Ga naar inhoud


Blender

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Blender

  1. IPCamViewer werkt wel i.c.m. een Foscam camera, maar dat gebeurt op basis van snapshots om de seconden wat dus geen videostream is. Verder is de plugin niet erg stabiel, ik krijg met een DM500HD en een DM8000 vaak green-screens wat ze blijkbaar niet fijn vinden.

     

    WebcamStreamer plugin werkt niet i.c.m. een Foscam camera, ten minste niet met type FI8905W. Als ik de stream via VLC player open met HTTP://[ipadres]/videostream.cgi?/user=[gebruikersnaam]&pwd=[wachtwoord] dan krijg ik als nog een pop-up scherm om username en password in te voeren.

    Daarnaast met een Bosch camera getest en dan kan het wel met een HTTP URL met username en wachtwoord erin zonder extra popup scherm alleen jammer genoeg is die camera niet van mij waardoor ik . Ik denk dat het daarom met een Foscam camera niet wil lukken en wel met de genoemde Axis en mijn geteste Bosch camera, die handelen de HTTP requests wel goed af. volgende URL videostreams geprobeerd:

     

    HTTP://[ipadres]/videostream.cgi?/user=[gebruikersnaam]&pwd=[wachtwoord]

    HTTP://[ipadres]/videostream.asf?/user=[gebruikersnaam]&pwd=[wachtwoord]

    HTTP://[ipadres]/live.htm?/user=[gebruikersnaam]&pwd=[wachtwoord]

     

    Alle videostreams werken, maar allemaal met een extra pop-up scherm die voor het mooie niet meer zou moeten verschijnen.

    RTSP wordt sowieso niet door Foscam ondersteunt, dus daar valt ook weinig mee te doen! Bovengenoemde URLs zijn de enige die ik kan vinden die werken.

     

    Heeft iemand anders ook al ervaring met Foscam camera's i.c.m. de genoemde E2 plugin's en eventueel al werkend gekregen?

     

    Ik heb bovenstaande met twee verschillende firmware versies geprobeerd:

     

    Device Firmware Version 11.15.2.17

    Device Embeded Web UI Version 2.4.9.14

     

    &

     

    Device Firmware Version 11.22.2.30

    Device Embeded Web UI Version 2.4.18.15

     

    Ook kom ik ergens de naam "MayGion" tegen i.c.m. Foscam. Ik heb gekeken wat dat inhoud, schijnt in mijn beleving een soort van softwarematige aanpassing. Maar die ondersteund wel RTSP naar alle waarschijnlijkheid. Foscam heeft een V2.4.x Web UI firmware en MayGion V3.1.x en schijnt ook in een Foscam te kunnen maar dat is mij nog niet gelukt.

    Meer info daarover: http://www.maygion.com

    Misschien dat andere er wel wat aan hebben om de WebcamStreamer werkend te krijgen.

     

    Al met al heb ik nog geen videostream via een Dreambox op de TV geprojecteerd gekregen, iemand daar al meer succes mee?

  2. Dank u wel hemertje voor de oplossing want dat was namelijk het probleem, het IDE kabeltje van printplaat naar het frontje was iets los gaan zitten.

    Ik schaam me eigen er toch wel een beetje voor om zo'n foutje te maken, maar gelukkig ben ik niet de enige dus die dat foutje maakte wink

  3. De AB staat op DREAM maar reageert dan nog niet, zelfs andere AB geprobeerd maar dan nog niet.

    Het lijkt erop dat het hele front paneel niet goed functioneert want zelfs aan/uit knop werkt niet, hierdoor krijg ik de box ook niet in de ***STOP*** mode.

    Ook geprobeerd om alleen de stroom en scart aan te sluiten maar blijft het niet doen.

    Maar kan het niet aan de bootloader liggen?

     

  4. Beste hobbyisten,

     

    Ik ben bezig om twee DM800's nieuwe firmware te uploaden.

    De eerste box is helemaal gelukt en draait heel mooi zonder problemen allemaal. Firmware upgrade via webinterface gedaan.

