoambulance, of een tijdelijk kenteken.

     

    Heb zelf eens een auto zo moeten afmelden omdat ik met deze auto naar Griekenland gereden ben zonder de intentie om deze nog terug te rijden naar Nederland. Kreeg toen dus Bij de RDW een Exportverklaring voor de douane (wanneer je de auto dus elders weer wil aanmelden) en een vrijwaringsbewijs.

  5. Ik gebruik welliswaar een andere satfinder (Satlock magic finder) Deze was ook voorzien van accu's, en ook deze waren altijd snel leeg dus meestal werkte ik al met een adapter erbij.

    Onlangs gingen deze accu's ook stuk, heb ik ze er gewoon uitgesoldeerd en er een snoer aangemaakt. Moet er nu alleen altijd even een verlengsnoer bijleggen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...