Ga naar inhoud


Han Il Asco

Lid
  • Items

    162
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Han Il Asco

  1.  

    Op de site van CanalDigitaal is het volgende te lezen:

     

    Zendernieuws december

    • Ook dit jaar kijkt u van 18 december tot en met 24 december via kanaal 57 weer naar Serious Request (101TV). Van 25 december tot en met 9 januari kijkt u via kanaal 57 naar NPO Cultura, met van 25 tot en met 31 december de Top 2000. De uitzendingen van NPO Z@pp Xtra/NPO Best komen in deze periode te vervallen. Vanaf 9 januari kunt u op kanaal 57 weer kijken naar de zenderprogrammering van NPO Z@pp Xtra/NPO Best

     

    Handig NPO Z@pp Xtra te laten vervallen: De kids hebben nu kerstvakantie. Had daarvoor dan NPO politiek gebruikt. Kamer is /gaat met reces.

     

  2. werkt enkel met de laatste ontvangers met de ingebouwde smartcard in ondat deze via netwerk zijn aangesloten en zo het signaal krijgen van de app ;)

    Bedankt. ik dacht al zoiets. Ik heb wel een app die de Medionradio kan bedienen maar die moest ik aanmelden en in het wifi netwerk hangen. Anders kan het natuurlijk ook nooit werken. Staat echter nergens in de handleiding. 

  3. Er staat in de beschrijving dat je deze app ook als afstandsbediening kunt gebruiken. Geldt dat ook als je een DSR 7141 Pace/Philips hebt? En zo ja hoe kun je dat dan instellen ?  Ik krijg nu melding: Apparaat niet gevonden. 

    Bvd. 

  4. Waar woon je en hebben buurtgenoten wel ontvangst ?

     

    Daarnaast moet je een DAB radio ook niet te dicht bij een PC zetten. Als er een PC in de buurt staat zet het ding dan niet alleen uit maar trek ook de stekker uit het stopcontact (of zet het knopje achter op de PC op uit). Hoe verder van de PC af des te beter. 

  5. Heren (of dames) Muppet, Pionewby en winwiz,

     

    Bedankt voor jullie antwoord. Helaas heeft geen enkel antwoord soelaas gegeven.

    Muppet: ik kan de naam van de map geen andere naam geven: "bestand is geopend in wordpad en kan daarom niet worden opgeslagen"

    Pionewby: Ik heb de betreffende update voor windows7  system 32 gedownload maar geen verandering. Ook niet na opnieuw opstarten, De URL heb ik wel opgeslagen als bookmark. met dank.

    winwiz: 2 keer geprobeerd maar helaas geen oplossing,

     

    Nogmaals bedankt voor de moeite. Ik blijf verder zoeken. 

  6. Dag allen

     

    Nu ik het programma davaccount 2000 wil herinstalleren krijg ik de volgende foutmelding:

    c\windows\system32\config\SYSTEM~1\AppData\Local\Temp\  A temporary file needed for initialization could not be created or could not be written to. Make sure that the directory path exists, and disk space available. Choose 'Close' to terminate the application.

     
    De directory bestaat wel en ruimte is er ook zat. Het programma heeft wel eerder op dit systeem gedraaid. Waar kan dit aan liggen?
     
    Bij voorbaat hartelijk dank voor je antwoord. 
     
  7. Ik vraag me in alle gemoede af wat de meerwaarde van DAB+ is, ontvang ik dan meer dan via analoge fm, Ik denk dat op mijn internet radio en satellietontvanger veel meer zenders te ontvangen zijn dan op een DAB+ doos. Maar ik zal het wel niet snappen, ik heb wel een DAB ontvanger in mijn gecombineerde internet radio en fm ontvanger, maar daar werkt niets meer van waarom hebben ze dat nu weer uitgezet grrrrrr. :mad:

     

    Via DAB+ kun je nu achttien commerciele zenders ontvangen en vanaf morgen 12 publieke zenders. Nederlandse wel te verstaan (eigenlijke 17 comm Ned zenders BG radio is een tijdelijke opvulling, hoop ik). Daar komen volgend jaar nog +/- 20 regionale zenders bij. Dat lukt je niet op een FM radio. En met een schotel op de auto rond rijden gaat je ook flink tegenvallen, denk ik. Daarbij is satelliet radio in Nederland - helaas - nooit goed van de grond gekomen. In jouw ontvanger zit waarschijnlijk DAB classic, die is duurder dan DAB + dus die vorm heeft het niet gehaald.

  8. Satfanatic en jellesbode bode bedankt voor jullie reactie maar het werkt niet. Ik heb een DSR 7141 HD ontvanger. Je kan niet al ingelezen kanalen verwijderen behalve pas na het zoeken kan je voor het opslaan een aantal kanalen verwijderen. Info Mobistar staat daar niet bij. Tot voor kort stond hierop nog een plaatje met de tekst zo ongeveer: Sorry jongens maar we scheien eruit. Nu blijft het beeld zwart. Jellesbode Even dacht ik dat jij de oplossing had omdat je bij die ontvanger behalve de door CDS goedgekeurde kanalen (fastscan) ook nog overige kanalen kan inlezen via de optie langzaam. Vanmorgen had ik het bericht van de Vrije Fries gelezen. Die gegevens ook ingevoerd maar daar stond geen FEC bij. Die had ik maar op 3/4 laten staan, maar inmiddels veranderd naar 2/3. Helaas geen resultaat. Ik moet gewoon wachten tot CDS de goedheid heeft een en ander te veranderen.

  9.  

    Ben wel benieuwd trouwens hoeveel klachten CD nu krijgt.

     

    ik hoop veel want het vervangen van 13th door Disney slaat als een tang op een varken. Alsof er nog niet genoeg kinderkanalen bij CDS zitten. Komen die blagen tegenwoordig nog wel buiten ? Binnenkort kan je de schotelkinderen herkennen aan hun bleke gezichtjes. Net even een programma overzicht bekeken. 's Avonds na 22.00 uur worden er nog voor doelgroep van 6 tot 14 jaar programma's uitgezonden. Nu in de vakantietijd is daar nog iets voor te zeggen maar voor de rest van het jaar is dat toch belachelijk.? Zet daar dan de avond programmering van Nostalgienet op.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...