Ga naar inhoud


Rob Tunru

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rob Tunru

  1. Eigenlijk wel, alleen geen Animal Planet en Nickelodeon omdat deze niet in HD is. Wel extra HistoryHD,BravaHD en de beide Vlaamse zenders in HD.

     

    Dus het principe is hetzelfde, van een kaart ( welke dan ook ), kan je HD erbij nemen. Dan heb je dus HD + jouw oorspronkelijke kaart. In geval van settop, is deze aangevuld met HD meer dan basis abo. Maar, basis + HD is natuurlijk meer dan settop + HD.

     

    Bij mij is het voordelig omdat ik de settop als tweede kaart heb en dus met HD erbij is het 6 euro ( ik moet wel de basis abo aanhouden, anders heb ik geen recht op settop voor 1 euro )

     

    Groetjes,

     

    Rob

  2. Ik heb als tweede kaart een settop abo voor 1 euro, via de website de HD er op gezet, nu dus alles HD voor 6 euro !! Op mijn basis abo, heb ik geen Belgische zenders, nu dus wel op mijn tweede kaart :-)

     

    Groetjes,

     

    Rob

  3. Origineel bericht van: gerrit32
    Mijn zuster heeft de Humax LCD-TV LDE-32S.
    Het is een mooie TV maar in het gebruik erg traag.
    De zaplijst is moelijk aan te passen.
    Ook de favorietenlijsten zijn slecht aan te passen. De stuktuur lijkt niet op de gebruikelijke Humaxen.
    Ook is er geen gescheiden radio en TV lijst. Alles zit door elkaar.
    In de hoofdlijst is de zendervolgorde niet aan te passen. Dit kan alleen in de favorietenlijst.
    Ook heb ik nog geen editer voor deze ontvanger gevonden.
    Ze heeft nu een losse ontvanger erbij gekocht die lekker snel zapt.
    Ook als je hem wilt gebruiken voor het ontvangen van radiozenders blijft het scherm aanstaan, welliswaar zonder beeld maar het is te zien dat de achtergrondverlichting aanstaat.
    Ze gebruikt de ingebouwde tuner nu alleen nog voor HD uitzendingen.



    Ik dacht dat hij geen 32 inch wou hebben ????

  4. Origineel bericht van: Webmol
    Beste allen,

    Ik krijg helemaal geen update binnen. Hoe moet dit, moeten de kaart en module eruit? Moeten er eerst zenders en satellieten ingesteld worden?

    Graag uw hulp


    Gebruik de automatische software update mogelijkheid van het menu, dan hoeft je de transponder niet met de hand in te voeren.

    Succes,

    Rob
  5. Ik heb het vastloop probleem opgelost door factory reset te doen en alles weer opnieuw te lezen. Gelukkig doe ik niet van die moelijke dingen zodat ik toch heel blij ben met deze update. Wat ontvangst betreft, is 1.00.16 duidelijk beter. Hij synchroniseert CD codering b.v. veel sneller als je hem aan zet dan 1.00.15. Dus direct vloeiende beelden en geen " bevroren " beelden in het begin.

    Al met al, voor mij, geen reden om niet over te stappen en natuurlijk respecteer ik die mensen die na hun onderzoek besloten om hun oude versie te houden. Vrijheid en blijheid voor iedereen, dat is toch wat wij willen met onze schotels ?? cool

×
×
  • Nieuwe aanmaken...