    De tweede box heb ik echter problemen mee en dit was al sinds het begin. De eerste keer dat ik de box liet opstarten komt de box in een first boot sequence waar je moet instellen welke taal, videoinput, satteliet configuratie, enz..

    Het eerste waar de box in terecht komt in het menu is de videoinput waar je kunt kiezen voor: DVI, DVI-PC, Scart en YPbPr. De box reageert totaal niet op mijn AB, zelfs niet het ledje op de box als ik zap. Het enige wat er gebeurd is dat om de 8 a 9 seconden verspringt de box zelf van optie dus: van DVI naar DVI-PC en na 9 seconden naar Scart en ga zo maar door.

    Toen geprobeerd of de box in de STOP mode wou om te proberen om nieuwe firmware erop te zetten maar reageert ook op de aan/uit knop aan de voorkant.

    Via serieel de firmware erin geladen en dat is wel gelukt, maar nu de Pli firmware erin zit blijf ik dezelfde fouten hebben.

    Gelezen dat het aan de bootloader zou kunnen liggen maar die zou in de nieuwe image van Pli verweven zitten maar dat was me nog niet duidelijk, waarschijnlijk zit ik er naast maar kort gezegd weet ik me geen raad meer, weet iemand waar het aan zou kunnen liggen en wat ik zou kunnen doen om het weer werkend te krijgen?

     

    Alvast bedankt!

  5. DVI gaat toch geen geluid overheen? Voor zover ik weet is de DVI alleen ontwikkeld voor video en geen audio!

    De "meegeleverde" kabel splits toch HDMI naar DVI/SPDIF? (neem ik aan)

     

    Ik denk dat die "schakelaar" naast de voeding de SPDIF uitgang is want waar die anders moet zitten zie ik ook niet!

  6. Citaat:
    Het is niet draadloos maar via het lichtnet werkt ook prima, met b.v. Devolo.

    Link naar Devolo


    Ja dat wordt wel interresant, heb namelijk een DM500 die ik graag op een of andere manier draadloos wil hebben. maar wat is het kosteplaatje van die devolo, kan nergens prijzen vinden!

    En is het dan ook niet zo dat je buurman die toevallig op het zelfde lichtnet zit dan ook kan profiteren van jou net werk of is hier al een oplossing voor?
  7. Niet dat ik weet, miss heb ik per ongeluk een 7025 gekocht waarop stond 7020 en heeft iemand hem nu omgeruild <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

     

    Maar dat vond ik eerst inderdaad ook raar, heb toen op het forum als es een vraag over gesteld of dit mogelijk was en toen werd het gezegt dat het normaal was alleen toen dacht ik dat een transponder een satteliet was. Maar nu werkt het jammer genoeg niet meer en dit is bij mij 2 7020 boxen zo.

     

    Heb het vinkje "can handle 2 services" aangevinkt en het overschakelen is verholpen met de timerfunctie mits ik niet op dezelfde transponder zit anders gaat ie een minuutje eerder omschakelen en vervolgens opnemen. hoort het zo te werken dan?

  8. ik heb geen nieuwe wijzigingen aangebracht laatste tijd, het was gewoon de volgende dag in een keer gebeurd.

     

    Maar wat is nou eigenlijks een transponder, hoe moet ik dat zien, een satteliet met verschillende transponders erop? maar als ik het dan goed begrijp uit de link die u gaf dan betekend het dus dat bijv MTV en Film 1.1 niet op dezelfde transponder zitten? Maar dan vind ik het raar dat het eerst gewoon wel deed, want maakte eerst niet uit welke zender ik opnam, ik had nog steeds gewoon alle zenderlijsten erin staan waar ik heen kon zappen dus ook met opname van Film 1.1 bijvoorbeeld en kijken naar MTV

     

    Ik gebruik Pli flubber - Cccam 1.3.1

  9. Ja, ik vind dat eigenlijks weer niet <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

     

    Ik zal ook uitleggen waarom, voor het probleem zich opdeed kon ik dus gewoon NED1 opnemen en tegelijker tijd Film 1.1 bekijken. dit kan nu niet meer omdat tijdens het opnemen in een keer de zenderlijst veranderd.

