Ga naar inhoud


erik2222

Lid
  • Items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door erik2222

  1. Het is de grote truc van CD om de abonnees niet meer te kunnen laten kijken naar de 5 bundesligawedstrijden in het weekend. Nu moeten ze een Sport1 abonnement hiervoor afsluiten. Ik denk niet dat er meer motorliefhebbers zijn dan voetballiefhebbers. Hoe zo jezelf uit de markt prijzen.

  2. Je hebt gelijk. Het aanbod van Sport1 van Canal digitaal is niet meer van deze tijd. Dat tennis hebben ze al veel te lang gehandhaafd met derde rangs wedstrijden. Ik ben bang dat ze sport racing voorlopig nog niet gaan doorgeven. Misschien kiezen voor een andere provider.

  3. Voor CH 60,-- kun je ook als Zwitser in het buitenland een smartcard aanschaffen. Is een eenmalig bedrag, dus geldt voor onbepaalde tijd. Je ontvangt dan SRF 1 en 2. Ook de Franstalige en Italiaanse, ik geloof dat zijn RSA 1 en 2 en RTS 1 en 2. Ook in HD. Mag geen probleem zijn voor een Zwitser dit aan te schaffen

  4. Technisat is juist een Duits topmerk met een zeer goede reputatie. Wordt aldaar zeer veel verkocht en is uiterst betrouwbaar. Drie jaar garantie op hun spullen. Topfield is juist een merk met vaak mankementen. Voeding, moederbord defectten. Koop wel de de Internationale/Benelux versie van de ISIO. Deze werkt goed met een Canal Digitaal module. Werkt ook goed met Hbttv voor oa, uitzending gemist. Technisat is gewoon kwaliteit!!! Voor de niet-linux huishoudens ihet zeker een aanrader

  5. Ik denk dat de decoder wel goed is. Vraag 1 is of hij goed gericht staat. Staat deze op ASTRA 19,2 dan moet je in ieder geval BVN kunnen ontvangen. Ook zonder kaart moet je dus BVN kunnen ontvangen als de schotel goed gericht staat op ASTRA 19,2. Daar zijn ook de meeste Spaanse kanalen op te ontvangen en vele Duitse Zenders als ARD en ZDF.

    Dan is het de vraag of de Canal Digitaal-kaart wordt geaccepteerd door de ontvanger. Waarschijnlijk zit in deze Engel smalle gleuf waar deze kaart precies in past. Dit is echter alleen volgens het zgn. Conax-systeem. Dat werkt niet met de kaart van Canal Digitaal. Waarschijnlijk zit er ook een bredere gleuf in waar een zgn, CI-module in past en daar gaat weer de smartkaart in. Deze CI-module zul je dan ook moeten hebben. Wel de juiste kopen en waarschijnlijk zal deze ook van Canal Digitaal (CI-module Mediaguard) moeten zijn. Bij hen kost die zo rond de 65 euro. Op Markplaats wordt hij vaak 2ehands goedkoper aangeboden.

  6. Disecq 2/4 op ASTRA 23,5 kan volgens mij al niet. Je kunt bij duo LNB alleen maar voor 2 kiezen als je ook ingesteld bent op ontvangst op 2 satellieten. Dus Astra 19,2 is dan disecq 1/2 en ASTRA 23,5 2/2. Je bent waarschijnlijk nu ingesteld op 4 satellieten. Dat zou misschien ook wel kunnen maar dan wordt het denk ik voor ASTRA 19,2 disecq 1/4 en voor ASTRA 23,5 wordt het 3/4. De 2/4 en 4/4 zijn dan gereserveerd voor resp Hotbird en ASTRA 28,5. En las je op 12129 zoekt, zoek dan wel op ASTRA 23,5 en niet op ASTRA 19,2.

    In het diseqcmenu heb je waarschijnlijk ingesteld op 4 satellieten (ABCD). In menu dus instellen op 2 satellieten (AB). En dan wordt het 1/2 voor 19,2 en 2/2 voor 23,5.

  7. Heb familie in Zwitserland wonen en die ontvangen probleemloos via de duo-LNB. Moet dus lukken. Handmatig zoeken op de juiste frequentie en natuurlijk de juiste satelliet. Waarschijnlijk moet deze frequentie toegevoegd en opgeslagen worden. Zit niet in het standaardmenu van frequenties. Probeer nog maar eens. Check natuurlijk ook of de Diseqc-instellingen goed staan.

  8. Het zal wel zo worden dat Sport1 live uit het entertainmentpakket verdwijnt. Als je nog voetbal wilt zien word zul je waarschijnlijk een aanvullend Sport1HD-pakket moet afsluiten voor 9,95 euro extra per maand. De beeldkwaliteit van de huidige sport1 live is overigens bagger en dan die vervelende meldingen er tussen door. Niet meer om aan te zien.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...