Ga naar inhoud


Dirk009

Lid
  • Items

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dirk009

  1. Origineel bericht van: digitaal kijker
    Origineel bericht van: Dirk009
    Origineel bericht van: Pletskop
    Nu begint het toch wel heel lange te duren...

    Heb vandaag net een aanbieding van telenet gekregen:
    Voor 7 euro per maand extra bij mijn internetabonnement een hd-digicorder...
    groovyshake...


    die box heeft ook z'n kuren hoor,
    zie maar op digitalcafe.be staan genoeg problemen over op.

    Ik heb er 1 bij mijn ouders geplaatst... is topi hoor...(de laatste versie en software)
  2. Origineel bericht van: Erik Slagter
    Dan is het ZEKER de moeite waard om een wireless bridge te kopen, dan sluit je al die apparaten daar op aan, ben je in 1 keer klaar. Veel access points (dus niet draadloze routers) kunnen ook als wireless bridge werken, overigens.

    Welke kan je aanbevelen ? Hoeveel toestellen kan je dan aansluiten ?
  3. tuurlijk komt er een harde schijf in.

    Namelijk de harde schijf uit de latop die ik op zijn beurt vervang door een ssd... vandaar de tussenoplossing (usb-stick) om me voorlopig te behelpen. En ondertussen leer ik met de box werken.

    Toch bedankt. Ondertussen is er al een 8gb stick bijgekomen. Komt altijd van pas.

  4. Timeshift op de usb stick gaat reeds, kan ik ook een programma opnemen via op de usb stick ?

    Wat moet ik aanpassen ?

    Alvast bedankt !!!

    ik heb gemini 3.9 en cccam 2.0.11

     

    ik heb een sandisc cruzer 4GB, high Defenition zal niet gaan maar beperkte sd opnames toch wel ? (deze schrijft aan +- 15 mb/s)

  5. Origineel bericht van: Toxic[Q
    ]Vreemde "regel". Voor mijn TV + Dreambox van bij elkaar 3400 euro, mag de benodigde HDMI kabel dus 340 euro kosten?
    In geen 340 jaar!

    Ron
    Heel de bekabeling... smile
    coax, hdmi, scart, geluid, ethernet,...

    Soms ben je wel heel kort door de bocht, maar dan kennen we wel je mening. smile zonder rond de pot te draaien.
  6. Op langere afstanden heeft zo een kabel wel zin.(van je dreambox naar je projector) Maar op de "gewone" lengtes niet zo veel. En je moet al hele goede apparatuur hebben om de verschillen te zien. Een kabel van €1000 op een toestel van €500 heeft geen zin. Mijn regel: De kabels mogen 10% kosten van de hele set. En dan moet hij nog zorgvuldig uitgekozen worden en niet zomaar de eerste de beste en dan roepen dat hij niet werkt. of juist wel.

    Supra kabel doet het in zijn prijsklasse goed.

  7. De meesten zullen het sarcasme in mijn vorige bericht wel zien...

    Als je pas binnen de 45 dagen moeten betalen, dat noemen ze krediet. En ze rekenen dit gewoon door aan de consument. Als bedrijf kan je ook een rekening hebben in dollars.... en dan heb je het probleem van de wisselkoers niet... dan stijgt of daalt de waarde mee... En dat noemen ze dan verstandig beleggen. Waar weer winst te halen valt. Zo maakt een bedrijf niet alleen winst met hun product maar ook met de marktsituatie... Wie zegt dat een crisis slecht is voor de economie... de bedrijven slaan hier op een slimme manier winst uit.(en dan heb ik het niet alleen over dream-media !!)

  8. ik kan het even niet laten; Ze hebben een hardwareprobleem gevonden en het nieuwe onderdeel kost meer. Ik vind het alleen jammer dat de betatesters niets mogen zeggen... Hoe ga je nu blindelings een dm8000 bestellen ? De pre-orders verlopen nog aan 899 euro. En als je wacht zal het mogelijk 999 worden... wat een afzetters. (de prijsverhoging werkt (bloed)drukverhogend voor vele mensen.... of gaan de meesten nu gewoon tevreden zijn met de dm800 ? En wat de prijs van de onderdelen betreft, ik neem aan dat de onderdelen voor de eerste 2000 leveringen reeds aanwezig zijn....als ze zelf in hun product geloven. Door de sluier die ze rond het product hangen, wordt het wel letterlijk een dreambox.

    (Een degelijke firma zorgt ervoor dat ze een product voor x tijd of x aantallen aan de afgesproken prijs kunnen leveren...dmv contracten)

  9. Origineel bericht van: _Bartje_
    Het ziet er inderdaad een mooie box uit maar die verkoopsprijs is er toch lichtjes over.


    Ik weet het nog zo niet... een goede analoge tuner(radio) voor aardse ontvangst kost 700 euro... Met deze dreambox kan je 1000de zenders ontvangen en digitaal ontvangen via een externe dac (coax aansluiting)) wat een goede kwaliteit zal opleveren... En dan hebben we het nog niet over de tv functie... Als iedere functie die hij heeft +- 150 euro kost valt dit nog reuze mee. (als de kwaliteit er is tenminste)
    upscaler, 2 tuners, opnamemogelijkheid, netwerkfunctie, dvd, cardsharing, software aanpassen, personaliseren, meerdere cardreaders,...
  10. Origineel bericht van: fuber
    ik heb zelf een dreambox 800, ik zou zeker geen meer kopen , het beeld laat de wensen over , DVI is wel ok , de andere kanalen daaren tegen is gewoon voor er bij te schreien, mijn ogen doen er gewoon pijn van , op een lcd scherm nog slechter, plasma ook niet zo denderend.
    gr fuber

    Hoe bedoel je ? DVI is ok en de anderen niet ?
    Laat je het upscalen aan je tv over of aan je dreambox ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...