Ga naar inhoud


meto

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door meto

  1. NOS teletekst 317 vandaag:

    "Het nieuwe voetbalkanaal van de eredivisieclubs en Endemol heeft voor het commentaar bij de live uitgezonden duels coryfee Theo Reitsma aangetrokken, meldt de Telegraaf.

    De studio-uitzendingen van de abonneezender zullen beurtelings worden gepresenteerd door Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen, analyticus is Jan van Halst.

    De dagsluiting om elf uur 's avonds is in handen van Wilfred Genee en Johan Derksen.

    De distributie van het kanaal is op een haar na rond. Zo is al overeenstemming bereikt over doorgifte met KPN, Tele2 en UPC, terwijl met Ziggo nog wordt onderhandeld."

  2. Origineel bericht van: rolandroland
    Ik heb het geactiveerd via 0800-0576! Maar het werkt nu redelijk goed. Nu nog wachten op een buiten antenne. Hoe zijn jullie ervaringen daarmee?
    Sinds de software-update van de Topfield personal recorder TF5300k heb ik veel last van storinkjes. Die waren er eerder ook wel, maar door de update gaat de Topfield er veel slechter mee om. Via 0800-0576 heb ik een buitenantenne gekregen. Een paar dagen later (13 maart) ontving ik hem al. Gratis. ("Per abonnee verstrekt KPN één gratis buitenantenne.")
  3. Bij mij gaf ie ook steeds aan dat ie gereset moest worden. Ned 1,2,3 en TV Noord Holland kwamen op 1000, 1001, 1002 en 1003 terecht. Een dag later kwamen ze wel op hun goeie plek en daarna vroeg ie niet meer om een reset.

     

    Bij zenders zoeken kun je kiezen uit snel zoeken, automatisch en handmatig (rechts in het menu). Alleen bij handmatig zie je de zendersterkte als je een kanaal met zenders hebt geselecteerd.

    Snel zoeken werkt niet, ga naar automatisch zoeken en het zou moeten lukken.

  4. Citaat:
    Citaat:
    Ik krijg breedbeelduitzendingen op Nederland 3 alleen nog maar uitgerekt te zien (in de hoogte) op mijn 4:3 tv. De letterbox functie die balken boven en onder tevoorschijn moet halen werkt nog wel op 1 en 2.

    (Topfield TF5300k)


    Dat probleem heb ik ook. Het ziet er niet uit. Alleen handmatig terugzetten op de tv helpt.
    update: ik zie dat ik het ook bij een (1) heb.

    Als extra probleem heb ik dat de infobalk de naam en omschrijving van het komende programma weergeeft ipv het huidige. Kan geen instelling vinden waarmee dat verholpen kan worden.

    Ja, dat extra probleem heb ik ook. Komende programma ipv huidige in de infobalk.
  5. De bug heb ik niet, vreemd.

     

    Ik zie wel een paar verbeteringen bij teletekst-gebruik.

    1. Als je 'm van teletekst afhaalt, en je gaat weer terug naar teletekst, dan staat ie nog op het vorige nummer. Hij gaat dus niet opnieuw naar 100, tenzij je inmiddels gezapt hebt.

    2. Als je opeenvolgende pagina's bekijkt met de +knop (P+), dan slaat ie de nummers waar geen pagina achter zit over. Deed ie eerst niet.

  6. Ik zie twee verbeteringen.

     

    De eerste is dat ik een paar mysterieus verdwenen bestanden terug heb. Destijds nam ik Carnivàle op op België. In de EPG stond het zo gespeld, met die a met streepje. Toen ik het wilde kijken bleek het er niet te zijn. Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan; een week later overkwam het me weer. Ik vermoedde dat het systeem niet overweg kon met de vreemde a, en dat is juist gebleken. (Zelf kun je voor een bestandsnaam ook niet zo'n letter kiezen.) Het vervelende was dat de bestanden weg waren, maar de ruimte die ze innamen ook. Vandaag na de update doken de opnames dus weer op (gewoon met de naam met à erin) en kon ik ze wissen.

     

    Tweede verbetering is dat ik nu weer met de tv kan teleteksten. Dat werkte niet goed (alleen met de Topfield), maar nu kan ik dus weer kiezen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...