Ga naar inhoud


Annema

Lid
  • Items

    303
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Annema

  1. Ik heb een SGS+ I9001 met Jelly Bean Anroid-versie 4.3.1.
    Onder de instellingen “Draadloos en Netwerken” heb ik onder menu “meer” alle keuze mogelijkheden van Cell Broadcasts aangevinkt.
    Helaas heb ik vandaag geen NL-Alert ontvangen. Zijn er meer op dit forum welke geen NL-Alert via Cell Broadcast functie hebben ontvangen ? 

  2. Voorheen hadden Eredivisie Live 1 en 2. Dat was het. Mijn inziens voldoende. Nu krijgen Fox Sports Eredivisie en 1 en 3. Dit is gelijk aan het oude. Verder krijgen we in oktober nog GRATIS  Fox Sports Go er bij !!! Hierop kun je live wedstrijden op je mobiel of laptop volgen. Dit alles voor 14,95 per maand. Nog niet zo raar.

  3. ik ben een tevreden klant, kijk al  jaren via CD en verbaas me er over dat zodra er iets niet helemaal goed gaat er hier op dit forum een gigantische hoeveelheid bagger gespuid gaat worden (al dan niet terrecht), bedenk dat van de vele 100 duizenden klanten van CD er maar een zeer klein aantal hier hun gal komen spuwen (al dan niet terrecht)....

    en ook ik heb wel eens moeten bellen met CD vanwege een misverstand, maar dat is altijd naar tevredenheid opgelost.....ik heb het idee, maar dat is mijn persoonlijke mening dat er vooral heetgebakerde personen met korte lontjes contact opnemen met CD.....en die bereiken juist het tegendeel en komen dan hier hun gal spuwen....

    Hier ben ik het volledig mee eens. Doe er een slot op.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...