Ga naar inhoud


mneerhout

Lid
  • Items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mneerhout

  1. Gerrit, is het ook als de motor heet is of minder erg? Dan kan het een scheurtje in het turbo spruitstuk zijn, op zich niet erg, maar wordt steeds groter natuurlijk.

    Je hebt zeker ook geen merkbaar vermogenverlies?

    Ik heb dat ook, koud wordt je der gek van, ook met terugschakelen.

    Het begint met een leuk fluitje bij gasgeven, veel km's later zelfs stationair, go see the doctor!

    Willekeurige turbospecialist, de dealert draait je een poot uit!

  2. Hier hetzelfde met een dm800hd, ben radeloos en draai alleen maar met apple hier. Dus ik moet een windhoos flaptop opsnorren met nul modem kabel of zoiets mmmmm, volgens mij heb ik ergens zo'n kabel uit de mastera tijd.....

    En dan nog dreamup zoeken, grrrrr is er niks voor de apple?

    Nou dan maar kijken of de 7000 nog werkt, baal er wel van.

     

    groet

  3. indirect over de euro en het verzieken van de economie, maar dat zie jij niet he.

    zeker in loondienst of ambtenaar, denk eens aan onze eigen zelfstandig ondernemers die de klos zijn door oostblokkers die voor €8,- p/u prutswerk afleveren, maar ja, die klant ben je al kwijt....

    Zegt ook wel wat over die klant natuurlijk, dergelijke wil ik ook niet.

     

    Ik kom thuis met flessen wijn van tevreden klanten, zij gaan naar het werk ermee.....

  4. Ik denk Mulder, je moet het nummer ff bellen van die foto, mij hadden ze geflitst terwijl ik het niet was, foutje zeiden ze daar. Ik had geen bezwaar moeten indienen, maar gelijk moeten bellen, nu kost het tijd.

    Maar via dat nummer kunnen ze je alles uitleggen, voor jou ligt het anders idd.

     

    edit: je zal moeten betalen en het geld invorderen bij de dader, net even de achterkant gelezen, het is jou wagen immers.

  5. Waarom niet gewoon achter die vrachtwagens hangen? Zo rij ik makkelijk 1:20 en bij files komen diezelfde vrachtwagen toch weer voorbij, die zijn echt niet achterlijk hoor. Ik probeer het wel eens, 10-20km harder dan die vrachtwagens, maar je komt dan in een heel andere/zenuwachtige situatie, kost ook nog eens een slok, ik blijf lekker rechts. Ik rij VW bus T5 gechipt 220pk ruim 220km/u top, maar super zuinig zo en nooit prenten. Gek genoeg kreeg ik er net 1 een prent, op een plaats waar ik helemaal niet was, ze kloten dus weer met kentekens mad ik heb mijn kilometer registratie maar bijgevoegd naar Unit Mulder, ben benieuwd hoe ze dat oplossen....

  6. Precies, ik gebruik daarvoor een Delta Peak lader uit de modelbouw, kan makkelijk 6Amp/U erin pompen en maakt alle soorten gare accu's vaak weer levend.

    Maar wat prijzen betreft, ik haal mijn accu's bij de groothandel, dat scheeld bizar veel, wel handig om kvk te hebben dus.....

    Bijvoorbeeld:een accu voor mijn motorfiets onderhoudsvrij kost bij de dealert circa €150,-, bij de groothandel zelfde type €40.- ex.BTW, lachen toch.

    In regio R'dam is Hefra of Wilco wel handig.(als dat mag)

    Maar in elke regio zit wel zo'n handel, je wordt gewoon gepakt bij dealers zie de APK beurt/topic. Daarvoor heb ik weer VagCom voor mijn VW's, scheeld een hoop flauwe poep daar.

  7. Dan heb ik een probleem, ik heb internet via Caiway, alleen ik betaal wél nog eens extra voor TV kabel, waar ik niks op zie! Alles is digitaal blijkbaar, gelukkig heb ik de schotel, maar hoe kom ik van die extra TV kosten af????? Ja internet opzeggen, maar dat is geen optie in het Westland, er zijn geen snelle aanbieders, de kabels worden dan te lang, en zonder internet ....... whistle

  8. Ik denk ook dat dit niks wordt, dan krijgen we hier het amateur v.s piraat bashing hier, waarvan de laatste in de praktijk vaak veel handiger is en veel zelf bouwt in tegenstellling tot de zogenaamde 'stekkeramateur' die naar de winkel loopt en de stekker er alleen insteekt. Dat hele papiertje is ook geen ruk meer als je de eisen leest. Een paar domme vragen zijn het tegenwoordig, dat was vroeger wel anders, en dan ben je ineens beter dan iemand die wel wat kan?

  9. zonder ip-adres heb je daar weinig aan(edit:onee je hebt gelijk), maar wat een plaatje nu, zie soms een auto langsrijden zelfs, daar kan opsporing verzocht een puntje aan zuigen!

    off-topic: wil hier de boel er ook mee behangen wegens inbrekende bondkraagjes, stuur maar bericht voor het goedkoopste adres voor die Axis Cams. Of een group-buv, heb ook nog een werkplaats.(die al eens bezocht is via de overhead...) Aan een 3TB NAS hangen op de hoogste resolutie.

  10. Ik begrijp de problemen met iPhones hier niet hoor, als je even spiritjb.com erover haalt en een speciale source toevoegd in cydia, kun je heel de appstore leegtrekken! Ik heb hier 3 iPhones en nooit problemen mee gehad, trouwens in het hele huis staat op elke verdieping een iMac, topspul! Ga maar lekker virussen scannen op je windhoos, heb ik geen last van. Het is net als de Linux op de Dream, geen gezeik.

    Als je problemen hebt ga je naar de iPhoneclub, daar wordt je uitstekend geholpen, maar ga het hier niet afzeiken, lijkt wel jaloezie.

  11. Maar Sjaak, dat hele amateur gebeuren is toch een uitstervende zaak, diverse winkels zijn op de fles, er is bijna nergens meer een fatsoenlijke electronica zaak te vinden, behalve VDkn op het net dan, en gelukkig hebben we tegenwoordig iebee nog waar je leuk spul kan scoren.

    Zie die Radiobeurzen, bijna nergens wat leuks te vinden op wat zaklantaarns en helicoptertjes na crazy Gelukkig heb ik nog een leuke dump om de hoek hier (Qaukdinges ofzoiets) die wel eens wat leuks heeft voor weinig.

    Die hele Veron is op sterven na dood, zie de eisen tegenwoordig, waar je vroeger nog A of B moest hebben, kun je nu met F overal komen om het maar zo laagdrempelig mogelijk te maken.

    En dan die mentaliteit van die 'amateurs', als ze een 'piraat' weten te zitten, geven ze hem aan omdat ze zogenaamd storing ervan hebben, doet me denken aan 65 jaar terug, volgens mij zit er hier ook zoeen.... eek

     

    ik heb het bewerkt ivm reclame.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...