Ga naar inhoud


Golfdiesel

Lid
  • Items

    763
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Golfdiesel

  1. Hier totaal geen audio sync problemen met de et9500 aangesloten op een Philips TV via HDMI.

    In het begin had ik af en toe een issue als je van een zender met MPEG audio naar een zender met AC3 audio schakelde of omgekeerd. Dat was toen eenvoudig op te lossen met een goed ingestelde delay. Deze delay staat echter al ruim een jaar op 0 ingesteld en er zijn geen sync problemen.

    Overigens heb ik wel alle digitale beeldverpesters van de TV uitgezet, die dingen zorgen ook vaak voor vreemde problemen.

  2. Is er onlangs wat veranderd op transponder 11347 op de Astra 1 (19,2)?

    De ontvangst is ineens een stuk slechter geworden, alleen op deze transponder heb ik overigens problemen, de overige transponders op 19,2 werken gewoon prima.

    De zenders op deze transponder (o.a. KikaHD) zenden in 8PSK uit, dus de uitrichting is een stuk kritischer, maar de overige transponders hebben nergens last van.

    Binnenkort maar weer eens het dak op (moet toch nog nieuwe nieuwe Diseqc's) plaatsen, maar ik vroeg me af of meerdere mensen hier last van hadden omdat het ineens veranderd lijkt te zijn.

  3. Volgens mij staat dat onder de info over de 3G/UMTS verbinding... Dat is pas mogelijk met de juiste USB dongle. Als je er een USB Bluetooth adaptertje in prikt zal bluetooth werken. Volgens mij zit er geen bluetooth ingebouwd in de 9500.

    • Like 1
  4. Bij aanschaf zijn de interne kaartlezers nog zinlozer dan de CI-sloten, immers die werken helemaal niet!

    Ik heb overigens een Aston-cam met CDS-kaart in dat zinloze CI-slot zitten en dat gaat uitstekend.

     

    Waarom zou je dat doen als een installatie van OpenPLi er gewoon voor zorgt dat je interne kaartlezer alles doet wat je zou willen met de CDS kaart en je ook meer dan twee streams kunt decoderen (de Aston kan maar twee streams aan).

  5. Door de ontvanger op te nemen in je thuisnetwerk wordt het mogelijk om films/muziek/foto's af te spelen vanaf het netwerk, bijvoorbeeld vanaf een NAS of iets dergelijks. Ook kan dit gewoon vanaf een gedeelde map op de PC.

    Het grootste voordeel is echter dat als de ontvanger toegang heeft tot het internet dat deze veel makkelijker van updates en plugin's te voorzien is (plugins kan je nagenoeg alleen maar via internet installeren).

    Ook kan je dan webstreams bekijken/beluisteren, etc, etc.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...