Ga naar inhoud


Gerard Coene

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gerard Coene

  1. Ik heb mijn probleem opgelost. Misschien dat dat iemand kan helpen. Er zat blijkbaar een conflict tussen een geladen softcam en de kaart van tv vlaanderen. Alles werkt terug, ook met de oude lijst.

  2. Ik heb hetzelfde probleem. Acht werkt al een tweetal weken niet meer. Ook een aantal andere zenders op diezefde transponder  op 23,5 werken niet. Het signaal is sterk genoeg, want de andere zenders hebben vergelijkbare waarden.Heb de Vuduo al opgedate, De zenders opnieuw ingelezen, de juiste parameters manueel ingegeven, de schotel geprobeerd beter uit te richten (was in orde), de spanning er afgehaald, enz...

    Niets werkt. De andere zenders zijn geen probleem, die zijn ook op 19,2 aanwezig, maar acht niet. Vitaya geeft wel beeld. Ik begrijp het niet. Ideeën zijn welkom.

    Het enige w

  3. Vier en 2Be bevinden zich inderdaad op 19,2 maar acht alleen op 23,5. Juist deze zender is interessant voor bepaalde programma's. Vanaf woensdag is er iets veranderd, want nu is er geen beeld meer, maar wel meer dan 75% kwaliteit. Andere zenders die op dezelfde frequentie zitten ontvang ik wel, zoals vitaya, die ook alleen maar op 23,5 uitzendt. Vreemd;

  4. Via autotimer werden er gisteren gelijktijdig drie opnames gemaakt. Na een 20-tal minuten zijn ze alle drie gestopt. Opnames mislukt.

    Bij elke timer is een 5' voor en 15' bijgevoegd bij elke opname. Twee opnames die elkaar opvolgen overlappen. Geeft duidelijk problemen.

     

    Ik ga dit weekend even experimenteren met aantal zenders en eventueel oscam ipv cccam. Indien deze problemen definitief zijn, dan zal ook hier toch ook uitgekeken worden naar een andere oplossing en gaat tv vlaanderen er uit.

    Hier is er helemaal geen sprake van cs.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...