    En ook het schakelen deed de box eerst niet, als ik bijvoorbeeld weer NED1 wou opnemen over 10 min bijvoorbeeld en ik zit Film 1.1 te kijken dan schakelde de box niet bleef gewoon op Film 1.1 staan en op de display begon de tijd te knipperen (dit geeft aan dat de box aan het opnemen is) en als ik dan op de hdd ging kijken en afspelen had hij gewoon netjes NED1 opgenomen. nu neemt ie het ook nog wel op alleen nu is er inplaats van de hele zenderlijst er maar een paar zenders waar ik naar kan kijken.

     

    Hoop dat het nu wat duidelijker is uitgelegt??

  10. Ik heb geen verstand van Gemini maar bij Pli flubber is er een vakje "Netwerk inschakelen" om je netwerk in te schakelen. Ik weet niet of die optie bij Gemini er ook is maar misschien is dat het wel!!

     

    Als ik namelijk het vakje uitvink dan heb ik namelijk ook geen netwerk verbinding en branden ook mijn ledjes niet aan de achterkant!

  11. hoi,

     

    Op mijn box 7020 veranderd mijn EPG lijst zodra ik iets opneem.

    Als ik op de knop omhoog druk krijg ik een mooi zenderlijst met daar achter wat er voor programma draait. Als ik dan bijvoorbeeld op kanaal NED1 sta en dan ga opnemen dan werkt het allemaal nog goed. zodra ik weer op de knop omhoog druk zodat ik weer de zenderlijst krijg dan zijn er nog maar een paar zenders ongeveer 5 stuks, waar ik naar toe kan zappen, ook kan ik niet meer in boeketten komen.

     

    Als ik via de EPG lijst (rode knop) iets wil instellen in de timer om iets op te nemen op een bepaald tijdstip, dan gaat de box in een keer als het tijd is naar dat kanaal zappen die ik ingesteld heb om op te nemen (en niet om naar toe te schakelen wat de box dus nu wel doet) en dan is wederom mijn zenderlijst beperkt.

     

    Ik heb het volgende al geprobeerd:

    -Heb een andere channel setting geprobeerd, gebruikte eerst PET123, heb toen Joske geprobeerd, nog steeds het probleem.

    -Daarna weer een automatische transponder scan laten uitvoeren, nog steeds het probleem.

    -opnieuw geflashed zowel orignele software als de Pli flubber die ik gebruik en nog steeds het probleem!

     

    nu weet ik dus niet waar dit aan kan liggen, heb al in de database gesnuffeld maar kon niets vinden wat mij kon helpen, heeft iemand een oplossing die mij zou kunnen helpen?

     

    alvast bedankt!!

     

    groetjes Edward

  12. hallo,

     

    Ik heb voor een tijdje terug 2 DB7020 aangeschaft en toen ik ze draaiende had en er een beetje mee aan het spelen was verbaasde mij dat ik op een kanaal kon opnemen en tegelijkertijd op een ander kanaal kon tv kijken!!

    Nu ben ik hier natuurlijk heel erg blij mee maar mijn vraag was meer van hoort dat ook? ik dacht dat de hoofdzakelijke verschillen tussen de 7020 en 7025 was dat de 7025 een twintuner had en daardoor op een kanaal kon opnemen en op een andere kanaal tv kijken, maar nu kan ik dat nu ook op de 7020??

    Ben ik nu a luckybasterd of is er een heel ander verschil??

     

    greetz

     

    Edward

  13. Zijn er ook codecs te downloaden voor de 7020 om bijv .avi te kunnen afspelen enzo ja waar zou ik deze eventueel vandaan kunnen halen?

     

    Ik had gisteren voor de gein is geprobeerd om een geripte dvd versie af te spelen met de dreambox. ik had de bestanden gekopieerd naar de hdd van de box en toen afgespeeld. de extenties waren .VOB. Het afspelen was geen probleem alleen kreeg ik er geen geluid bij, als ik hem om mijn pc afspeel divx player dan krijg ik wel geluid heeft iemand hier misschien een oplossing voor?

     

    Ik heb geen problemen met het afspelen van mp3's met een lagere bitrate. ik draai Pli Flubber en het speeld het perfect af!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...