Ga naar inhoud


matjas

Lid
  • Items

    246
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door matjas

  1. Met alle respect voor ##$$##$$## (en ook andere goedkope websites), maar je moet vreselijk uitkijken, dat je geen parallel import uit Duitsland krijgt. Ik heb vorige week een Topfield 7710 HSCI EU model teruggestuurd omdat de HD zenders van CD het niet deden. Vaak zijn ze niet CD compatible.

     

    Ik heb hier nu een Homecast HS2000 CI CD staan en die doet het prima. Voor Euro 199 bij een webwinkel gekocht die CD wel garandeerd. En dat klopte ook. Ik weet alleen niet hoe ik mijn kanalenlijst uit het apparaat moet krijgen. Als iemand dat weet, dan houd ik me aanbevolen.

  2. Origineel bericht van: Drs. IJzerbout
    Ik zou daar een vakbedrijf bijhalen en niet zelf gaan rommelen.
    Een echte dakdekker weet hoe dat moet en je hebt garantie op eventuele lekkage.

    Ben ik het mee eens. Ik neem aan dat je ook dakbedekking hebt liggen met garantie? Die garantie ben je kwijt als je zelf ook maar iets aan je dak doet, zoals een doorvoer. Ik heb zelf een plat dak, maar doe alles in overleg met het bedrijf, dat mijn dak vernieuwd heeft (20 jaar garantie).
  3. Het ophogen van je saldo op deze muziek site lukt al twee maanden niet meer:

    Unfortunately credit card payment is not available at the moment. Please come back later or try another method of payment

    Zijn er hier mensen bij wie het wel lukt?

  4. De netwerkschijf (NTFS) is onderverdeeld in een aantal mappen (muziek, film etc.). Binnen de map muziek staan alle sub-mappen (205). Iedere submap is 1 op 1 een CD; dus met alle nummers (tussen de 8 en 25 per CD), playlist bestand en Album Art. Ik heb alle nummers (mp3) volgens ID3V1 en 2 protocol van tags voorzien.

     

    Het moet echt in de indexering van het programma zitten. Het zijn immers geen hoeveelheden. In Vista Media Center speelt het probleem helemaal niet.

  5. Bedankt voor je reactie. Ik werk inderdaad met een netwerkschijf. Het toekennen van een drive letter had ik al gedaan, dus daar zit het niet in.

    Ik heb getest op een snelle en langzame PC. Op de snelle PC is het probleem minder. Het lijkt dus in de data-base benadering te zitten.

     

    Het moet ergens zitten in: MediaPortal Configuration > Music > Music Views

     

  6. Misschien kan iemand me helpen. Ik heb in Media Portal ruim 200 albums ingelezen. Ik gebruik Bekijk: Lijst en Weergave: Gedeelde bestanden. Daar zie ik een lijst met de albums. Wanneer ik op een daarvan klik, gaat het album direct open. Ga ik dan weer terug naar de totale lijst dan duurt dat vervelend lang. Herkent iemand dit en de vraag is natuurlijk: hoe kan ik dat versnellen. Ik heb op het betreffende forum gekeken en gevraagd maar de antwoorden begrijp ik niet.

  7. Ik heb een vergelijkbare opstelling. Ik heb ook problemen gehad met een aantal satellieten. Ik raad je toch aan om eerst nog eens goed naar de afstelling te kijken. Met ontvanger en scherm afstellen is naar mijn ervaring nog steeds de beste methode. Voor zover ik me kan herinneren was BBC 1 of 2 NI de zwakkere transponder waarop ik uitgericht heb. Nooit meer problemen gehad daarna.

  8. Er zijn twee versies van Windows Media Centre. De "oude" is een combinatie met Windows XP en dat is de 2005 versie. De tweede is onderdeel van Windows Vista Home Primium. Ik heb met beiden ruim ervaring en ik moet zeggen dat de Vista versie vele malen beter en stabieler is. Ook het aanpassen van de data-base in Media Player gaat nu soepeler. Media Centre is niets anders dan een schil rond Media Player.

    Mij lijkt dat jouw hardware Vista best aankan. Je kan dat overigens zelf testen via deze link.

