Ga naar inhoud


tram4

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tram4

  1. Hoi,

    Ik heb een relook 400s en ik heb een duolabs diablo draadloze cam,deze cam blokkeert steeds (tv vlaanderen kaart) na effkes de kaart uit het slot te halen en terug te plaatsen heb ik terug beeld.

    heeft er iemand dezelfde opstelling en waar dit alles goed werkt ? zo ja welke software heeft hij op zijn ontvanger en welke op zijn diablo.

    ik zie het niet meer zitten heeeeeeeeeelp <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

  2. Hier ook omzetting van het gewone pakket naar het plus-pakket geactiveerd gekregen maar !! 3 zenders weigeren dienst <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

    nickelodeon / dorcel / jetix blijven zwart !!.

    Echt wel een probleem bij hen denk ik , 3 verschillende ontvangers en alle 3 zelfde probleem .

    Iemand info over dit probleem <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  3. wie kan me helpen bij het volgende probleem met het aansluiten van de CAS3 van duolabs.

    als ik kijk bij het pakket zit er een flat cable bij de ene kant aan te sluiten op CAS3 (connector kan niet verkeerd zitten dmv uitsparing),de andere kant van de kabel moet aangesloten worden op de ontvanger en daar wringt het schoentje.

    als je kijkt bij de handleiding online (http://206.53.51.55/duolabs/ManualeCas3_NL.pdf pagina 30)zie je dat de flatcable met de rode draad links is aangesloten op de connector van de ontvanger (in dit geval xtreme),als ik kijk naar de connector van mijn ontvanger (Arnion) zie ik een pijltje bij de connector staan (dit staat dmv opdruk vermeld ook schuine kant connector) normaal is de pijl gemarkeerd overeen met draad 1 dwz de rode.

    wat nu te doen sluit ik volgens het schema de kabel aan met rode draad naar links,of sluit ik aan rode draad rechts kant opdruk pijl.

    verkeerd kan de boel om zeep helpen

    wie heeft de oplossing.

  4. Hoi,

    eerst en vooral de gegevens van mijn toestel en daaronder het fenomeen.

     

    ucci 6410 special

    SW 01.15.04

    HW 13.42.6D

    loader 1.12

    ca 3.03

    pvr 1.5.4

    tetra 1.0

     

    als ik hem aanleg komt er op de display U 1.10

    ....................................................

    wat voor resultaten heb ik nu:

    originele tv-vlaanderen cam module en kaart in slot 1,dit geeft alle kanalen open van het boeket van tv-vlaanderen maar bij het wisselen van kanaal laat hij iedere keer een blauw venster zien met tetracrypt dit moet ik dan wegdoen door op de exit knop te duwen.

     

    Fun kaart in de interne kaartlezer, ORF gaat open

     

    wat is de oorzaak van dit blauwe scherm met tertra ,en hoe kan ik dit wegkrijgen ?

    is het ook zo dat er een andere tetracrypt kan geladen worden via de seriele kabel zonder cam installer.

     

    of wat moet ik nu doen ik wil wel een andere cam module kopen zodat ik meer kanalen open krijg (T Rex ,Matrix ?)maar daar weet ik niets van dus graag jullie hulp.

  5. hij doet het wel ,interne kaartlezer werkt met Fun .

    Maar als ik in de extra slots de originele canal digtal cam module plaats met een tv-vlaanderen heb ik kanalen die niet open willen.

    Als ik de Fun kaart verwijder uit de interne kaartlezer en verwissel met die van tv-vlaanderen gaan alle kanalen dan wel open vh het boeket van tv-vlaanderen,maar nu de fun kaart is verwijdert ben ik die kanalen kwijt die de fun kaart open had.

    Misschien moet ik de tv-vlaanderen kaart laten zitten in de interne kaartlezer en een extra cam kopen voor mijn Fun kaart of wie heeft de oplossing.

    O ja heb ondertussen hardware versie nagezien en hij geeft 13.42.6D ,zou het kunnen dat uw laatste cijfer toch het zelfde is ?

    Thanx.

  6. Beste,na lang zoeken op het net vind ik niets van software/tools firmware enz terug voor mijn Arnion UCCI 6410,blijkbaar is alles opgedoekt.

    dit toestel zou het zelfde zijn als de Xtreme en ook hetzelfde als de Hornet.

    Wie kan dit bevestigen of kan me aan de nodige software helpen ,ik had een advertentie geplaatst om dit toestel aan te passen aan de aan de huidige tijd zijnde coderingen wat heb ik nodig en vooral kan dit .

    Er moet toch iemand zijn die met dit toestel nog in staat is te werken met de huidige coderingen.

    Van harte dank

  7. kan er iemand zeggen kan men vb een pentacrypt inladen via de nulmodem kabel ?,ik beschik niet over een cam programmer volgens de info beschikt de Arnion UCCI 6410 over een embedded UCAS en dit zou toelaten intern te flashen.

    ben ik totaal verkeerd wie kan me op weg helpen ?,er staat nu tetracrypt op maar die zou niet werken voor tv-vlaanderen.

    thanx <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  8. Ik heb hetzelfde probleem, ieder minuut panics op mijn Highland.

    All noboot image erover gezet ,dan weer vertrokken vanuit de originele image.

    wie kan zeggen hoe ik de (clean)image volgorde best uitvoer om een zo stabiel mogelijk configuratie te krijgen ?.

    of zijn er andere image's waarbij men 2 tuners kan aansturen (originele image ?)

    let wel op ik moet kunnen k*ys toevoegen.

    Wie kan zeggen hoe ik de CCam kan vervangen (werkwijze).

    Thanx.

  9. Hoi,

    Ik heb een highland image staan op mijn relook,als er een voorgeprogameerde opname is schakelt hij niet uit na de opname het blauw lampje geeft zelfs geen licht meer en hij staat in het menu instellingen.

    Ik kan pas het toestel aan de praat krijgen als ik de powerknop achteraan af/aan leg.

    De map ssce en de map ke*s zijn ondertussen verplaatst naar de Harddisk wat de panics helpt voorkomen,ik denk niet dat het hierdoor komt.

    Iemand een oplossing ?

    Thanx.

  10. bedankt voor jullie reactie.

    ik heb reeds vele image's geprobeerd maar velen vinden toch de highland de beste.

    Ik had eerst de image van fantacyteam geplaatst over de originele van DG station,en had daarover de laatste nieuwe pal-image highland geplaatst.

     

    Ben dan maar opnieuw begonnen met de image's te overschrijven met de usb_all_noboot en usb_uboot,dan de originele image van dg-station erop en dan de laatste nieuwe pal-image van Highland geplaatst.

    doe ik het verkeerd ?

  11. ik heb de image highland 2.11 op mijn relook 400s geplaatst en als ik het toestel stop geeft hij panic,bij het terug opstarten is hij al zijn settings kwijt <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />.

    is dit wel een goeie stabile image voor dit toestel ,of kan ik een andere image proberen die ook 2 tuners ondersteund en waarbij in de map Var K**s kunnen geplaatst worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...