Ga naar inhoud


ziggy.loco

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ziggy.loco

  1. Ik ben benieuwd wat jullie de beste coax kabel vinden aan de hand van de specificaties. Ik zou het op prijs stellen als je de moeite neemt om het een en ander uit te leggen.

     

    Belden 125 --> 20 meter voor 13,80 euro bij een internetwinkel.

    Hirschmann KOKA 9 TS --> 20 meter voor 24,95 euro bij een bouwmarkt.

    Kathrein LCD 111 --> 20 meter voor 17,40 euro bij een internetwinkel

    Kathrein LCD 115 --> 20 meter voor 19,20 euro bij een internetwinkel

     

    Mijn schotel zal op een balkon geplaatst worden en afstand van de ontvanger tot de schotel is ongeveer 15 meter. Bij zo'n korte afstand zal waarschijnlijk de simpelste kabel voldoen maar als ik toch een nieuwe kabel moet kopen wil ik het graag goed doen.

    Qua prijs gaat het ook niet om de schokkende bedragen vandaar dat ik graag de beste coax kabel wil hebben.

     

    Heeft iemand nog tips welke compressie F-connectoren ik het best kan gebruiken?

    Bij welke bouwmarkt heb je de "Hirschmann KOKA 9 TS --> 20 meter voor 24,95 euro" gezien? Ik ben eigenlijk ook geïnteresserd naar deeze kabel.

  2. Bedankt voor jullie antwoord. Waar het mij eigenlijk ging is dat ik verschillende apparaten thuis heb en ik wilde een multimedia pc met HTPC behuizing bouwen als media center, satelliet ontvanger, dvd speler etc. Ik ben zelf bereid om hier meer in te diepen als ik wat meer informatie kan vinden. Ik zou ook een handleiding willen maken als ik meer info kan krijgen. Ik weet dat een dreambox en linux OS heeft en ik weet ook dat er satellieten PCI kaarten beschikbaar zijn voor PC's. Dus het moet ook mogelijk zijn dat je een PC om kan bouwen naar een combinatie multimedia PC.

     

    ps. Ik werk meer dan 7 jaar als ICT senior systeembeheerder in een organisatie met meer dan 1500 medewerkers. Waarom ik dit hier vermeld is dat ik al heel veel ervaring heb met verschillende systemen en dat ik niet erg vind om hier in te diepen en dat iedereen zal gebruik kunnen maken van zo'n PC.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...