    Upgrade advies Vista

     

    Verder heb ik ook Media Portal geinstalleerd en dat is ook een mooi programma. Ik ben alleen niet tevreden over de performance van de database. Verder vind ik - en dat is heel persoonlijk - de Artiest-Album combinatie in MCE-Vista overzichtelijker werken.

     

  9. Ik begrijp dat je vriendin vandaag op 4 maart ontslagen is per 1 april a.s. Dat is wettelijk niet toegestaan, de opzegtermijn is minimaal een maand bij een contract voor onbeperkte duur, zelfs al luidt het contract anders! Ze is niet op staande voet ontslagen, want op staande voet per 1 april is tegenspraak.

    Gewoon gaan werken op de afgesproken dagen, proberen zo goed mogelijk contact te houden met de werkgever en zeker een advocaat in de arm nemen. Advocaat zelf onafhankelijk kiezen, niet door bedrijf laten aanwijzen. Bij haar verzekering navragen in welke mate dit voorval gedekt wordt.

    Laatste tip: discussie niet verder via dit forum voeren, je weet maar nooit wie meeleest.

  10. Origineel bericht van: Neptunus
    Ik las laatst een artikel in de Gelderlander over het toepassen van nachtstroom. Omdat kolen steeds duurder worden en de de nachtstroom met name met kolen wordt opgewekt is de prijs soms zelfs hoger dan bij dagstroom. Afwas- en wasmachine en droger na 23.00 aanzetten heeft dan geen zin meer.

    Klopt dit verhaal en hebben jullie inmiddels het patroon veranderd van de nacht naar de dag?


    Onzin verhaal, vooral dat van die kolen. Ik vind het nogal suggestief: kolen zijn slecht voor het milieu. Eigenlijk hetzelfde als groene stroom: is goed voor het milieu.
    Waar of niet waar, maar het heeft echt niets met nacht en dag tarief te maken.
    Je kan zelf via de site van je leverancier uitrekenen wat voor jou voordelig is en daar heeft de energiesoort geen bal mee te maken.
  11. 9 en 10 Oost kan ik me wat bij voorstellen, dat zijn niet de krachtigste signalen. Kwestie van proberen met beeld erbij en niet alleen de meter. Zo te zien is je schotel gemakkelijk bereikaar, dus dat moet kunnen met een ontvanger en TV erbij.

     

    5 Oost Sirius snap ik niet, dat mag geen probleem zijn.

     

    Misschien kijk je net iets te hoog of te laag met je LNB's

    Er staan toch geen obstakels in de weg (bomen, gebouwen etc.)

     

  12. Origineel bericht van: n00rman
    Bedankt voor de info.
    Op dit moment:
    Astra 1
    Astra 2
    Astra 3
    Hotbird
    Sirius
    Thor
    De rest bekijk ik wel ff.
    Grtz n00rman


    Ik heb Atlantic Bird op 5West toegevoegd vanwege de publieke Franse zenders.
    Ik heb Eutelsat/Eurobird op 9-10 Oost toegevoegd omdat er een leuk Pokerkanaal op zit en .... Melody Zen TV smile
  13. Origineel bericht van: Rob út Fryslân
    Dat word vaak vergeten.
    En oom agent vraagt niet of we te hard willen rijden, dat doen we zelf.
    Ik heb zelf al te vaak moeten betalen voor een paar kilometer te hard.
    Zonde van het geld maar ik had zelf te hard gereden en dan moet je niet moeilijk doen maar ook zo sportief zijn om te betalen.
    3 of 100KM te hard, waar moet je de grens gaan leggen als grensen ook steeds weer verlegd worden?

    Ik kan me kwaaier maken om parkeerboetes.
    even een aankondiging afleveren bij een wanbetaler wat nog geen 2 minuten heeft geduurt en ja hoor weer zo'n pokke ding achter de ruitenwisser.
    Het ergste is dat ze je dan nog dom lachend aankijken ook.

    Maar ja dit heeft allemaal niks met junken als Joran te maken of met de laatste leugen van de Vries.


    ja, uit mijn hart vooral dit:
    Maar ja dit heeft allemaal niks met junken als Joran te maken of met de laatste leugen van de Vries.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...